Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Tablety (https://forum.cdrinfo.pl/f123/)
-   -   Jaki tablet kupić? (https://forum.cdrinfo.pl/f123/jaki-tablet-kupic-92401/)

ed hunter 14.10.2019 19:50

Cytat:

Napisany przez misiozol (Post 1426732)
Edu no co ci powiedziec, prawie cala wartosc tableta to ekran, zalezy co potrzebujesz najlepiej szukac minimum fullHD ekran z dotykiem pojemnosciowym zeby mial ze cztery rdzenie cpu i 2gb ram , i jakies gpu dobre , podaj co cie interesuje to obkukamy i doradzimy ;)

W sumie na co mi fullHD jak ślepy jestem? :szczerb:

Takie patrzadełko do samochodu, jak blokujemy miejsca dla ekipy, albo jadę w błoto, bo nie ma komu. :]

KaiQ 05.09.2019 21:49

Od kiedy mi się junior urodził to ciężko o warunki na film. Nadrabiam w drodze z pracy na telefonie... tak ten jest za mały, ale jak miał bym wybierać 8 czy 10 cali, to bez wahania polecam 10. Na tym to się wygodnie nawet czyta.

misiozol 05.09.2019 15:24

Edu no co ci powiedziec, prawie cala wartosc tableta to ekran, zalezy co potrzebujesz najlepiej szukac minimum fullHD ekran z dotykiem pojemnosciowym zeby mial ze cztery rdzenie cpu i 2gb ram , i jakies gpu dobre , podaj co cie interesuje to obkukamy i doradzimy ;)

ed hunter 05.09.2019 15:16

Widzę, że firma na H, co ma bana za szpiegostwo :rotfl: ma niezłe ceny, ale...

joujoujou 05.09.2019 15:14

Złomiarze, bo Ed jest ciężki. :>

misiozol 05.09.2019 14:56

Salceson z innego tematu :>

siwymariusz 05.09.2019 14:34

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 1426714)
Tak, powiedz to taksówkarzom warszawskim jak Legia gra. :rotfl:

Ja czasami stoję godzinami pilnując, żeby mnie nikt nie ukradł, to sobie oglądam, ale telefon jest za mały.

A kto to by chciał Cię ukraść ? :wow:

ed hunter 05.09.2019 10:52

Tak, powiedz to taksówkarzom warszawskim jak Legia gra. :rotfl:

Ja czasami stoję godzinami pilnując, żeby mnie nikt nie ukradł, to sobie oglądam, ale telefon jest za mały.

Zetoxa 05.09.2019 10:44

Jak się prowadzi auto, to się nie ogląda filmów :nie:

ed hunter 05.09.2019 09:58

Android, winda jest... bardziej wkurviająca. :D

misiozol 05.09.2019 09:53

android czy winda ?

ed hunter 05.09.2019 09:43

No dobra. 8 cali, LTE, tanio i żeby się filmy nie cięły. Ma służyć do oglądania filmów w samochodzie i w sumie tylko do tego, głównie z HBO GO. Baterię mam 74 Ah, więc czas pracy na kabelku prawie nieograniczony, fHD też niepotrzebne. Tanio do samochodu? (GPS mile widziany, ale niekonieczny)

dalmashin 21.07.2017 08:10

Nie wiem czy lepszym sposobem na transfer kilku GB jest wysyłanie danych na chmurę przez net mobilny, bo nie ma wifi, a potem ściągać to na kompie. Telefon od kompa oddalony o 0,75m. Aby nie wywołać dysputy wybrałem to co dla mnie lepsze. Mam teraz nowe urządzenie za 800 zł z 4/64GB pamięci, które mnie nie ogranicza. Alternatywą jest używany 2/16GB za 1400zł z problemami jw za to exlusive.
Jeszcze raz przypomnę, że matka z ipada jest zadowolona ale ona tylko oglada filmy i stronki przegląda.

M@X 21.07.2017 06:44

Ale operacje na plikach to tylko przyzwyczajenie. Tak, ma je w spadku po początkach komputeryzacji każdy człowiek na świecie. Ale czasy się zmieniły i są lepsze sposoby. Kwestia zmiany nawyków, co w "starych drzewach" jest najtrudniejsze :ysz:

misiozol 20.07.2017 23:33

Cytat:

Napisany przez dalmashin (Post 1387411)
W andku podlaczam telefon do pc i już. Wyobraźcie sobie, że w pracy nie mam dostępu do konta administratora i nic nie zainstaluje. Zatem problem błachy ale dość istotny. Moze mało szukalem ale nie znalazłem programu do map ozi. Peper działał niestabilnie. Brak klawiszy funkcyjnych w niektórych przypadkach doprowadzało mnie do nerwów, gdy chciałem na chwilkę zmienić apkę na inną . Dzwonki i tapety... Mam ulubione ale wyższa szkoła jazdy. Szkoda czasu na czytanie tutoriali dla takiej glupoty. Cena niedekwatna. Na plus dla iphone to blokada słuchawki przed osobami drugimi. Ale matka uzywa youtube i safari i kej w zupełności wystarcza :)

Dokladnie takie detale sa najbadziej upierdliwe , to ze nie kazdy zaistalowac moze ijtunsy itd. ze sie nie da w blachy sposob przeniesc plikow to dla mnie porazka a jakies chmury to sa na niebie ;) i w ten sposob japko u mnie skonczylo jako podstawka do papieru .

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:04.