![]() |
E-Papierosy
Czy ktos z uzytkownikow popala "elekronicznie"? Zabieram sie do tego wynalazku, ale zebrac sie nie moge... Ktos z Was ma jakies doswiadczenia z Janty/DCE/EVO? Szukam sposobu na ograniczenie palenia tylko nie wiem jak sie to substytucyjnie ma do palenia analogowego... Interesuja mnie glownie opinie nalogowych palaczy...
Dla tych co nie slyszeli a chca uslyszec : http://e-papierosy.phorum.pl/ |
230 Voltów do obu skroni, przez pieć minut, bez przerwy - nie zapalisz po tym długo! ||
|
Cytat:
:zygi: |
Jaja sobie robisz???
Sztachnij sie samoróbka i daj spokój wynalazkom! |
Ale ja nie chce NIE PALIC. Ja szukam ZAMIENNIKA ;-). Poza tym e-papieros jest fajny, bo jest unikalny - nie widzialem nikogo z czyms takim ;-)...
|
Cytat:
|
Cytat:
Sorry, guma i zjazd na nartach ?! Kolejka do wyciągu? Nicorette ?! || |
A jak Ci, Reetou, idzie rzucanie, tak BTW? :>
|
Chyba nie bardzo....
Coś Reetou się wylogował :haha: |
Cytat:
Jak ja Cie lubię.:taktak: |
Cos mi chcesz zarzucic, rycho :->?
|
Ostatnio coraz bardziej nie lubię dymu. Papierosowego. Posiedzieliśmy z Lady Evą w nowej kawiarni Literatka na Rynku Twierdzy. No i potem wszystko śmierdziało dymem. Ubrania, włosy.
Królewna nadal jara. Jej facet też. Straszne kominy z nich. |
Dym papierosowy jest tylko dobry jak sie pali i tyle.
Choc w zimie jeszcze gorszy dym leci z kominow. U mnie gdzie mieszkam wystarczy przejsc 20-30m polem z auta do domku. I zapach palonego "gowna" pozostaje na ubraniu i wlosach na dlugo:ysz: Jesli mailbym wybierac co lepsze w tym wypadku zdecydowanie papierosy:haha: |
nie palę papierosów i chyba zdrowy to nie jestem ...
psychiczne - klamki widzę klamki :sciana: |
Znajomek ma takiego epapierosa.
Spróbowałem. Moja opinia: koszmarny badziew! Ani smak, ani aromat, ani wybór "tytoniu" (brak smaku mentholowego!) Nawet sie do tego nie zblize. IMHO-dla pozerów i szpanerów. Nawet toto nie wygląda dobrze, jak rurka od długopisu. Drugi raz nie wezmę do pyska, mowy nie ma. Jak mam wybór, to już wole iPhona z folia na wyświetlaczu :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:32. |