![]() |
Ilość załączników: 1
Piszę totalnie wbrew metodyce nauczenia, 5 palcami jak Smartek. Kiedyś na jakimś teście wyszło mi 490, wyżej nie potrafię podskoczyć. To już chyba górna granica 5 palców ;-)
http://forum.cdrinfo.pl/attachments/...turze-klaw.png |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A zaraz potem zadzwonić po straż miejską, żeby spisała, że uszkodził ci rower i oczekujesz odszkodowania, następnie dała mu mandat za parkowanie i odholowała go... Chyba się rozmarzyłem ;) |
Ale łapki mi się nie trzęsą, no chyba, że się wnerwię...się mi wtedy trzęsą do bicia...ale to nie w sprawach politycznych, tylko w sprawach codziennego chamstwa...
Np takiego: Załącznik 52168 Bo tu się normalnie prosi gwoździem przejechać, 1000 znaków na minutę, drżącą ręką. :] |
Ed, bo to efekt uboczny tych waszych nocnych wojaży trunkowych. :szczerb:
|
ja tam nie wiem, ale nie trafiam już w nic. :szczerb:
a serio, to też nie mogę bez spoglądania, bo chociaż odruchowo wiem, gzie jaki klawisz jest, to potrafi mi się całość pisania obok przestawić. :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
hmm.. no cóż.. istnieją różne sposoby utrudniania sobie życia (choć ten przyznam, jest jednym ze skuteczniejszych ;) )
|
Znam takich co próbują pisać kciukami "ZXCVBNM<>?" ;)
|
Akurat zadaniem kciuków jest tylko obsługa spacji ;)
|
Ja kiedyś uczyłem się na mistrzu. Teraz jakoś nie zwracam na to uwagi. Do pisania używam wszystkich palców z wyjątkiem kciuków, które są na spacji (lewa ręka) i alcie (prawa).
No tak jakoś wyszło :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:51. |