Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Fotografia (https://forum.cdrinfo.pl/f42/)
-   -   Zamawianie odbitek przez internet. (https://forum.cdrinfo.pl/f42/zamawianie-odbitek-przez-internet-66800/)

loki7777 21.10.2016 17:03

Nie, bo to fotograf amator, nie tylko robi zdjecia amatorsko ale rowniez slabo reklamuje fotolab;)

mgit 09.10.2016 22:18

Cytat:

Napisany przez masertiger (Post 1369310)
Ja korzystałem z usług tej firmy. Jestem fotografem znam się na tej branży. Odbitki, które otrzymałem mają wysokie nasycenie kolorów i dobry kontrast, także, ja polecam

Skoro jesteś fotografem... to nie powinieneś mieć własnego sprzętu do wydruku fotografii?

masertiger 07.10.2016 14:36

Cytat:

Napisany przez epol (Post 1121862)
I jak wyszły zdjęcia?

Ja korzystałem z usług tej firmy. Jestem fotografem znam się na tej branży. Odbitki, które otrzymałem mają wysokie nasycenie kolorów i dobry kontrast, także, ja polecam

Prezesik 24.01.2013 17:13

Tak to bywa niestety z Grouponami.
Trzeba uważać.
Warto reklamować.

epol 24.01.2013 14:11

Skuszony dobrą ceną oraz wcześniejszą dobrą "współpracą" kupiłem na Grouponie wykonanie zdjęć w fotolabie Empik, o to:
http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...otopl/12978535

Wybrałem linie Premium, w której to jak i w standardowej są "Wszystkie fotografie wykonane na wysokiej jakości papierze firmy Kodak". Fotki przyszły na jakimś cienkim papierze "no name". Wcześniejsze fotki robione u nich faktycznie miały nadruk Kodak na odwrocie zdjęcia.

Zawiodłem się.

Będę tak czy siak składał reklamację.

nimal 26.10.2010 12:12

no widzisz, a ja Fotojokerowi dalem szanse 2 razy - raz klisza (ha - mialem takie cos! prawie jak z muzeum :D ) a raz cyfrowo
w przypadku kliszy poziom szumow byl tragiczny - nie odebralem odbitek
w przypadku cyfrowych zdjec byly przeostrzone i sprowadzone maszynowo do jednego poziomu jasnosci, czyli mowiac wprost - zje...ne
odebralem tylko dlatego, ze miedzy innymi byly tam paszportowki a czas mnie gonil i nie mialem czasu na ponowne skladanie zamowienia gdzie indziej

podsumowujac - moja myszka juz tego adresu nie kliknie
a biorac pod uwage, ze w sklepach nie prowadza osprzetu do Pentaxa, to takze moja stopa tam nie postanie :P

epol 26.10.2010 11:59

Cytat:

Napisany przez Adalis (Post 1124946)
Jestem laikiem jeśli chodzi o zdjęcia. Jak dla mnie fotki były w porządku, tak jak inne które wywoływałem w innych miejscach.
Musiałbyś spróbować :-) może na mniejszej ilości zdjęć. Na pewno realizacja zamówienia była błyskawiczna :-)

To następnym razem bo jednak skusiłem się znów na fotojokera, cena praktycznie ta sama wyszła przy aktualnej promocji.

Cytat:

Napisany przez nimal (Post 1124964)
trzeba bedzie sprobowac - empik mnie juz zdenerwowal kiedys, fotojoker jest nie do przyjecia (z uwagi na jakosc), jak na razie cena/jakosc rossmann u mnie wygrywal, ale od 3 (sic!) lat nie wywolywalem nic
a czas ten wlasnie nadszedl :matrix:

Ja znów mam uraz do Rossmanna. Fotki z zeszłych wakacji wywoływałem u nich i były kiepskie niestety, a wiele pozytywnych opinii słyszałem.

nimal 26.10.2010 07:35

trzeba bedzie sprobowac - empik mnie juz zdenerwowal kiedys, fotojoker jest nie do przyjecia (z uwagi na jakosc), jak na razie cena/jakosc rossmann u mnie wygrywal, ale od 3 (sic!) lat nie wywolywalem nic
a czas ten wlasnie nadszedl :matrix:

Adalis 25.10.2010 23:50

Cytat:

Napisany przez epol (Post 1121862)
I jak wyszły zdjęcia?

Jestem laikiem jeśli chodzi o zdjęcia. Jak dla mnie fotki były w porządku, tak jak inne które wywoływałem w innych miejscach.
Musiałbyś spróbować :-) może na mniejszej ilości zdjęć. Na pewno realizacja zamówienia była błyskawiczna :-)

joujoujou 13.10.2010 15:37

Już nie trzeba blokować. :]

Prezesik 13.10.2010 15:31

No właśnie.
Cytat:

Witryna http://www.gplubawka.scholaris.pl żąda podania nazwy użytkownika i hasła. Komunikat witryny: "NTLM Basic Auth"
Zablokujcie podpis RiT2.

prometeusz 13.10.2010 15:27

Ilość załączników: 1
Kto tu sobie jaja robi
Wchodzac w ten temat mam
Załącznik 55761

epol 10.10.2010 13:17

Cytat:

Napisany przez Adalis (Post 1098925)
Czy ktoś może korzystał z usług www.foto4u.pl ? Cena za format 10x15 to tylko 0,29 zł.

I jak wyszły zdjęcia?

Adalis 22.05.2010 13:25

Odkopie trochę temat.
Potrzebuję wywołać zdjęcia. Bardzo często korzystałem z empikfoto, czasem media markt ale jakoś ceny mnie nie przekonują.
Czy ktoś może korzystał z usług www.foto4u.pl ? Cena za format 10x15 to tylko 0,29 zł.

andrzejj9 15.12.2008 09:28

Firmę z kalendarzami wybrałem już jedną z Allegro (jest ich sporo), będę pewnie dzisiaj zamawiał. Z książki na razie raczej zrezygnuję, bo po pierwsze drogie to jest i potrzeba czasu, żeby się wgryźć w te różnice (książki są i po 60 i po 400 złotych). A dodatkowo przygotowanie tego wszystkiego wygląda na bardzo czasochłonne. Jako, że pewnie miałbym czas, żeby nad tym siąść pod koniec tygodnia, to nie ma już co liczyć, że na święta by było. Więc pewnie przy następnej okazji.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:52.