![]() |
Jak dla mnie tez moga zniknac choc bedzie szaro bez nich... A pomysl z paskiem fachowca popieram!!!
|
a ja mam pytanie:
czy czerwone się zbierają tak jak zielone, czy dostaje się tylko jedną niezależnie od ilości negatywnych pkt ? jeśli się zbierają to co mam zrobić żeby mieć tyle czerwonych co teraz mam zielonych ?:D a co do reput, to jestem tu od niedawna, ale jak dla mnie mogą zniknąć, wg mnie są zbędne. |
Cytat:
|
ja już raz składałem podanie o reset reputek (gdy wylądowałem na pierwszym miejscu razem z @nimalem), @Bartez skasował i co z tego? zmartwieni userzy zasypali nowymi :hahaha:
|
mi sie "pomogl" podoba w phpbb, moze cos na wzor tego do vB istnieje?
|
Cytat:
|
Dwa paski... Hmmm... Wtedy ten nowy trzeba by nazwac reputacja, a te ktore juz mam - rzeczona wczesniej "popularnoscia"... Aczkolwiek jestem przeciwnikiem tego typu akcji - nie chce byc "popularny" - to tak jakby lecialy na mnie czternastolatki...
|
generalnie nie bedzie zadna tragedia jesli reputy znikna ale bedzie tak jakos szaro bez nich wiec moze cos zamiast nich?
|
To skoro maja juz byc blokowane, mam propozycje:
a moze by tak dodatkowy pasek za fachowosc a nie jeden wspolny, albo najlepiejzablokowac rozdawanie zielonych i dac jakis tam czas na rozdzielanie sie czerownymi. Ale byla by jazda i ten co ostatni zostanie z najwieksza iloscie bedzie mial przechlapane || Sami bysmy sie prosili o czerwone :) Tak wiem tak tylko pisalem:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wg mnie powinno sie zlikwidowac reputki, nie sprawdzily sie wiec najwidoczniej jest to zla forma wyrozniania userow. Temat ten byl juz walkowany wieeele razy i poki nic nie zostanie z tym zrobione to bedzie dalej powracal jak boomerang.
Nie mam zadnego pomyslu na nowy system nagradzania, ale wiem ze taki stan rzeczy jaki jest w tym momencie nie moze pozostac, bo to nie ma juz sensu. |
to moze zablokujmy reputki, a te co sa niech juz zostana.
Reszte system sam bedzie rozdawal :) |
Cytat:
Ten system się nie sprawdził i wszyscy o tym wiedzą. Najlepiej niech "system"(modyfikacja do vbulletina) sam przydzielał reputki/punkty na podstawie wypowiedzi,niech ma levele i poziom skill HP i MP i co tam jeszcze. XD Tak bedzie najlpeiej,sa takie mody do innych for w php,więc napewno cos jest niz to obecne. Kto ma inny pomysł? Rozwiązać,w tedy nikt nie bedzie miał tego prestizu:" Oo jestem lepszy niz teb kolo" ,a o to chodzi.To sprawia pewną radoche osobom, które powiedzmy pracują nad swojimi mozliwosciami i wypadałoby je wynagrodzic za udział w życiu tu na forum.Taka opcja tyczyłaby sie kazdego bez wyjątku, ja tak to widze ;) |
e tam
ja mam zdanie, ze albo zostaja w obecnej formie albo je likwidujemy calkiem |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:27. |