![]() |
Cytat:
|
^^
Sorry, ale bullshit ;) Wygląda lepiej, bo co? Bo wyższa rozdzielczość na cal? Nie popadajmy już w paranoję, bo niedługo wyjdzie, że na jakimś smartwatchu ogląda się najlepiej, bo rozdzielczość będzie jakaś tam. Wiadomo, że oglądanie na większym ekranie to zupełnie inny odbiór. Można dyskutować, kto preferuje monitor, 50 calową plazmę, projektow czy kino, ale bez przesady, że na malutkim ekranie tabletu wygląda lepiej.. |
Cytat:
|
Od czasu do czasu można na czymś małym obejrzeć, ale minimum to 21"
|
Co kto lubi - osobiście do filmów preferuję telewizor. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Mam Samsung Galaxy Tab 4 7" 8GB i on jest na straszenie badziewianym procku - Marvell. Sam tablet jest moim zdaniem świetny - jakość wykonania, wyświetlacz (rewelacyjne kąty widzenia), ostrość, rozdzielczość.. Jednak kiepski procek da się odczuć podczas normalnego korzystania.
Na Twoim miejscu zainwestowałbym w Pro - jest na smoku. Tutaj masz kompletne porównanie - http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=6239 U siebie mam przy 7": 800 x 1280 pixels, 7.0 inches (~216 ppi pixel density) I przy normalnym użytkowaniu nie narzekam. Problem pojawia się gdy grafiki nie są dostosowane do wysokich rozdzielczości. Przy tym z większą będzie to jeszcze bardziej widoczne :/ |
A wracając do tematu wyboru tabletu...
Warto dopłacić i brać wersję np: Samsung Galaxy Tab Pro T525 10.1" LTE Samsung Galaxy Tab 4 10.1 T535 16GB LTE Biały Czy nie odczuje się specjalnej różnicy? Jak jest z tą rozdzielczością na tabletach, czy 1280 x 800 pikseli wystarczy, czy lepiej 2560 x 1600 bo różnica jest aż tak kolosalna, że warto dopłacić? Od razu mowie, że filmy to tylko z YouTube będą odtwarzane, nie ma tu mowy o wrzucaniu 10 GB filmu na kartę :) |
Cytat:
|
Cytat:
Karta za 50 zł na Allegro - limit ponad 10GB, jakieś 4 miesiące na używanie. I nie trzeba się przejmować komórkami, łączeniem, zasięgiem itp. Dla mnie zaleta bezdyskusyjna :) |
kraluk kope lat! :P
|
Cytat:
Ale jak już zostało wspomniane, z PDFami radzi sobie jak radzi, a niestety jestem zmuszony i z nich korzystać... |
Zerknij na nową Yogę ;-)
Co do Aero2 zaczyna doprowadzać mnie do szewskiej pasji. I wcale nie chodzi o captcha. Na tym nie da się przeglądać multimediów. Chyba wymienię to dziadostwo na nowego plusha :-) |
Nie jest aż taki stary by sobie z Areo nie poradzić....
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:13. |