![]() |
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oczywiście przewidywano w czarnym scenariuszu totalną katastrofę ... i chyba prawie nic się nie stało ;) Pozdrawiam ro29 |
heheh, ale wspomnienia....
moje pierwsze stale lacze mialem pod koniec 2003r, neo 512kbps (poznije 640) nielimitowane, predkosc ponad 60KB/s wymiatala z butow, przez pierwsze tygodnie bylem tak podniecony, ze czasem spedzalem z 15h dziennie przed kompem :haha: teraz sie niestety zdegradowalem do 256kbps z kablowki:( wczesniej jechalem na modemie pentagram hex 56kbps, do dzis pamietam slynny numer tepsy 020..., zrywane polaczenia, programik bankrut i ta niesamowita podniete zliczania impulsow:rotfl: pamietam jak sciagalem instalke nero (10mb) przez 40 min:wow: to byly czasy.... |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro! |
Cytat:
z ciekawosci zapytam- ktora kafejka? Twoja historia przypomina mi moja ;) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
|
Jako***347; w czerwcu 1996r TPsa uruchomi***322;a numer dial-up 0202122 pod koniec tego roku kupi***322;em modem na ISA i tak zacz***261;***322;em "surwowa***263;" w domu. A pierwsz***261; styczno***347;***263; z netem jako***347; w szkole, nie pami***281;tam kiedy to by***322;o.
|
Mój pierwszy kontakt z internetem miałem jakieś 8 lat temu. A wszystko się zaczęło od gier :D
Zakosiłem mamie trochę drobniaków (3zł), poszedłem do szkoły, oczywiście byłem już umówiony z kumplami i urwaliśmy się po 2 lekcjach, bo o 10 otwierali kafejkę :D Na początku graliśmy w Unreala po LANie, ale zobaczyłem, że ktoś gra w Starcrafta na Battle.net. Oj co to było :D Ile ja pieniędzy przepuściłem na granie w necie w SC, QW, Q2 :D I jakoś się przyzwyczaiłem do szybkich łącz, bo wtedy mieli na kafei neta o zawrotnej prędkości 1Mbit (1998 rok). Neta w domu mam od grudnia 2004, łącze stałe 2mbit z kumplami w Dialogu. W międzyczasie korzystałem jeszcze z internetu u znajomych, więc nie obce mi są historie modemowe :D Miałem kumpla który na modemie ściągał Kazą filmy :rotfl: Co tam, że 1 ściągał się 2 tygodnie :ph34r: Ale miał ryczałt na połączenie wdzwaniane w Dialogu więc był kozak na całą dzielnicę :D |
Cytat:
i tego chyba jego uzywalem ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:04. |