![]() |
Czym handlować?
Witam :) Jako że potrzebuję pieniędzy (jak każdy :P) to postanowiłem że wezmę się za jakiś handel. Przypuszczalnie gdybym miał 100 zł i nakupił towaru za 5zł/sztuka i sprzedawał gdzie indziej za 10 zł. Na takiej zasadzie.
Tylko co kupować, żeby schodziło? Myślałem o: -grach na PS2/PC - nie wiem czy w dobie Steama czy też Torrentów ktokolwiek to kupi ale dostać można tanio -akcesoria do telefonów komórkowych - tu już większe prawdopodobieństwo że to sprzedam (np. pokrowce - kupuję za 3 sprzedaję za 10) ale z drugiej strony duża konkurencja -jakiś sprzęt elektroniczny kupiony tanio (ale tu trzeba mieć farta po prostu) i tu nie wiem co to miałby być za sprzęt? TV odpadają bo są za duże zresztą takich starych nikt nie kupuje, może jakieś odtwarzacze/radiomagnetofony? Odtwarzacze DVD? Generalnie coś co mało miejsca zajmuje Macie jakieś pomysły? Z góry dziękuję za propozycje albo inne sposoby zarobku trochę papierków dla ucznia LO :rotfl: |
Możesz od Chińczyków z Aliexpress ściągać zabawki erotyczne i otworzyć sex shop. Myślę, że na tym dobrze wyjdziesz :tak:
|
@DarkSlide97
Ty to już chyba w desperacji jesteś, weź się lepiej za naukę... a nie kombinujesz :) PS. Znajomi za czasów szkoły średniej roznosili ulotki po godzinach więc może spróbuj, zysk nie wielki ale zawsze coś. Hardcorowcy pracowali w weekendy w tartaku, więc... można ... |
z taka kasą to nie poszalejesz ,jakaś chińska hurtownia,
nie wiem kupiłbym za wszystko parasoli np http://miximport.pl/pl/p/Parasolka-a...cm-w-wor./3378 można kupić taniej nawet za 7zł/szt,jesień idzie parasole sprzedadzą się szybko :P |
mgit czemu w desperacji? Kasa się zawsze przydaje a jakoś trzeba sobie w życiu radzić :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak chcesz zarabiać, to jakiś wypad do pracy za granicą na wakacjach - lepiej na tym wyjdziesz :taktak: PS. Może będziesz handlować origami - może ktoś to kupi :P |
A niech się :banan3: wszystko będzie bez nazwisk, opłacane gotówką i sprzedawane na jakimś bazarku czy na giełdzie a tam kontrole nie łażą wiem bo od 5 lat tam chodzę ;)
Cytat:
Nie idę sprzedawać następnego dnia, sprawdzają - nikogo nie ma. I tyle :] :haha: |
Szkoda ze świeże warzywa sie kończą. Trzeba było koperek i pietruszkę sprzedawać. Teraz pozostał Ci suszony czosnek i majeranek.
Niedługo będziesz mógł jumać ziemniaki jak się wykopki zaczną i tez handlować. |
Albo grzybki :hmm: halucynki :idea: w lesie są, a chętnych nie brakuje
Tylko na muchomory uważaj :) |
Sprzedawanie marzeń, złudzeń i pięknych obietnic u nas się sprawdza, można na tym wyjść dobrze, dopasuj asortyment, a najlepiej jego brak, sprzedawaj same obiecanki, tylko muszą być piękne. :taktak:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nerkę sprzedaj :taktak::taktak:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:10. |