![]() |
hehehe no zobaczymy, ale takie niefarty nie zdarzaja sie zbyt czesto:P chocia***380; wielu rodzicow nie doroslo jeszcze do rodzicielstwa wiec moze i masz racje:)
Pzdr |
temat jest przysz***322;o***347;ciowy. w przysz***322;ym roku rusza produkcja TV LCD Funai w Polsce, wi***281;c w wielu domach si***281; pojawi***261;...i st***322;uk***261; :> :P :mruga:
b***281;dzie wi***281;cej ch***281;tnych na cz***281;***347;ci, wi***281;c czekamy...:D |
TV sprzedany 320pln , Temat mozna zamkn***261;***263;:)
Dzi***281;ki wszystkim za Pomoc Pozdrawiam |
ale stara***322;es sie :P
|
do polskiej fabryki...
Cytat:
|
wynegocjowalem 350pln tylko musi przyjechac i zobaczyc jaka matryca moze ktos wie jakiej firmy jest matryca:) a 230 jest dlatego ze koledzy z osiedla licytuja ze mna tak naprawde sa 2 oferty jedna dzwonil koles i powiedzial ze daje 200pln i ani grosza wiecej a ta druga to wlasnie ta za 350:) a i z tym nr. tel. i wieloma mailami to troche naciagane:)
pzdr |
Cytat:
|
juz mam dzwonilem matryca 3800pln wiec wydaje mi sie ze warto sprzedac za 300pln
pzdr |
wygl***261;da na to, ***380;e serwisu jeszcze w Polsce nie ma :szczerb:
http://www.funai.de/service/service_pl_.html ale buduj***261; fabryk***281; w Nowej Soli to w przysz***322;ym roku b***281;dzie na pewno :> ale dzwon do nich i si***281; pytaj gdzie si***281; masz zg***322;osi***263; :D http://www.funai.de/company/company_pl_.html |
Spoko zapytam, tylko mi dajcie numer do tego serwisu bo niestety w papierach jest tylko nr do Niemiec:)
|
To serwis gwarancyjny nie ***347;wiadczy odp***322;atnie takich us***322;ug?
|
Witam
Ale nie mam gdzie sprawdzic ile bedzie kosztowac naprawa (tzn wymiana matrycy) z tego co slyszalem 3/4 telewizora. W papierach z Funai'a nie ma telefonu do serwisu a nie wiem gdzie zadzwonic i zapytac pzdr |
Cytat:
Sprawdziłem cenę tego telewizora i według skapiec.pl ceny zaczynają się od ponad 3 tys. złotych. W takim razie najpierw dowiedziałbym się dokładnie, jak poważne jest to uszkodzenie i ile kosztowałaby jego naprawa. Decydując się na sprzedaż za 300 zł, tak czy siak tracisz ponad 2,5 tys. Za taką kwotę naprawdę jest szansa, że takie uszkodzenie dałoby się naprawić. Tak mi się przynajmniej wydaje. Tak czy siak, sprzedaż za kilka złotych nie wydaje mi się w tym momencie dobrym rozwiązaniem.. |
Dzi***281;ki nie pomy***347;la***322;em o tym
Ju***380; dopisane pzdr Mam kupca za 300pln co myslicie sprzedac? |
Cytat:
Co do samej akcji, to wydaje mi się, że mógłbyś to dokładniej opisać - tzn. ile go używałeś, zaznaczyć, że jest prawie nowy, że oprócz ekranu wygląda na nówkę (jeśli tak) itp. Bo gdybym trafił na aukcję przypadkiem pomyślałbym, że ktoś chce się pozbyć złomu i szuka frajera. A akurat tak nie jest i przedmiot może być cennym nabytkiem dla osoby, która będzie umiała coś z nim zrobić. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:08. |