![]() |
Nie, bo to fotograf amator, nie tylko robi zdjecia amatorsko ale rowniez slabo reklamuje fotolab;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak to bywa niestety z Grouponami.
Trzeba uważać. Warto reklamować. |
Skuszony dobrą ceną oraz wcześniejszą dobrą "współpracą" kupiłem na Grouponie wykonanie zdjęć w fotolabie Empik, o to:
http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...otopl/12978535 Wybrałem linie Premium, w której to jak i w standardowej są "Wszystkie fotografie wykonane na wysokiej jakości papierze firmy Kodak". Fotki przyszły na jakimś cienkim papierze "no name". Wcześniejsze fotki robione u nich faktycznie miały nadruk Kodak na odwrocie zdjęcia. Zawiodłem się. Będę tak czy siak składał reklamację. |
no widzisz, a ja Fotojokerowi dalem szanse 2 razy - raz klisza (ha - mialem takie cos! prawie jak z muzeum :D ) a raz cyfrowo
w przypadku kliszy poziom szumow byl tragiczny - nie odebralem odbitek w przypadku cyfrowych zdjec byly przeostrzone i sprowadzone maszynowo do jednego poziomu jasnosci, czyli mowiac wprost - zje...ne odebralem tylko dlatego, ze miedzy innymi byly tam paszportowki a czas mnie gonil i nie mialem czasu na ponowne skladanie zamowienia gdzie indziej podsumowujac - moja myszka juz tego adresu nie kliknie a biorac pod uwage, ze w sklepach nie prowadza osprzetu do Pentaxa, to takze moja stopa tam nie postanie :P |
Cytat:
Cytat:
|
trzeba bedzie sprobowac - empik mnie juz zdenerwowal kiedys, fotojoker jest nie do przyjecia (z uwagi na jakosc), jak na razie cena/jakosc rossmann u mnie wygrywal, ale od 3 (sic!) lat nie wywolywalem nic
a czas ten wlasnie nadszedl :matrix: |
Cytat:
Musiałbyś spróbować :-) może na mniejszej ilości zdjęć. Na pewno realizacja zamówienia była błyskawiczna :-) |
Już nie trzeba blokować. :]
|
No właśnie.
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
|
Odkopie trochę temat.
Potrzebuję wywołać zdjęcia. Bardzo często korzystałem z empikfoto, czasem media markt ale jakoś ceny mnie nie przekonują. Czy ktoś może korzystał z usług www.foto4u.pl ? Cena za format 10x15 to tylko 0,29 zł. |
Firmę z kalendarzami wybrałem już jedną z Allegro (jest ich sporo), będę pewnie dzisiaj zamawiał. Z książki na razie raczej zrezygnuję, bo po pierwsze drogie to jest i potrzeba czasu, żeby się wgryźć w te różnice (książki są i po 60 i po 400 złotych). A dodatkowo przygotowanie tego wszystkiego wygląda na bardzo czasochłonne. Jako, że pewnie miałbym czas, żeby nad tym siąść pod koniec tygodnia, to nie ma już co liczyć, że na święta by było. Więc pewnie przy następnej okazji.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:52. |