![]() |
Cytat:
ro29 |
No wlasnie ale to nie w naszym kraju szkoda mowic ale tu jeden z szanownych kolegow napisal ze zawsze sie dostaje temu co nie trzeba i to jest szczera prawda :) zawsze beda ci pod nogi klody podkladac zeby tylko ich bylo na wieszchu.
Jeszcze najbardziej mi sie smiac chcialo jak mnie zamkneli a mlodszy od mnie aspirat :) moraly mi prawil to go zaczelem do pionu stawiac gowniarz jeden az sie zamknal :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na pewnoby cię nie zamknęli, gdybyś nie pyskował.
A tak, to poniosłeś niewielkie koszty i masz co opowiadać przynajmniej. :D :piwo: |
Cytat:
ale wiem za co mnie zamknel za to ze madatu nie chcialem i jeszcze zaczolem pyskowac :idea: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie długo zaczną dawac mandaty za korzystanie z telefonu komórkowego w miejscu publicznym bo TPSA pada przez to. ;p Nikt niechce z budek telefonicznych korzystać ||:D
|
Jaki wyrok dostałeś przestępco? :mruga:
|
Cytat:
|
Może ściągnąć dopiero po wyroku, a wyrok może będzie, może nie, przecież opieszałość sądów w Polsce jest powszechnie znana i występek może się przedawnić zanim trafi na wokandę. :taktak:
|
Cytat:
|
A może tak: odmówić przyjęcia mandatu --> sprawa do sądu grodzkiego --> odbędzie się najwcześniej za 5 lat albo i nie, z powodu niskiej szkodliwości społecznej, bądź też przedawnienia. :>
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:55. |