![]() |
Mam wrażenie, czytając komentarze z niebezpiecznika, że tam pracują dzieci z podstawówki. W byle hostingu jest lepszy support i przyjrzenie się sprawie, jeśli zgłasza się błędy. Do tego jest kontakt gg lub skype co zupełnie ułatwia sprawę.
No cóż, godne pożałowania to całe o2. Tyle z mojej strony :P |
Cytat:
tiaa... |
Dzięki, ale wolę formę analogową, tzn kartkę i długopis :P
|
@Patrix polecam KeePass'a - idealny na kiepska pamięć :)
|
Przez tych skurczybyków dopisałem sobie na kartce stare hasło obok nowego,
bo pamięć ulotna jest :sciana: |
Jak kiedyś miałem u nich skrzynkę to co najmniej dwa razy tak zrobili. Także wnioskuję, że to jest ich stała praktyka...
|
Cytat:
Ten sam przypadek miałem, przed chwilką ! Znowu awaria ? :sciana: Wywalało mnie na "nowym" haśle, musiałem wpisać stare i zadziałało - znowu zmieniłem na nowe, ciekawe kiedy znowu... Co to kufa za cyrki są ! Dobrze, że to jest tylko spam mail ... |
Za stary? :O
Chłopie, nie wiesz co mówisz. Aż zerknąłem sobie do profilu.....i co tam widzę? Ano na zlocie byłbyś jednym z najmłodszych. Gówniarz jednym słowem. :D A czas? Nie tylko ty go nie masz :sciana: |
zloty juz nie dla mnie za stary jestem. mam teraz tyle wolnego czasu ze na forach jestem raz na miesiac ;) a powiadomienia fakt przychodza az sie lezka w oku kreci jak sie zobaczy co to sie kiedys wypisywalo.
|
@Pawel_k - może zlocik?
Już niebawem nastąpi, mogę ci przytrzymać miejsce :spoko: Co ty na to? :) |
Pewnie miał ustawione powiadamianie na email na nowe wiadomości w tym temacie :] ...
|
Pawel, to Ty zyjesz?! Kope lat :-)!
|
Cytat:
|
Może wszyscy powinni mieć jedno hasło i byłby spokój. :szczerb:
|
Jak zmieniłem hasło w Tepsie do neo... to teraz mi oba działają. :szczerb:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:14. |