![]() |
kiedys bylo kilku takich co bardzo sie tym interesowali, dodam nawet ze napisali :fiu: , ale nigdy nie skonczyli swoich powiesci:D
Byly by wprost idealne w przyszlosci do tego temau ;) |
Czy to naprawdę jest taki problem, żeby zacząć pisać w tym dziale o literaturze? Zapewniam, że nikt tego typu wątków nie będzie usuwał, a jeżeli będzie szersze zainteresowanie, to dodamy to słowko Literatura do nazwy działu. Póki co nie widzę takiego powodu.
|
Nie mówcie hop!
Mało kogo interesuje ten dział(dla setki jak nie 1000 powodów), ale tak przychylnośc jest za jego powstaniem tylko są małe problemy, a mianowicie ilość "tematów" na forum sięgająca mniej niż zero,to chyba o czyms świadczy? Jeśli naprawdę wam zależy na tym dziale, to wypadałaby jakaś głębszą inicjatywę z waszej strony.A nie tylko biadolenie w tym topicu nad tym w stylu : Czemu go nie ma, a to jest fajne, barbarzyńcy co nie umią czytać itd. Tak więc spróbujcie znaleźć tą silną motywację we wnętrzu ducha na finalizowanie swojej ideii - taka mała rada ;) |
Cytat:
Niestety coraz bardziej stajemy sie, jako ogol, wyznawcami mamony i obrazkow. Kultura - oznacza w zasadzie ogladanie filmow, teatr, literatura to sa wyrazenia ze slownika wyrazow obcych i nieznanych :) Ja juz sie z tym pogodzilem, tacy jestesmy, jak sobie zasluzylismy. Umiejetnosc cztania i pisania, bez rozumienia, zdobywa punkty. Zreszta i to zaniknie, na rzecz piktogramow (trudne slowo) inaczej - obrazkow. Pismo obrazkowe - ruulleezzzz :) |
Sojusz CDRinfo.pl w grze Ogame.plczy to jest wazniejsze niz literatura???
wiem ze niektorzy mnie :boks: |
Cytat:
|
Cytat:
|
I jak z tym tematem? Rusza czy nie? :)
|
Cytat:
edit: chyba za duzo ostatnio gadam, postaram sie uciszyc chociaz w tym temacie:) ja jestem za dopisaniem literatury do filmu i muzyki:) |
Cytat:
Ukiyo-e - wczesne drzeworyty datowane na XVIII/XIX wiek, ale mangą nazwać ich niesposób... Natomiast... : Kod:
Manga as people know it in the 20th and 21st centuries only really came into being after World War II when government bans on non-propaganda were lifted and many publishers sprang up.http://en.wikipedia.org/wiki/Manga :P |
Cytat:
widzisz a teraz powinienes pojsc do biblioteki(to takie miejsce gdzie sa ksiazki), tam spytalbys sie pani lub pana, o jakas dobra ksiazke z histori sztuki:) chyba znow sie robie zlosliwa :\ |
Cytat:
To ja już nie wiem, jest historyk sztuki na sali? :] |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Ty mnie nie lubisz chyba:( ale niech bedzie dziekuje wszystkim:) |