Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jakie lubicie dziewczyny (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jakie-lubicie-dziewczyny-57668/)

andrzejj9 17.10.2005 15:09

Cytat:

Napisany przez woitas
ps. wiadomo natomiast, że faceci to typowi wzrokowcy i w pierwszej kolejności wyłapują te najbardziej cycate bo jest to zakorzenione u nas głęboko w podświadomości.

Sporo na ten temat czytałem, dużo też wiem na podstawie własnych obserwacji i powiem ci, że tak jak generalnie masz rację i wygląd zewnętrzny (na który jednak składa się trochę więcej niż "cycate" ;) ) jest u mężczyzn pierwszym filtrem oceny, to jednak sporo jest osób (facetów), dla których okazuje się mieć to dużo mniejsze znaczenie niż można by sądzić. Zresztą, każdy kiedyś stwierdzi, jak spotka tą właściwą osobę, że wygląd bardzo traci na znaczeniu..

A w samym temacie się nie wypowiadam, bo generalnie jestem przeciwnikiem przedmiotowego traktowania kobiet. Nawet w żartach..

woitas 17.10.2005 10:11

już 12 osób postawiło na ostatnią pozycję :D

mnie to obojętne. ważne, żeby dziewczyna miała w sobie "to coś".

ps. wiadomo natomiast, że faceci to typowi wzrokowcy i w pierwszej kolejności wyłapują te najbardziej cycate bo jest to zakorzenione u nas głęboko w podświadomości.

tengu 17.10.2005 09:32

Ja tam jestem akurat zwolennikiem brunetek. Chociaż jeżeli dziewczyna ma "to coś" to może mieć i inny kolor owłosienia (na głowie też :D )

nimal 17.10.2005 08:39

zawsze mnie pociagaly "natural redhead" ale grunt zeby byla ladna
inteligencja liczy sie dopiero jak sie z nia trzeba gdzies pokazac :D ale wtedy jest wazniejsza niz wyglad
sumujac:
Zona jest piekna szatynka :)

joujoujou 16.10.2005 17:56

Cytat:

Napisany przez ed hunter
niezapomina to się dziewczyn z biustem 6 :szczerb:

nikt takiej nie zapomni i nie zapamięta jakiego koloru miała włosy ||

A dużo takich było? :mruga:

ed hunter 16.10.2005 17:37

niezapomina to się dziewczyn z biustem 6 :szczerb:

nikt takiej nie zapomni i nie zapamięta jakiego koloru miała włosy ||

pepperman 16.10.2005 17:35

Cytat:

Napisany przez malaczarna
ja uwazam ze ciemne brunetki(naturalne) o wymiarach 160cm wzrostu,45kg wagi, 89cm w biuscie, 60cm w pasie i 90 w biodrach sa najlepsze we wszystkim, a do tego inteligentne:):) takie male czarne:)

czarne jest piekne, ale niedozywiona jestes. zerkam tylko na takie minimum 120 KG zywej wagi. prawdziwa kobieta to taka, ktora zajmuje przynajmniej dwa pasy na trotuarze.

memorando 16.10.2005 17:25

Cytat:

Napisany przez shuma02
tylko raz bylem z ruda, i nigdy juz jej niezapomne...

raz miałem brunetkę.....typu brunetka iberyjskiej natury.... i tez nie zapomnę do śmierci:D:D:D

Burak_PL 16.10.2005 08:44

Cytat:

ja uwazam ze ciemne brunetki(naturalne) o wymiarach 160cm wzrostu,45kg wagi, 89cm w biuscie, 60cm w pasie i 90 w biodrach sa najlepsze we wszystkim, a do tego inteligentne:):) takie male czarne:)

hmmm

gdzie ty dokałdnie mieszkasz ? ;)

shuma02 16.10.2005 05:01

tylko raz bylem z ruda, i nigdy juz jej niezapomne...

47 16.10.2005 02:23

A gdzie opcja mądre?? Bo takie są najbardziej sexi. Zaliczyć durną blondi czy brunetkę to żadna sztuka, nawet nie trzeba się za bardzo starać. Co innego, jeśli chodzi o kobiety inteligentne. Trzeba naprawdę się postarać. Tylko, że niestety coraz więcej ludzi idzie na łatwiznę i nie ważne, z kim aby było. Tak wiec mój pełny szacunek dla kobiet inteligentnych, a laseczkom w mini i dekolcie do pasa mówię zdecydowane NIE (chociaż cieszą oko), one są po prostu żałosne. Nie mają czym zaimponować to wystawiają dupe i piersi na publiczny widok. żadna sztuka taką suczkę mieć, zero seksu w nich, bo to co najbardziej pobudza zmysły jest ukryte.
Pozdrawiam pijany 47

memorando 16.10.2005 01:10

Cytat:

Napisany przez Ormianin
to ciekawe bo ja znam wlasnie takie brunetki... mimo wszystko blondynki najdluzej "mlodosc" trzymaja

powiem ci tak......na 1000 blondynek - kobiet które weźmiesz z ulicy.....najwyżej jedna będzie mądra jak brunetka a chodzi tu o mądrość życiową i inteligencję:>

malaczarna 16.10.2005 01:05

Cytat:

Napisany przez PIOTR34
Czarne myśli mam w głowie || wiem od czego dobrze spada waga || ale, nie powiem ;)

domyslam sie o co Ci chodzi:) i tez tak slyszalam ||

PIOTR34 16.10.2005 00:39

Cytat:

znam:) bo jak cos szyje lub przerabiam to mierze co jakis czas:) i niestety cos mi ubywa wagi :(

Czarne myśli mam w głowie || wiem od czego dobrze spada waga || ale, nie powiem ;)

malaczarna 16.10.2005 00:33

Cytat:

Napisany przez PIOTR34
Skoro znasz je na pamięć ||

znam:) bo jak cos szyje lub przerabiam to mierze co jakis czas:) i niestety cos mi ubywa wagi :(

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:30.