![]() |
zgodze sie z toba ale swoim zachowaniem za poprzednich kadencji pokazal jaki jest i wydaje mi sie ze dalej tak bedzie - dalej twierdze ze bedzie ich 3ch :D
|
O nie - Stefan to nie klaun. Tak jak mozna sie z jego pogladami zgadzac lub nie (ma je rownie wyraziste jak pozostali panowie), to czlowiek ten ma jednak ogromna klase, duzo wieksza niz pozostali dwaj panowie. Jest to czlowiek ktory dodaje kolorytu, ale w pozotywnym tego slowa znaczeniu. Jest prostolinijny i bezposredni. Ja takich ludzi lubie. Romek i Adrzej to kretacze (vide odpowiednio Jasna Gora i weksle partyjne) i ludzie po prostu zlosliwi (co nie raz udowodnili w sejmie). Jezeli chodzi o same poglady, to Stefan ma duzo bardziej konserwatywne niz ja, ale z przyjemnoscia go zawsze slucham, bo zawsze jest w stanie ciekawie, bezposrednio i logicznie przedstawic swoj tok rozumowania.
|
Roman G jednak w sejmie :[ ale przynajmniej bedzie trio klaunow a nie tylko duet - giertych, lepper, niesiolowski :)
|
Cytat:
Kurde, zwidy jakieś mam czy co.. ??? |
Cytat:
|
Cytat:
Co to za dziwne animacje w naszej ankiecie?? :) |
@max
a po komisji vodke daja :D @Banana Coctail antyklerykalizm jest bardzo zdrowy i powinien prowadzic do tego zeby ksiezulkowie uczyli wiary a nie mowili na kogo mamy glosowac zeby im bylo jeszcze lepiej |
Masz ma dla osób zdewociałych duże znaczenie w głosowaniu, sam jestem tego świadkiem, często stare babcie cytują "mądrości" księdza. Mu nikt nic nie zrobi, że zacytował księge ST gdzie pisze aby głosować prawo i sprawiedliwie czy jakoś tak, bo to jest cytat. Dlatego wg mnie głosowanie powinno być w sobote.
@pawelblu antyklerykalizm to choroba jak homofobia? Nie. Antyklerykał nie walczy z wiarą a jedynie z powiązaniem kleru z państwem co jest wg mnie zdrowe. |
Mam satysfakcję, że Oleksy, Pastusiak i reszta emerytów nie weszła 8 )
|
Mam dla was dobra wiaomosc, Stefan Niesiolowski wraca do sejmu. Bedzie jazda :) Szoda ze nie potowarzyszy mu JKM :(
|
Cytat:
sam tez glosowalem po mszy a wiesz dlaczego? bo nie chodze cala niedziele w gangolu jak juz wsiadlem jako tako ubrany w auto by podjechac do kosciola to nie widzie sensu, zeby sie przebierac 2x, zeby isc na wybory na drugi raz pojde moze przed msza, nie posadza mnie o to, ze ksiadz mi cos do glowy wklepal |
Hiehie, zalatwilismy go edziu ||
|
Roman syn Macieja najprawdopodobniej nie zostanie posłem :D
uuuuu...... jak przykro :> |
To nie tajemnica...
Przewodniczacy komisji : 175 zl Z-ca przewodniczacego : 150 zl Czlonek komisji (czyli rowniez ja :)) : 135 zl Wszystko jest ryczaltem za callosc. |
Cytat:
no wlasnie skolko ty tam zarabiajut money ? :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:40. |