![]() |
No nie przesadzaj z tą ceną - na upartego można kupić... miałem okazję sprawdzić go w akcji (przy konfiguracji podglądu kamer CTV) i nie powiem całkiem fajny
W sumie to nie specjalnie to się różni od Androida... przy normalnym użytkowaniu |
Gdyby jego cena była normalna, a tak nie zamierzam płacić za markę 50% więcej niż tablet jest wart.
Zresztą mam tableta ... z robotogniotem. |
@revolver0
Kup tablet od Apple - tam robocika nie ma |
Ewentualnie jakiś tablet z czystym Linuksem a nie jego pochodną pod postania robotogniota. Ale na razie nie widziałem takowych a jak są to pewnie drogie...
|
Cytat:
:taktak: :przybij5: :spoko: |
Coś Windowsem 8.1, a nie badziewnym robotoidem...
|
A moze iconia albo cos od toshiba ?
|
A co sądzicie o tym Asusie ?
http://www.skapiec.pl/site/cat/20/comp/9458642 Szukam obecnie czegoś tak do 1000 zł max. Najlepiej 10 cali w full hd. 3g czy 4g nie jest konieczne. Nie ma wielu opinii w sieci z tego co widzę. Myślicie,że jest to jednak dobry sprzęt? Zastanawiałem się jeszcze nad Lenovo Yoga 2 ale to już ponad 300 zł drożej. |
O zgrozo oglądać film na mniej niż 40 calach ....
To nie te czasy, ze film oglądało się na 15 calach ... Do filmów jest TV z funkcją smart, no chyba że w terenie to rozumiem, ale w domu ... |
@Wawelski w tym wypadku to bez różnicy. Większa przyjemność to oglądanie na TV 32" z odległości 1.5-2m.
Sporo czasu oglądałem filmy na lapie (matryca 1920x1080) i włączając ten sam film na TV czuje się różnicę. Film na lapie był wyświetlany z odległości ok 50cm. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
A to nieprawda. Zależy od odległości. I chętnie zamienię na 2x3" okulary w rozdzielczości 4K. Ważne, jaki kąt sfery którą widzisz zajmuje ekran i jaką ma gęstość pikseli na kąt. Jak dla mnie może być piksel 1m x 1m w odległości 15 km ode mnie. Ale wolę 0,001mm x 0,001 mm 3cm od oka. |
Cytat:
|
Cytat:
Na TV oglądam z 1.5-2m. |
"Oglądam gdzie chcę" - OK
"Wygląda lepiej niż..." - OK, gorzej gdy przyjdzie usiąść przed nim z grupą znajomych. ;p |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:45. |