![]() |
ebay przespal wejscie na rynek i dalej spi...choc juz niej niz kiedys
|
ojtam ojtam...
|
Tylko, że kiedyś na Allegro było sporo rzeczy i przyjemnie się tego serwisu używało. Teraz.. jest dalej sporo rzeczy i koniec..
|
A coś się zmieniło? :>
Co to za różnica? Ważne, że jest czytelnie (jak dla mnie) i tyle. |
Mnie sie nowe allegro podoba - pod wzgledem ukladu informacji jest bardziej "ibejowo" :-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Bo miniaków w Polsce prawie nie ma, to nie opłaca się handlować.
A to przecież bratnie auto, na moim samochodzie jest m.in. logo Mini (oraz MG i Land Rovera). |
ma być dużo, tanio i dostępnie dla większości :)
chodzi o asortyment BTW do mini na allegro nic nie ma, a na ibeju angielskim od cholery :D |
@icemac
hehe no tak, do Rovera akurat nie brakuje :) ale do bratnich Mini to nie wiem ;) Gdyby nie allegro to nie mam pojęcia gdzie w razie czego szukałbym części, bo szwędanie się po szrotach mało pewnie przyjemne. Przykładowo musiałem kupić czujnik ABS. W sklepie 500zł, używka na allegro 50... Bez wychodzenia z domu. Oryginalny termostat waxstat uk w Lublinie nie do dostania, na allegro 27zł. Pilot Lucasa 3TXB w sklepie 400zł - na allegro z UK za 50zł z przesyłką. I tak do każdego auta, nawet nie ma sensu po sklepach chodzić, szkoda czasu. |
Podobnież. To co chcę widzę. A to, czy przycisk jest jaskrawy, czy duży, mnie nie interesuje akurat w tym serwisie i nie będę tylko z tego względu rezygnował z ofert.
|
@sobrus
zależy do jakiego samochodu szukasz części ;) |
Ja uważam, że jest/będzie gorzej ale prawdę mówiąc wali mnie to.
I tak będę tam kupować, bo inne serwisy im nie dorównują ilością ofert. Na eBay na przykład ciężko kupić części do samochodu, a allegro jest jak szrot i sklep w jednym. Wystarczy wiedzieć jak się część nazywa. |
To może zrobimy krótką ankietę - kto uważa te i poprzednie zmiany na Allegro za zmiany na lepsze?
Ja.. NIE :> |
Dobry dla Ciebie? To nie... ||
|
no to koniec allegro..
Znacie jakiś dobry serwis aukcyjny..? |
Allegro s***322;u***380;y do robienia zakupów.
Tak cz***281;sto si***281; tam nie zagl***261;da, wi***281;c mi to oboj***281;tne jaki ma wygl***261;d. Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:55. |