Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Bandyci w barwach Wisły, Cracovii i innych klubów... O co chodzi tym popie...leńom? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/bandyci-barwach-wisly-cracovii-innych-klubow-o-co-chodzi-tym-popie-lenom-63460/)

Morris 13.03.2006 19:41

Bandyci w barwach Wisły, Cracovii i innych klubów... O co chodzi tym popie...leńcom?

Nigdy nie byłem zawziętym kibicem piłki nożnej.

Czy to jest powód, że nie rozumiem dlaczego grupy młodocianych bandytów terroryzują całe miasto w czasie rozgrywek?

Jak organizatorzy, politycy i te śmieszne niebieskie ludziki w radiowozach mogą do czegoś takiego dopuszczać?

Co się musiało stać w domu, szkole i na powórku, że społeczeństwo zrodziło takich zwyrodnialców?

JAK WYRWAĆ TE CHWASTY?

P.S.
Dla tych, którzy nie widzą, o czym piszę:
http://fakty.interia.pl/news?inf=727222
http://fakty.interia.pl/news?inf=727247

Berion 13.03.2006 19:55

Cytat:

Napisany przez Morris
JAK WYRWAĆ TE CHWASTY?

To proste, wymordować :>

Znam ten problem, ehh...

kraluk 13.03.2006 19:56

Cytat:

Napisany przez Morris
Co się musiało stać w domu, szkole i na powórku, że społeczeństwo zrodziło

Powód jest stosunkowo prosty. Wg moich obserwacji, to wszystko dzieje się, ponieważ dani młodzi ludzie nie mają nic ciekawego do roboty, czyli po prostu się nudzą, a rodzice o nich nie dbają...

A jak się pozbyć takich burd? Zwiększyć kary dla uczestników takich zamieszek i uświadamiać rodzicom, aby bardziej przyglądali się swoim pociechom, szczególnie w ich wolnym czasie - wiem, szczególnie to drugie jest mało realne w naszym kraju, ale na pewno dałoby jakieś efekty...

Smartek 13.03.2006 19:57

Cytat:

Napisany przez kraluk
A jak się pozbyć takich burd? Zwiększyć kary dla uczestników takich zamieszek i uświadamiać rodzicom, aby bardziej przyglądali się swoim pociechom, szczególnie w ich wolnym czasie - wiem, szczególnie to drugie jest mało realne w naszym kraju, ale na pewno dałoby jakieś efekty...

hm..
kiedys, ktos na forum zamieszczal amerykanskie reklamy wypadkow samochodowych - to bylo dobre..

takim "KIBICOM" powinno sie ucinac palce i transmitowac na zywo
moze inni by sie wystraszyli..

lol, ale wymyslilem :D

kraluk 13.03.2006 20:02

Cytat:

Napisany przez Smartek
takim "KIBICOM" powinno sie ucinac palce i transmitowac na zywo
moze inni by sie wystraszyli..

lol, ale wymyslilem :D

Rozmawiamy chyba o humanitarnych sposobach pozbywania się takich zamieszek i takich ludzi, co nie? :>

Bo jeśli nie, to jak już zostało powiedziane, to dla mnie mogliby tych wszystkich chuliganów wymordować i było by po problemie...

Berion 13.03.2006 20:09

Za szkody/zniszczenia etc. wręczać kosmiczne kolegia i sądze, że zapędy co poniektórych zostałyby skutecznie ujarzmione.

Przecież to powoli przeradza się w regularne wojny na "kije i motyki". :|

malaczarna 13.03.2006 20:10

a mi brak slow:([*]

s_tuden_t 13.03.2006 20:52

Cytat:

Napisany przez Berion
Za szkody/zniszczenia etc. wręczać kosmiczne kolegia i sądze, że zapędy co poniektórych zostałyby skutecznie ujarzmione.
...

no wlasnie problem w tym, ze tylko coniektorzy by zmadrzeli.
reszte na krzeslo elektryczne! albo dozywocie, w jednej celi z banda murzynow ;)

Predi 13.03.2006 21:11

Dziadek bil Niemca,
Ojcie bil Ruska,
ja kogo mam bic?
;)

(ostatnio jechalem z taka banda w jednym wagonie... strach oddychac :o )

pops 13.03.2006 22:41

teraz to i tak jest spokój, jak cracovia awansowała z 3 do 2 ligi to u mnie po osiedlu się przez tydzień gonili z siekierami.

Mabden 13.03.2006 22:44

Tylko o tym mówią jak dojdzie do tragedii. A na codzień też nie jest ciekawie.

Pawel_k 13.03.2006 22:44

bezpieczenstwo na stadionach to fikcja wiec co sie dziwic ze poza nimi tez nielatwo po mordzie dostac :|

Oktawian89 13.03.2006 23:12

Żeby tylko po mordzie :| ...

Morris 14.03.2006 09:03

Cytat:

Napisany przez kraluk
Rozmawiamy chyba o humanitarnych sposobach pozbywania się takich zamieszek i takich ludzi, co nie? :>

Niestety organy władzy naszej cywilizacji nie dopuszczają opcji oko za oko. :podbite:

Cytat:

Napisany przez Berion
Przecież to powoli przeradza się w regularne wojny na "kije i motyki". :|

POWOLI? Od kilku dobrych lat kibole się umawiają na walki, a conajmniej od kilkunastu tłuką każdego, kto przechodzi obok w innych barwach. Oprócz tych kolegiów, tacy ludzie powinni być zakuwani po wyjściu na wolność w jakiś nadajnik, który by w razie czego łatwo ich identyfikował. O ile nie jestem za wszczepianiem zwykłym obywatelom żadnych elektronicznych "cudów", to uważam, że bandyci powinni wracać do społeczeństwa po odsiadce pod pełnym nadzorem.
A może... "Mechaniczna Pomarańcza"? :fiu:

Zetoxa 14.03.2006 09:09

nikt nie pyta, jak to się udało Żelaznej Damie, tam jest odpowiedź, po prostu duuuużo konsekwencji, trochę pieniędzy i można. Zobaczcie angielskie stadiony, tam są rodziny z dziećmi, żadnych krat, a jak bylo 20 lat temu?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:20.