Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Reputation power... (https://forum.cdrinfo.pl/f10/reputation-power-60730/)

Blackegg 12.01.2006 14:53

Jak dla mnie tez moga zniknac choc bedzie szaro bez nich... A pomysl z paskiem fachowca popieram!!!

pops 12.01.2006 00:32

a ja mam pytanie:
czy czerwone się zbierają tak jak zielone, czy dostaje się tylko jedną niezależnie od ilości negatywnych pkt ?
jeśli się zbierają to co mam zrobić żeby mieć tyle czerwonych co teraz mam zielonych ?:D
a co do reput, to jestem tu od niedawna, ale jak dla mnie mogą zniknąć, wg mnie są zbędne.

epol 11.01.2006 13:13

Cytat:

Napisany przez ed hunter
ja już raz składałem podanie o reset reputek (gdy wylądowałem na pierwszym miejscu razem z @nimalem), @Bartez skasował i co z tego? zmartwieni userzy zasypali nowymi :hahaha:

Rowniez to zrobilem. I jak widac znow jest zielony dywanik :szczerb:

ed hunter 10.01.2006 16:41

ja już raz składałem podanie o reset reputek (gdy wylądowałem na pierwszym miejscu razem z @nimalem), @Bartez skasował i co z tego? zmartwieni userzy zasypali nowymi :hahaha:

Smartek 10.01.2006 16:27

mi sie "pomogl" podoba w phpbb, moze cos na wzor tego do vB istnieje?

FatAlbert 10.01.2006 16:12

Cytat:

Napisany przez M@X
nowy trzeba by nazwac reputacja, a te ktore juz mam - rzeczona wczesniej "popularnoscia"

ja do tej propozycji możę by tak pasek fachowości nazwać po prostu "Fachowość" a ten Reputacja też zostanie i będzie mieć nazwe "Reputacja"

M@X 10.01.2006 15:04

Dwa paski... Hmmm... Wtedy ten nowy trzeba by nazwac reputacja, a te ktore juz mam - rzeczona wczesniej "popularnoscia"... Aczkolwiek jestem przeciwnikiem tego typu akcji - nie chce byc "popularny" - to tak jakby lecialy na mnie czternastolatki...

DreamCrusher 10.01.2006 14:42

generalnie nie bedzie zadna tragedia jesli reputy znikna ale bedzie tak jakos szaro bez nich wiec moze cos zamiast nich?

prometeusz 10.01.2006 14:27

To skoro maja juz byc blokowane, mam propozycje:
a moze by tak dodatkowy pasek za fachowosc a nie jeden wspolny,
albo
najlepiejzablokowac rozdawanie zielonych i dac jakis tam czas na rozdzielanie sie czerownymi.
Ale byla by jazda i ten co ostatni zostanie z najwieksza iloscie bedzie mial przechlapane ||
Sami bysmy sie prosili o czerwone :)
Tak wiem tak tylko pisalem:D

FatAlbert 09.01.2006 23:33

Cytat:

Napisany przez epol
W takim razie trzeba wziac pod uwage zmiene klimatu jesli reputy znikna ;)

czy ja wiem no może troche zubożeje ale nie dużo

epol 09.01.2006 22:55

Cytat:

Napisany przez Czołgista
A reputki to fajna rzecz, i część klimatu tego forum :)

A chyba nie muszę pisać że klimat jest dobry :)

W takim razie trzeba wziac pod uwage zmiene klimatu jesli reputy znikna ;)

czero 09.01.2006 15:13

Wg mnie powinno sie zlikwidowac reputki, nie sprawdzily sie wiec najwidoczniej jest to zla forma wyrozniania userow. Temat ten byl juz walkowany wieeele razy i poki nic nie zostanie z tym zrobione to bedzie dalej powracal jak boomerang.
Nie mam zadnego pomyslu na nowy system nagradzania, ale wiem ze taki stan rzeczy jaki jest w tym momencie nie moze pozostac, bo to nie ma juz sensu.

prometeusz 09.01.2006 15:06

to moze zablokujmy reputki, a te co sa niech juz zostana.
Reszte system sam bedzie rozdawal :)

Desden 09.01.2006 14:51

Cytat:

Napisany przez demek
e tam
ja mam zdanie, ze albo zostaja w obecnej formie albo je likwidujemy calkiem

Teraz jest tak,że staje się to monotonne to rozdawabie reputek od tak sobie.
Ten system się nie sprawdził i wszyscy o tym wiedzą.

Najlepiej niech "system"(modyfikacja do vbulletina) sam przydzielał reputki/punkty na podstawie wypowiedzi,niech ma levele i poziom skill HP i MP i co tam jeszcze. XD
Tak bedzie najlpeiej,sa takie mody do innych for w php,więc napewno cos jest niz to obecne.
Kto ma inny pomysł?
Rozwiązać,w tedy nikt nie bedzie miał tego prestizu:" Oo jestem lepszy niz teb kolo" ,a o to chodzi.To sprawia pewną radoche osobom, które powiedzmy pracują nad swojimi mozliwosciami i wypadałoby je wynagrodzic za udział w życiu tu na forum.Taka opcja tyczyłaby sie kazdego bez wyjątku, ja tak to widze ;)

demek 09.01.2006 03:46

e tam
ja mam zdanie, ze albo zostaja w obecnej formie albo je likwidujemy calkiem

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:27.