![]() |
Cytat:
|
Allegro znowu fixuje, kupiłem dwa przedmioty u jednego sprzedającego godzinę po zakończeniu nie otrzymałem maila, nie mam zakupionych pozycji na liście kupione, mogę już wystawić komentarz w aukcji widzę, że kupiłem ale jak chcę zapłacić z payu to mogę zaznaczyć tylko jedną pozycję :|
Czyli nie tylko u mnie ten problem... http://allegro.pl/phorum/read.php?f=...1826&t=1321826 |
Ty parzystokopytny! Sprechen Sie po Ludzku?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
pingwin to też baran, tyle że pingwin k***a
|
Cytat:
|
Sobrus - kwestia przyzwyczajenia. Po chwili dochodzisz do wniosku, że lepiej jest korzystać z dobrze zorganizowanych kart niż wielopoziomowych menu. :mruga:
Ja się przyzwyczaiłem, chociaż mam 2007, która jako pierwsza miała tę funkcję. W kolejnych wersjach wstążka jest podobno jeszcze lepsza i bardziej intuicyjna. Nie przesadzajmy, nie jesteśmy dziadkami, którzy nie potrafią spróbować korzystać z nowych interfejsów. Poza tym pamiętajcie, że my tu sobie rozmawiamy o wyglądzie itp., ale jesteśmy osobami, które są mocno zaawansowane w obsłudze komputera. Mamy już pewne przyzwyczajenia, nawyki, wiemy gdzie czego szukać. A przecież są miliony ludzi, którzy nie mają takiego doświadczenia. Sam wiem, bo projektuję kilka aplikacji bazodanowych w firmie i niestety, co dla mnie jest oczywiste, nie jest dla innych. Trzeba czasem pokazywać niektóre rzeczy jak idiotom, nieumiejącym czytać. Takie życie. A wkraczającym w Office łatwiej patrzeć na karty niż szukać niektórych rzeczy w menu i dupę zawracać gościom z IT czy infolinii MS. || |
No jak zobaczyłem te wstążki to tez zdębiałem. Dobrze że OpenOffice jeszcze ma tradycyjny interfejs.
|
Cytat:
A barany zawsze będą baranami. Narzekającymi. |
to tak jak nowy office i wstążki,
białe owce się cieszą bo prosty, a stare barany wychowane na wersji 97 baranieją w tym chaosie. |
wg. mnie to był naprawde dobry pomysł, teraz Allegro jest bardziej przejżyste i łatwiejsze do ogarnięcia ludziom którzy pierwszy raz z tego korzystają :)
|
Paju, paju, drapie sie po...
:szczerb: |
Bo Ritu ma dostęp online do monopolu nawet w niedzielę ... ||
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:17. |