![]() |
Heroes of Might & Magic 5
Witam, czy ktoś już gra w wersję beta Herosów 5?? Wiem że jest dostępna w internecie bo ją już posiadam;) Nie grałem we wcześniejsze wersje tej gierki tak więc proszę o opinię doświadczonych graczy nt. zmian w grze itp.
|
Lol juz jest beta? Dałbys mi linka bo mi ten nius umknąl
Ps Grałęs juz? Opisz wrazenia |
Jak narazie jest jedna plansza brak jakichkolwiek ustawień, opcji zapisania i załaduku gry...
Jest wolniejsza od poprzednich wersji. Jeżeli chodzi o grafikę to plansza jak i pole bitwy wyglądają lepiej widać jak bochater rzuca czary, trochę się za to pogubiłem w zamku gdzie co jest, gildia magów wygląda jak w trójce http://www.tdt.org.pl/katalog.php?szukaj=heroes&kat=3 |
No to czekamy na jakieś wrażenia z Bety... :)
|
ogolnie widac ze beta [brak wiekszosci opcji] gra muli strasznie :-o Świetna animacja jednostek :) niektore jednostki maja naprawde fajne umiejetnosci specjalne np.gryf ,widok podczas walki to full 3d ale mozna go wylaczyc do standardowego znanego z wczesniejszych heroesów,poza tym kraina po której sie poruszamy wyglada bardziej basniowo ;) Mi gra przypadla do gustu :)
|
Grajcie poki mozecie... Potem zostaje Wam kupno oryginalu (w retailu bedzie nowy StarForce :-()...
|
Cytat:
|
U mnie pewnie ojciec kupi, podobnie jak WSZYSTKIE poprzednie 'hirolsy'.
Gierka ogolnie jest fajna, tylko gdyby nie ten zwalony multiplayer :D |
można wiedzieć kiedy dokładnie premiera?
|
Cytat:
Ciekawe na ktory okres 2006 roku ma byc przewidziana premiera? |
a dajcie screena - poprzednich czesci HoMM nie lubilem ale moze teraz cos mnie pchnie do tej gry ;p
|
HOMM III rządzi !!!
Najlepsza część. POLECAM |
Cytat:
|
Zgadzam się z przedmówcami - rewelacyjna gra - a teraz do kupienia w rewelacyjnej cenie :D
|
Cytat:
A da ktos screna z gry? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:30. |