![]() |
Do jakiej kasy i na jakim OS ?
|
nowy tablet
Cześć,
planuję kupić nowy tablet, ale że potrzebuję też klawiaturkę, to myślałam o jakimś tablecie z netbookiem w jednym. Czy ktoś z was używa takiego? Możecie coś polecić? |
Dla mnie przede wszystkim X-KOM (ale właśnie internetowo, bo stacjonarnie bywa różnie - choć poprawne), może Komputronik i.. Electro - choć to bardziej AGD.
|
Ja pozytywną opinię moge wystawic komputronikowi :taktak:.
Nawet w przypadku reklamacji dysku zachowali się wzorowo (dostałem drugi egzemplarz od reki). Odbiór osobisty - jak najbardziej OK. Wysyłka (załapałem się na darmową) - również. Tyle mogę powiedzieć przynajmniej jeżeli chodzi o oddział Lublin Plaza. Zawsze przed zakupem warto rozważyć zakup w sklepie nawet jeżeli trzeba dopłacić. Ewentualne wysyłki w przypadku problemów ze sprzętem mogą skutecznie zniwelować potencjalny zysk i dodać parę siwych włosów. |
Przez internet z odbiorem osobistym.
Zadowolony jestem z x-kom - kilka większych zamówień. Salurion / Saturion tez ok, tylko tutaj odbiór osobisty raczej niemożliwy :-/ |
Ok powiedzmy, że tablet już wybrany, marka, parametry i najważniejszy kolor :)
Zakup w sklepie czy przez internet? Ja jakoś jestem zrażona do sklepów, a dokładniej do obsługi w nich, która zawsze wie wszystko lepiej i namawia do czegoś innego niż wybrałam :/ Z kolei przez internet mam wrażenie, że nigdy nie wiadomo na co się trafi. Niby są sklepy z pozytywnymi opiniami np: funtech technotop Ale czy myślicie, że takie opinie są rzetelne? A może ktoś już kupował przez internet i może mi polecić jakiś sklep? :) Będę wdzięczna :) |
On ci go odesle za free :)
|
Cytat:
|
Vat i clo to prosta sprawa. Czytalem o pewnym tricku. Jak ci nalicza to mowisz zeby odeslali bo nie zanawwiales czegos takiego i mozesz probowac do skutku.
|
Cytat:
|
No widzisz, a szajsung SGSII amortyzuje się bezawaryjnie już ponad 2 lata i dalej nic...
a jakby nie patrzeć to nie tablet i nie jest używany okazyjnie. |
34 złote miesięcznie xD Więc tak tragicznie nie jest...
|
półtora roku :wow:
to on przeżył trzy życia k***a |
Tak, tak, ja już to znam, wybuliłem raz 600 na chińczyka to się po 1,5 roku spieprzyła pamięć i to nie ta na karcie SD.
Nie dziękuję. |
Jak chcecie bawić się w tablety to polecam ściągać takowe z Chin. Teclast 9,7" z Windowsem 8.1 (nie RT) oraz Androidem 4.4 (wszyscy zadowoleni), modemem 3G, Intel Atom Z3736F, 64GB ROM, baterią 8500 mAh i 2GB ramu kosztuje uwaga... 600-700zł.
Na 8.1 zainstalujesz każdą rzecz z "normalnego Windowsa". Można grać w np. Fifę 14, Gothiki i inne gry do powiedzmy 2008 roku. Reszta może przycinać. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:27. |