![]() |
dupa zbita! o tyle powiem! wiecej zapasow niz fajtu.
|
Pozniej to i nurkowal jak juz swoje dostal. Na poczatku Vlad dobrze wiedzial co ma robic. Lapac. Dobrze wiedzial, ze powietkin to nie tepa dzidza z cepami ala Marco Huck a gosc z glowa na karku i wysokim IQ jak sam Kliczko... Oczywistym bylo, ze przylewym prostym Sasza musi zejsc i do przodu sierpem, Kliczko po prostych szedl w przod by lapac.
Masterowi w tym ostatnim bombobiciu 3 razy sie nogi ugiely wiec dalej twierdze, ze walka przerwana slusznie. Zle przygotowania bo sparowalpodobno z ciezkimi...bo nie sadze, ze goscia zlekcewazyl. Tak sie oto konczy przygoda z pojsciem za kasa do wujka Sauerlanda. Jak Master albo Gmitruk liczyli, ze podloza mu Hucka albo Hernandeza to upadli do konca na glowe, Gdyby walczyl u Wojakow dalej to by pewnie juz mial na koncie walke z ktoryms z nich. Nie licze, ze pusciliby Hernandeza bo Master jednak mocniej bije niz Cunningham wiec zapewne by poplynal wiec na walke z Wlodarczykiem nie ma co liczyc. Hucka by pewnie puscili i by zwalowali mastera jak zwalowali Sasze. Z Diablo z czolowki nikt nie zawalczy, a juz bankowo nie zawalcza mistrzowie. |
Master nie pływał po ciosach, bo wiele było chybionych...no trochę też dostał, ale bez przesady. Nie twierdzę, że Master pływał od samych uników, ale sędzia przerwał za wcześnie. Bardziej obawiałem się, cały czas, o przerwanie ze względu na rozcięty łuk brwiowy.
A do Diablo, to jeszcze nie ta liga. Co do Kliczki, to fajnie skomentował to Adamek. Sędzia sędzią, ale sam Powietkin wymusił taki sposób walki u Kliczki. Przecież on nurkował z opuszczoną głową na Kliczkę. Trudna walka do sędziowania. |
Walka dno i tona gowna. Kliczko powienien dostac ostrzezenie juz w 3,4 rundzie bo wtedy lapal Powietkina ile sie dalo. To nie byl klincz, to bylo lapanie.
@grzeniu Nieslusznie sedzie przerwal? Przeciez Master w tej akcji 3 razy plywal na nogach, w 20 sekund zarobil tyle samo ciosow. Wiec imo jak najbardziej slusznie. A to diablo chcial startowac... :D |
Wydaje mi się, że zakończy karierę, jak będzie czuł, że ten moment nadchodzi.
|
To kto mu w końcu dorypie?
|
Otóż to.
|
No cóż...nie myślałem, że dotrwa.
Nawet Powietkin był jakby lepszy w ostatniej rundzie. |
No i popsules ja nagrywam :P
|
Klincz.
|
Cytat:
Jarson po to jest diseqc lub monoblok ;) |
Cytat:
|
Nie do końca jestem przekonany czy to jest akurat związane ze złodziejstwem czy z prawami do transmisji wydarzeń sportowych, których te stacje nie mają na nadawanie poza Niemcami (i ewentualnie Austrią).
|
To banda zlodziei , nie ma to jak E2 :)
|
Tak, dotyczy to dedykowanych dekoderów obu platform.
Choć nie wszystkich modeli. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:37. |