![]() |
Cytat:
Takie patrzadełko do samochodu, jak blokujemy miejsca dla ekipy, albo jadę w błoto, bo nie ma komu. :] |
Od kiedy mi się junior urodził to ciężko o warunki na film. Nadrabiam w drodze z pracy na telefonie... tak ten jest za mały, ale jak miał bym wybierać 8 czy 10 cali, to bez wahania polecam 10. Na tym to się wygodnie nawet czyta.
|
Edu no co ci powiedziec, prawie cala wartosc tableta to ekran, zalezy co potrzebujesz najlepiej szukac minimum fullHD ekran z dotykiem pojemnosciowym zeby mial ze cztery rdzenie cpu i 2gb ram , i jakies gpu dobre , podaj co cie interesuje to obkukamy i doradzimy ;)
|
Widzę, że firma na H, co ma bana za szpiegostwo :rotfl: ma niezłe ceny, ale...
|
Złomiarze, bo Ed jest ciężki. :>
|
Salceson z innego tematu :>
|
Cytat:
|
Tak, powiedz to taksówkarzom warszawskim jak Legia gra. :rotfl:
Ja czasami stoję godzinami pilnując, żeby mnie nikt nie ukradł, to sobie oglądam, ale telefon jest za mały. |
Jak się prowadzi auto, to się nie ogląda filmów :nie:
|
Android, winda jest... bardziej wkurviająca. :D
|
android czy winda ?
|
No dobra. 8 cali, LTE, tanio i żeby się filmy nie cięły. Ma służyć do oglądania filmów w samochodzie i w sumie tylko do tego, głównie z HBO GO. Baterię mam 74 Ah, więc czas pracy na kabelku prawie nieograniczony, fHD też niepotrzebne. Tanio do samochodu? (GPS mile widziany, ale niekonieczny)
|
Nie wiem czy lepszym sposobem na transfer kilku GB jest wysyłanie danych na chmurę przez net mobilny, bo nie ma wifi, a potem ściągać to na kompie. Telefon od kompa oddalony o 0,75m. Aby nie wywołać dysputy wybrałem to co dla mnie lepsze. Mam teraz nowe urządzenie za 800 zł z 4/64GB pamięci, które mnie nie ogranicza. Alternatywą jest używany 2/16GB za 1400zł z problemami jw za to exlusive.
Jeszcze raz przypomnę, że matka z ipada jest zadowolona ale ona tylko oglada filmy i stronki przegląda. |
Ale operacje na plikach to tylko przyzwyczajenie. Tak, ma je w spadku po początkach komputeryzacji każdy człowiek na świecie. Ale czasy się zmieniły i są lepsze sposoby. Kwestia zmiany nawyków, co w "starych drzewach" jest najtrudniejsze :ysz:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:04. |