Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Pro Evolution Soccer 5 (https://forum.cdrinfo.pl/f25/pro-evolution-soccer-5-a-56613/)

pablocoo 16.06.2006 12:55

Jesli chodzi o PC, polecam PowerPatcha, ew. Super Patcha 3.0 (oraz forum forums.evo-web.co.uk), do tego najnowszy KitServer.
Na faule nie ma nic, bo chociaz jest ich faktycznie za duzo, to wystarczy sie nauczyc odpowiednio odbierac pilke i z faulami jest ok.

gallus 15.06.2006 13:01

eh, nie mog***281; tego znale***378;***263;, mo***380;e masz jaki***347; namiar na ten pliczek? :)

Berion 10.06.2006 23:00

'Wemerika' lub jakoś tak.

gallus 10.06.2006 20:02

Czy s***261; jakie***347; ciekawe patche to PES-a5 wprowadzaj***261;ce jakie***347; przydatne zmiany? :)
Mo***380;e co***347; na faule bo wg. mnie niekt***243;re s***261; ***378;le interpretowane...

Matievoo 01.04.2006 13:20

Cytat:

Napisany przez rosol
eee tam... ja wole na klawiszach... mniej rece bola, mozna sie bardziej wyluzowac a tak to trzeba manewrowac rekoma raz w lewo raz w prawo;/ a poza tym wiecej mozliwosci ruchu na klawiaturze, lepsza szybkosc reakcji na zachowania plikarzy... ale to jest tylko moje zdanie... mozecie mnie zmieszac z blotem :serdusz: :bicz:

Ja uważam, że nie masz racji, mówiąc, że na padzie jest mniej możliwości ruchu.
Pad jest właśnie przystosowany do gier sportowych!
A klawiatura nie, tylko do czynności biurowych i gier takich jak strzelani.
Zawsze możesz kupić pad który ma 14 przycisków, aż się pogubisz:D

enrico2000 01.04.2006 02:41

Problem w PES5

Mam następujący problem. Gdy uruchamiam gre Pro Evolution Sockre 5 po ostatniej planszy "adidas" ma wejsc demo, filmik a potem powinno wejsc do gry. Niestety u mnie po tej planszy gra zawiesza sie. Czarny ekran i ani mru mru :)) Jedyna opcja jest naciskanie entera po owej planszy aby ominac niedzialajacy filmik i dopiero wtedy moge pograc. Dlaczego tak sie dzieje?? Czy brakuje jakis sterownikow ?? Prosze o pomoc ......

Burak_PL 12.11.2005 08:59

Cytat:

Napisany przez M@X
Nie bede mieszal Cie z blotem, bo sie prawie w calosci z Toba zgadzam. Jedyne co bym zmienil to slowa "klawiszach" i "klawiaturze" zastapil slowem "padzie" ;-). Poza tym gratuluje jesli dobrze robi Ci sie zwody na klawiaturze bez galki analogowej ;-D.

hehe tak to jednow słowo a taka różnica

@rosol a grales na padzie juz w PESa ? ||

M@X 10.11.2005 23:22

Cytat:

Napisany przez rosol
eee tam... ja wole na klawiszach... mniej rece bola, mozna sie bardziej wyluzowac a tak to trzeba manewrowac rekoma raz w lewo raz w prawo;/ a poza tym wiecej mozliwosci ruchu na klawiaturze, lepsza szybkosc reakcji na zachowania plikarzy... ale to jest tylko moje zdanie... mozecie mnie zmieszac z blotem :serdusz: :bicz:

Nie bede mieszal Cie z blotem, bo sie prawie w calosci z Toba zgadzam. Jedyne co bym zmienil to slowa "klawiszach" i "klawiaturze" zastapil slowem "padzie" ;-). Poza tym gratuluje jesli dobrze robi Ci sie zwody na klawiaturze bez galki analogowej ;-D.

adbok 10.11.2005 19:55

no ja uwazam ze na padzie lepiej sie gra w gierki sportowe, samochodziarskie itp co do wiekszej mozliwosci ruchow....nie powiedzial bym sa myki ktorych nie mozna na klawiszach zrobic;D ale to jest tylko moje zdanie...

rosol 10.11.2005 19:23

Cytat:

Napisany przez adbok
no wiem bo na padzie juz w demie bramki sie sypia;D a na klawiszach ;/ nie bardzo:( :bicz:

adbok 09.11.2005 20:20

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
@adbok bez pada ani rusz :) za duzo klawisz oczywiscie da sie na klawiaturze grac (sam czasem gram) i nawet dobrze sie gra jednak na padzie duzo łatwiej :)

no wiem bo na padzie juz w demie bramki sie sypia;D a na klawiszach ;/ nie bardzo:( :bicz:

ynsiwy 09.11.2005 14:24

a czy ktos wie jak robic zwody? tyle ze przy uzyciu klawiatury :)

Pagerus 09.11.2005 08:56

Ja praktycznie całe życie gram na klawiaturze (oczywiście jeśli chodzi o gry na PC - bo na Commodore 64 to tylko joy'em grałem :D ). Mam tam jakiegoś pada - ale jakoś go nie używam... joy'a też kiedyś miałem - ostatnio to chyba na nim grałem w Formula One Grand Prix (pierwszą część oczywiście :D )

M@X 08.11.2005 22:09

Moze i Logitechy sa dobre... Ja jeszcze nie otrzymalem swojego WRZ'a, ale juz p ozdjeciach widzialem ze jakosc plastiku jest mizerna. Ale tak czy owak wole go od Logitecha - bo jest oparty na konstrukcji DS2, a jest to najwygodniejsza konstrukcja na swiecie!

Burak_PL 08.11.2005 17:39

@adbok bez pada ani rusz :) za duzo klawisz oczywiscie da sie na klawiaturze grac (sam czasem gram) i nawet dobrze sie gra jednak na padzie duzo łatwiej :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:38.