![]() |
A ma kto***347; mo***380;e soundtracki z American Pie Beta House ?? bo jedyne co znalaz***322;em to tytu***322;y ktorych nie mog***281; sci***261;gnac ani z bearshare'a ani z torrent***243;w :/
|
Cytat:
|
Szukam płyty Nox Arcana pt. "Bitter Ashes" nie wiecie gdzie mogłabym takową znalezc??
|
Cytat:
pozdro ;) |
Pete Rock & CL Smooth, Gang Starr, Dj Polo, Kool G Rap, A Tribe Called Quest, Sugarhill Gang, Kurtis Blow, Aesop Rock, El-P, Run DMC, NWA, stary Dr Dre, Snoop Doggy Dogg, Dogg Pound, The Pharcyde, 2Pac za życia i wielu, wielu innych.
To jest prawdziwy hh i rap, polski jest też na swój sposób prawdziwy lecz w inny sposób. |
Cytat:
|
Z pl hh/rapu polecę ze swej strony:
Ego - rymy zwątpienia Paktofonika - jestem bogiem (dj haem remix) MC Sobieski - portret N.A.S. - anty liroy Slums Attack - 997 Wzgórze Yapa3 ft. kaliber 44 - język polski Kaliber 44 - + i - Grammatik - każdy ma chwile OSTR - masz to jak w banku Wiecej do głowy my nie przychodzi, gdyż przerzuciłem się na usa hh. |
@Gallus Taaa Wojek samo zlo & Czlowiek nowej ery, nie wiem czemu, ale mi sie chce smiac zawsze jak widze WSZ ;)
@Bartek No, c-bool to jest to ;p , tak samo jak Eastclubbers: Russian, Beat is coming (Yeah... "Look at my face, I can heal you... (...) We are the kings of the music..." ;) ) i Wonderful dancing, teraz mam kilka nowych z c-boola: zok zok i House baby, polecam ;p |
Lube jeszcze sobie posłychac
CNE&WSZ - Kazdy szczegol, i całą płytke tych dwóch panów ;) |
Cytat:
musze powiedziec ze tak. przejedz sie po gothic metal - w sumie nie wiem czy do konca zrozumiałem pytanie ale kilka zespłów z txt po polski: jak dla mnie DZEM :D a po przetłumaczeniu theatre of tragedy(niektóre), Lacuna Coil(niektore) przynajmniej ja to tak odczówam, ale mowie przyjrzyj sie dyskografii Dzemu :serdusz: |
Cytat:
|
Cytat:
dodałbym jeszcze z nowszych Wiele C.T - Molesta, Gramatik |
Cytat:
Widać słuchamy tego samego :) |
ja popieram Ice'a - jest hip hop i "hip hop" :)
dla mnie zespoly najbardziej warte uwagi to: Kaliber 44 - pierwsza plyta specyficzny "psychorap" - trza polubic, nastepne b. fajne Paktofonika WWO pozdro ;) |
Tak to teraz jest, zeby stworzyc hit wystarczy sobie wymyslic jakies zdanie np: "CDRinfo jest the best" i powtarzac przez jakies 3 minuty, a na koncu dac "ooooo ale ono jest the best" i od nowa zaczynamy powtarzac nasza formule, a nasza posenka zostanie hitem numer 1 ;p
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:43. |