![]() |
To na forum są 90 latki i do tego umiejące obsługiwać PC :wow:
To do jakiejś księgi guinessa to trzeba zgłosić ! |
Jak kto czołem liże to faktycznie! :haha:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
eee... predzej to drugie :D , jak wstajesz i nic nie boli znaczy umarles :P
|
Chciałbym mieć włosy...
Albo nie, bycie łysym ma swoje niezaprzeczalne zalety. :taktak: |
Jestem starszy od Beriona o co najmniej 28 lat a nie mam jeszcze siwych włosów :nie:
Ale reszta się zgadza - kiedyś człowiekowi się zdawało, że jest nieśmiertelny i co by nie było to się zagoi, naprawi itp. A tu niestety, rzeczywistość wygląda nieco inaczej. Najwięcej może o tym powiedzieć Reetou, on jest co najmniej o 28 lat starszy ode mnie i o 56 starszy od Beriona :D |
opcja druga, starość nie radość, nie długo siwe włosy itd. ...
|
Ja tam nic o unikaniu powikłań nie wyczytałem...
Reklama? Ale skoro już ktoś odkopał ten temat to zdam raport ze stanu zdrowia. Nie wróciłem już nigdy do poprzedniej formy. Dawniej mogłem z gołym saganem przy -20 czekać na tramwaj, obecnie lekki mróz i muszę się opatulić jak na Syberię. Chyba, że po prostu dziadzieję i krążenie jest gorsze. ;p |
Powikłania po zapaleniu płuc
Tutaj informacje na temat tego, jak uniknąć powikłań po zapaleniu płuc. Kilka minut, a można dzięki temu uniknąć sporych problemów: tamtaramtam <mod-ciach>
|
Potocznie chodziło mi o lekarza :sciana: Jak kto gada "idź zrób prześwietlenie" to przecież wiadomo, że sam sobie nie pstryknie...
nie martw się, ja też z takich słit foci rozpoznaję tylko kości i narządy :D |
Jak to porównaj? Oglądałem sobie swoje zdjęcie - nic na nim nie było szczególnego, a to duże zdjęcie było. A lekarz powiedział zapalenia płuc...
|
potem sobie może porównaj jeszcze te prześwietlenia, czy wszystko ok.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:38. |