![]() |
Nie ma, ta opcja nie czyści loginów/haseł do SEN, które znajdują się w "rejestrze". W ogóle ten plik nie jest dotykany. Wielokrotnie tego używałem i wciąż mam stare dane logowania tam wpisane.
|
Po tej operacji znikły hasła :P Więc coś tam jednak ma :P
|
Odbudowa baz danych nie ma nic wspólnego z "rejestrem".
|
No nic,trzeba się pogodzić z stratą,młoda zapomniała hasała na amen.Moja posypała się po przejściu na DEX'a,po zmianie zwariowała,dałem odbudowę bazy i to był błąd,po tej operacji nadpisała xRegistry czyściochą.
|
To oczywiste, że nadpisało czystym. Przecież to właśnie napisałem. Napisałem też abyś skopiował "xRegistry.val".
|
Niestety nadpisało czystym,miałem nadzieję,ale jak się okazuje złudną :[
|
Po co w save'ie miały by być hasła do SEN? Bez sensu. A więc nie ma, owe hasło jest w xRegistry.sys i tylko tam. Skopiuj ten xRegistry.vol i proś Boga żeby się dało odszukać (to chyba nie jest szyfrowane, więc nawet zwykłym hex edytorem).
|
Idzie jakoś z sava wygrzebać hasło do psn?
|
Znudzi ci sie :P , znadz se kompatybilny model zenski i sie powiel , pogadamy wtedy ile zostanie z zaplu i cacy lol2
|
U mnie musi być wszystko cacy tip top. ;p
|
Olac te ikonke , masz legalnie posiadasz to sie liczy ;)
|
Ano łatwiej, bo tam tylko wystarczy wrzucić obraz gry na PSX do "dev_hdd0/PSXISO/" i uruchomić. No ale nie będzie wtedy sWeEt ikonki w XMB. ;p
|
Eee do dooopy z takimi grami , szybciej juz by ci chyba zajrzac na strony ktore wycinasz z postow :P
|
Te kupione w PSS nie są w *.iso i potrzebują. :P Wszystko co kopisz w e-sklepie potrzebuje, nawet te darmowe.
|
:hmm: ja tu czegos nie rozumiem gry z psx nie potrzebuja aktywacji przeciez sa w iso :P cos krecisz panie :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:30. |