Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Prawybory do sejmu/senatu 2005. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/prawybory-sejmu-senatu-2005-a-56937/)

demek 27.09.2005 12:44

zgodze sie z toba ale swoim zachowaniem za poprzednich kadencji pokazal jaki jest i wydaje mi sie ze dalej tak bedzie - dalej twierdze ze bedzie ich 3ch :D

pawelblu 27.09.2005 12:21

O nie - Stefan to nie klaun. Tak jak mozna sie z jego pogladami zgadzac lub nie (ma je rownie wyraziste jak pozostali panowie), to czlowiek ten ma jednak ogromna klase, duzo wieksza niz pozostali dwaj panowie. Jest to czlowiek ktory dodaje kolorytu, ale w pozotywnym tego slowa znaczeniu. Jest prostolinijny i bezposredni. Ja takich ludzi lubie. Romek i Adrzej to kretacze (vide odpowiednio Jasna Gora i weksle partyjne) i ludzie po prostu zlosliwi (co nie raz udowodnili w sejmie). Jezeli chodzi o same poglady, to Stefan ma duzo bardziej konserwatywne niz ja, ale z przyjemnoscia go zawsze slucham, bo zawsze jest w stanie ciekawie, bezposrednio i logicznie przedstawic swoj tok rozumowania.

demek 27.09.2005 10:26

Roman G jednak w sejmie :[ ale przynajmniej bedzie trio klaunow a nie tylko duet - giertych, lepper, niesiolowski :)

andrzejj9 26.09.2005 22:44

Cytat:

Napisany przez Smartek
animacje? jakiez animacje?

No kurde.. gdyby nie to, że alkoholu nie lubię i generalnie nie pijam, to pomyślałbym, że się zdrowo upiłem.. Fakt, że siedzę teraz przy innym komputerze, ale jak tą z godzinę temu byłem przy notebooku, to przy pasku udziału procentowego w głosowaniu przy Platformie Korwina i Platformie obywatelskiej zamiast pasków był taki śmieszny animowany szlaczek, który wyglądał jak te :fala: zmniejszone emotikonki z naszego forum...

Kurde, zwidy jakieś mam czy co.. ???

Smartek 26.09.2005 21:43

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
dobre :spoko: ;)

Co to za dziwne animacje w naszej ankiecie?? :)

animacje? jakiez animacje?

andrzejj9 26.09.2005 20:48

Cytat:

Napisany przez nimal
czekamy na POPiS nowego rzadu ||

dobre :spoko: ;)

Co to za dziwne animacje w naszej ankiecie?? :)

demek 26.09.2005 20:45

@max
a po komisji vodke daja :D

@Banana Coctail
antyklerykalizm jest bardzo zdrowy i powinien prowadzic do tego zeby ksiezulkowie uczyli wiary a nie mowili na kogo mamy glosowac zeby im bylo jeszcze lepiej

Banana Coctail 26.09.2005 20:14

Masz ma dla osób zdewociałych duże znaczenie w głosowaniu, sam jestem tego świadkiem, często stare babcie cytują "mądrości" księdza. Mu nikt nic nie zrobi, że zacytował księge ST gdzie pisze aby głosować prawo i sprawiedliwie czy jakoś tak, bo to jest cytat. Dlatego wg mnie głosowanie powinno być w sobote.
@pawelblu antyklerykalizm to choroba jak homofobia? Nie. Antyklerykał nie walczy z wiarą a jedynie z powiązaniem kleru z państwem co jest wg mnie zdrowe.

Calme 26.09.2005 19:27

Mam satysfakcję, że Oleksy, Pastusiak i reszta emerytów nie weszła 8 )

pawelblu 26.09.2005 19:19

Mam dla was dobra wiaomosc, Stefan Niesiolowski wraca do sejmu. Bedzie jazda :) Szoda ze nie potowarzyszy mu JKM :(

pykson 26.09.2005 16:43

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Niestety, dopoki nie bedzie mozliwosci glosowania internetowego, w Polsce beda rzadzili twardoglowi wybierani przez plebanie wracajaca z kosciola po kazaniu ...

sam tez glosowalem po mszy

a wiesz dlaczego?

bo nie chodze cala niedziele w gangolu

jak juz wsiadlem jako tako ubrany w auto by podjechac do kosciola to nie widzie sensu, zeby sie przebierac 2x, zeby isc na wybory

na drugi raz pojde moze przed msza, nie posadza mnie o to, ze ksiadz mi cos do glowy wklepal

pawelblu 26.09.2005 16:03

Hiehie, zalatwilismy go edziu ||

ed hunter 26.09.2005 15:15

Roman syn Macieja najprawdopodobniej nie zostanie posłem :D

uuuuu......

jak przykro :>

M@X 26.09.2005 14:05

To nie tajemnica...
Przewodniczacy komisji : 175 zl
Z-ca przewodniczacego : 150 zl
Czlonek komisji (czyli rowniez ja :)) : 135 zl

Wszystko jest ryczaltem za callosc.

wolfen3 26.09.2005 13:58

Cytat:

Napisany przez Calme
Skolko panie skolko :) ?

:):D

no wlasnie skolko ty tam zarabiajut money ? :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:40.