![]() |
Dłuższy rok szkolny.....
No tyle wa powiem uczennice i uczniowie.. rok szkolny sie końzczy 30 czerwca...
Ja sie w tej szkole normlanie pochlastam.. Jakby to powiedzieli w Losuxie... PODETNE SOBI ZYŁY TA LINIJKĄ! |
heh, a ja teraz bede mial mature i rok szkolny skonczy mi sie w kwietniu, wiec to juz mnie nie dotyczy naszcescie :P
|
A tam... Sześć dni dłużej niż teraz trwał ;)
Więcej czasu na naciąganie ocen :haha: |
Trzeba sie wyprowadzic na zachód :D
|
A pewnie nigdy nie zrobią tak żeby rok szkolny był krótszy, a wakacje dłuższe :serdusz: . Pewnie za to, że go przedłużą zgarną niezłą kasę. Za parę lat to szkoła będzie trwała 12 miesięcy, a odpoczynek tylko w weekendy, ale to tylko mój koszmar :blee:
|
Nie narzekajcie... Nie wiem jak na zachodzie, ale w Niemczech wakacje trwaja 6 tygodnii czyli krocej niz u nas.
|
Za moich czasow rowniez w soboty chodzilo sie normalnie do budy.
|
Przyda wam sie, chcociaz uwazam ze niewiele. U nas dziekan jest lekko zaniepokojony poziomem swiezo zrekrutowanych studentow. Prog byl wyjatkowo nisko, choc straszne pokombinowane byly procedury w tym roku ze wzgledu na mieszanke nowych i starych matur.
Rekrutacja w tym roku to byla loteria ze wzgledu na procedury po czesci narzucone przez MENISA. A dobrych wynikow bylo bardzo malo ... Takie beda Rzeczypospolite, jakie ich mlodziezy chowanie. Ciekawe ktory z tegorocznych maturzystow bez uzycia google, wlasciwie to 'z niczego czyli z glowy' bylby w stanie powiedziec czyje to slowa. |
Ja piernicze kiedyja pogram w te wszsytkie gry i jeszcze od wrzesnia neta na 5 miechów odcinaja... zostaje tylko założyc słuchawki na uszy powędrowac na trening i olac to wszystko..
|
hehe dobrze Wam tak :D
|
Cytat:
|
@pawelblu
popieram, cos ta reforma zaniza poziom, widze m. in. po rodzenstwie i po opowiadaniach nauczycieli, ktorych w rodzinie mam kilku co do cytatu to rzeczywiscie musialem zagooglowac, strzelalem ze skarga matura byla juz pare ladnych latek temu, ale to mnie nie tlumaczy :zawstydz: |
...wiecej czasu na zdobycie 1 ;P
a tak serio to :bicz: |
Heh no to fajnie bedziecie mieli ... hihi ja w tym roku mature pisze wiec bede mial 5 miesiecy wakacji :P ale wyrwalem 2 kartki z kalendarza z miesiacami kwiecien i maj ;/ nie wiem jak to przezyje :( :wsciekly: :\
|
Cytat:
witam w klubie :D :piwo: :piwo: przeeerabane bedzie.... (( (( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:41. |