![]() |
Darmowy program do dzwonienia na całą Polskę, a może i świat za Friko!
Witam znalazłem w sieci taki program, z którego można dzwinić za darmo, lecz tylko na stacjonarne numery. Trzeba mieć tylko dobry mikrofon, bo inaczej będzie niewyraźnie słychać. TU trzeba pobrać program i się zarejestrować i dzwonić.
|
korzystac zanim minie promocja ;) szkoda tylko ze teraz.... latem nie trzeba nigdzie dzwonic ;)
|
A jak wpisywac numer. Ja wpisuje +48 017(moj kierunkowy) xxxxxxx (numer) i koles mowi "przepraszamy nie mozemy wykonac polaczenia" :/
|
Cytat:
+48 (KIER)(TEL) np. +48 523664455 |
Działać to on działa szkoda tylko że po paru chwilach słychać info twoja rozmowa zostanie rozłączona prosze opłacić kredyt. Szkoda że tak krótko, ale jak się dobże sprężyć to da się przekazać jakąś informację. Czas działania ok minuty.
|
Programik dobry :D
Jaki jest jakiś limit na ilość minut/godzin rozmowy z kimś?? |
witam mam neo i przy podpisywaniu umowy starszemu mówili że da siedzwonić z internetu np. do Kanady za 7 gr czy cus? Gdzie mogę o tym coś znaleźć i co potrzebuje? mikrofon+ słuchawki mam jaki porgram? czy moze ktos cos o tym wie? z góry dzieki :)
|
spoko programik :D:D:D
może gdzies bedzie witaminka zeby uleczyc go z choroby :D |
Cytat:
|
Hmm...
Według mnie spoko programik :spoko: Tylko jak napisał predi [QOUTE]korzystac zanim minie promocja ;) szkoda tylko ze teraz.... latem nie trzeba nigdzie dzwonic ;) [/QOUTE] P.S. Ciekawe czy polacy wymyślom taki program :p |
Cytat:
|
... argh .. myślalem ze tryb Qoute działa :(
P.S. Trzymajmy sie tego topicu ... ;) |
a można jakoś wpisać + czy zamiast tego pisać 0 ??
edit: w kontaktach wpisałem + i sam sobie zamienił na 00 :) edit2: ale i tak nie chce dzwonić :(... musze jeszcze popróbować |
Cytat:
|
Wpisz 00 kierunkowy kraju np 48 kierunkow miasta np 42 numer np 6582323
0048426582323. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:49. |