![]() |
[QUOTE=ostryga27]
Cytat:
podobno do tych sposobów to jest obowiazkowe. |
ciekawe czy prędkość ma znaczny wpływ na działanie (naturalnie jakies tam błędy sie pojawią) generał patchował i wypalał x32 i pisał że mu działa ale znowu on miał nagryawrke inną
|
[QUOTE=Ghost_mode]Testował to ktoś ?
Program modyfikuje obraz tak aby było możliwe jego wypalenie... http://www.megaupload.com/?d=HFH64UB9 Próbowalem tego patcha i nic nie dalo,w dalszym ciagu musze odlaczac napedy,moze mój blad ze wypalilem na max.(przeoczylem)robilem na TDK x52. sproboje na mniejszej predkosci,to dam edit: ;) PS.moja nagrywara:LG DVD GSA-4082B |
Wiem jedno,umnie StarFuck mie działa i jak narazie te wszystkie sposoby sa g.....o warte,jedyna szansa to patchowanie obrazu.
odlaczajac napedy chodzi 100% :piwo: |
Cytat:
|
LINK_USUNIĘTO.ru leki na niekture dolegliwosci
|
a ja mam pytanie dowas bo dostałem oryginał i zrobiełem kopie z odczytem DPM i mam ten plik od mirrora i ja robie patch me i czekam zobi i pokazuje mi sie tylko plik MDS nowy i nazwa patched i nic jak nagram na CD to nagrywa kilka minut i płyty nie da sie odczytać
|
tez mam DVD i zajmuje mi 1.5 gbna twardzielu
|
W sumie jestem na urlopie ale nie mogłem się powstrzymać żeby nie zaglądać na chwilkę na forum...
Po publikacji artykułu o Securom7 będziecie się mogli spodziewać następnego arta dotyczącego WYPALANIA ;) Starforce... Już trawją prace a sukces jest o krok. Dodam, iż przełomowe są odkrycia naszych "braci zza wschodniej granicy", którzy jako pierwsi rozpracowali SF, a ich pomysł skopiowała grupa MIRROR... pozdrowienia |
Ja juz zrezygnowalem, probowalem wszystkich mozliwych sposobow setki razy, łącznie z fizycznym odłączaniem napędu. Za kazdym razem przy uruchomieniu gry pokazuje sie to
http://img385.imageshack.us/img385/7186/king5vc.th.jpg |
To uderzaj smialo:)
|
naturalnie tylko i wyłącznie legalne granie
|
Zapis RMPS na nagrywanej płycie
Korekcja danych subkanałowych. Przetłumaczone:) Stronka to pewnie www.gamecopyworld.com oczywiście psizemy o backup'ach oryginalnych kopii a nie o piraceniu:) |
dzięki ale jedno alemam A120% po polskQ i niewiem co oznacza
"subchannel data" and "burn rmps to recordable media" nie są zaznaczone" to drugie to coś z emulacja RMPS prawda?? EDIT i czy istnieje stronka na której są do pobrania takie PATCHE ?? podeślij na maila |
Patchowanie obrazu:
1 Wypakuj CD1 image and the mir-pjkkpt.rar z archiwum rar znajdziesz patcher. ŰŰ 2 Uruchom program i upewnij się zę umieściłeś go w tym samym katalogu co grę, w pzreciwnym wypadku skorzystaj z przycisku przeglądaj 3 Zdecyduj na jakiej płycie będziesz nagrywał i wybież ją z listy na dole programu 4 Kliknij patchme i pojawi sie okienko patchowanie w toku:) 5 W związku z "małym" blędem w programie nie powiadomi cię on kiedy skończy się proces patchowania, zobacz w katalogu z grą(używa tego samego katalogu w którym była gra, ale nazywa go PATCHED (bląd zostanie naprawiony w przyszłych wersjach narzędzia i może pojawi się pasek postępu. 6 Teraz przejdz do kolejnego kroku WYPALANIE : 1 Kiedy narzędzie sporządzi spatchowany obraz otwórz go w Alcohol 120% v195 Build 3105 2 Wybierz go i otworzy się nowe okno 3 Wybierz profil SECUROM *NEW* nie SECUROM NEW 4/5! metoda zapisu raw dao musi być wybrana.Upewnij się że "rectify subchannel data" and "burn rmps to recordable media" nie są zaznaczone. 4 Wybierz start, program zada pytanie wybierz zostaw TOC niezmodyfikowane 5 Resztę płytek wypal czym chcesz bo i tak nie są zabezpieczone. Uwaga 1: Wypalaj tylko na nośniku, który zaznaczyłeś w patcherze?:) inaczej gra nie uruchomi się napewno. Uwaga 2: Jeżeli weryfikacja zawiodła i jesteś proszony o serial, Twoja kopia jest do wyrzucenia. Uwaga 3: Mimo, że patch poprawia działanie kopii zabezpieczonych SF, nie możemy zagwarantować, że każdy dysk wypalony bedzie działał, jako, że SF zachowuje się w każdych warunkach inaczej nawet na tych samych płytach (zależy od partii). Uwaga 4: Nadal potrzebujesz DVDROM lub CDROM by uruchomić image lub Plextora z plextools pro. By LOKI7777:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:21. |