![]() |
nie wierzysz, że od dna się kiedyś odbija? :D taki np dolar 5 lat temu bodaj
|
Tak, na makulaturę! :szczerb:
|
Cytat:
|
A nie myślał żeby przenieść się na Śląsk i zostać górnikiem ? :fiu:
|
Ruble już po osiem groszy, ale Putin mówi, że nic sie nie stao. :szczerb:
|
Cytat:
|
Niezły interes dopóki policja się nie doczepi :rotfl:
|
Będę sprzedawał ruble na funty za dolary. :D
|
ed hunter rozkręcaj interes :D Jaki masz pomysł na biznes?
|
Tesz sie muszem zajonć sprzedaszą. :szczerb:
|
Są tacy co i puszki po śmietnikach zbierają :D widocznie z tego jakaś kasa jest :ysz: Jeden taki gość co roku zostawia u mnie na podwórku skutera i zbiera prawdziwki na sprzedasz , sam kiedyś zbierałem dla jednej babki - ale ja wymieniałem za jajka itp. przestałem jej zbierać jak dowiedziałem się że sprzedaje Niemcom :sciana: W sezonie w miasteczku małolaty sprzedawali jagody po 7zł.za litr . Mój pierwszy własny rower Ukraina był kupiony za lipę , można sprzedawać tatarak , jarzębinę , zbierać zioła itd. Dla chcącego nic trudnego , oczywiście nie należy oczekiwać kokosów , ale ''ziarnko do ziarnka''.... przynajmniej jest się panem swego losu , nikt cię nie goni - a jak trafisz do *****wej firmy , to jak się zesrasz z wysiłku to powiedzą że mało!k***a
|
Cytat:
|
Cytat:
|
M@X jaki tam przedsiębiorczy, kasy mi trzeba na parę fantów (m.in. dla Niej :serdusz: ) to sie zastanawiam jak ją zdobyć mniej lub bardziej legalnie :haha:
Jakbym wymyślił sposób żeby być tak bogaty jak Bill Gates to mógłbyś mi mówić człowiek przedsiębiorczy. A kupić taniej sprzedać drożej to filozofia nie jest ;) mgit teraz dopiero zauważyłem :P |
Cytat:
Tematy pomyliłeś :taktak: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:37. |