Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Problem z nagrywarką HP cd-writer cd4e (https://forum.cdrinfo.pl/f2/problem-nagrywarka-hp-cd-writer-cd4e-9986/)

+++LeWaP+++ 29.08.2002 08:22

Cytat:

SQUERL napisa***322;(a)
No niewiem coś co wynikło z mojej nie wiedzy, i nawet nie zdaje sobie sprawy że mogło to być przyczyną uszkodzenia sprzętu. Poprostu chce się dowiedzieć co się mogło z nią stać, bo wątpie by tak sama nagle przestała działać. :(
Stary skończ z ta ASCEZĄ

Sprawdź ją na innym kompie, jak nie zadziała to do saerwisu i po problemie:cool:

Laser 29.08.2002 08:14

Cytat:

SQUERL napisa***322;(a)
Ekhm... Laser ile jeszcze jesteś w stanie (w ciągu jednego kwadransu) napisać "witam"? przy każdym swoim poscie :P.

Dobra wracając do tematu jak wam się wydaje czy wyminią tą nagrywarkę na gwaranji? czy będe musiał kupić nową (jeżeli przestała działać z mojej winy)? :(

WITAM !

Co do "witam" to tak z grzeczności a co do nagrywarki to service musi ją przyjąć potrzymać ze dwa tygodnie pod pretekstem testowania i

- albo ją wymienia na nową Hurrraaa !
- albo ja naprawia
- albo ja naprawią i każa zapłacić bo powiedzą ze uszkodzenie nastąpiło podczas nieumiejętnego lub niezgodnego z przeznaczeniem uzytkowania .

Ja na twoim miejscu najpierw porozumiał bym się z właścicielem sprzętu bo co oddasz go do servisu bez żadnych papierów gw etc. wiem co to za ból jak oddawałem swoja to się doczepili ze w pudełku była instrukcja po CHIŃSKU papier A4 a teraz jej nie ma musałem zapialać 50 KM po ten papier !

Laser 29.08.2002 08:08

Witam !

Ekkmłaaa ! kurde ja se smacznie śpie po wczorajszej nocy / PILSENER RULEZ / a tu kurde sąsiad wział sprzęta i balustrade szlifuje myślałem ze mu urwię tego czego nie ma !

A tak na serio to jush się wypowiedziałem jedynie przed serwisem bym sprawdził u jakieś bratniej duszy czy jest ok jak nie to do Komputer Service ...

bas 29.08.2002 00:04

Ostatnio po finladii nie miałem kaca, chciało mi się troche spać, ale to chyba przez absoluta(jak brakło finlandii to zamówiliśmy absoluta).

SQUERL 29.08.2002 00:01

No niewiem coś co wynikło z mojej nie wiedzy, i nawet nie zdaje sobie sprawy że mogło to być przyczyną uszkodzenia sprzętu. Poprostu chce się dowiedzieć co się mogło z nią stać, bo wątpie by tak sama nagle przestała działać. :(

Yahol 28.08.2002 23:57

Z jakiej winy? Oddajesz uszkodzony sprzet w normalnej exploatacji.

A moze wodeczka z ryzu!(nie jakies okropne Sake) normalny destylat!
CUDO! Poa jak najbardziej odpowiednia, a i rano glowa po tym nie boli (dozwolone od 18 lat!):-D :P ||

bas 28.08.2002 23:56

A niby co Ty zrobiłeś, że ma to być Twoja wina??? Rzucałeś tą nagrywarką???

SQUERL 28.08.2002 23:51

Ekhm... Laser ile jeszcze jesteś w stanie (w ciągu jednego kwadransu) napisać "witam"? przy każdym swoim poscie :P.
Co do piwa... CZESKI PILSNER JEST NAJOBLEŚNIEJSZYM PIWEM JAKIE W ŻYCIU PIŁEM (sama gorycz)!!!!!

Dobra wracając do tematu jak wam się wydaje czy wyminią tą nagrywarkę na gwaranji? czy będe musiał kupić nową (jeżeli przestała działać z mojej winy)? :(

bas 28.08.2002 23:35

Ostatnio wychaczyłem w carrrouforze finlandie po niecałe 60 PLN za 1litr

murt 28.08.2002 23:33

Cytat:

bas napisa***322;(a)
tak wam sie tylko zdaje heinekonowcy!!! najlepszy jest pilsner!!!!
PILSNEROWCY WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ

A tak naprawde najlepsza jest grecka wodka OUZO :-D :-D :-D :-D Jak ktos pil to wie o co chodzi:-D :-D

bas 28.08.2002 23:10

Dyskusja zeszła w jak najwłaściwszym kierunku zważywszy na porę. Niemam nic przeciwko jasiowi na lodzi ewentualnie martini bianco(też z lodem).
Co do nagrywarki to moim zdaniem pozostaje serwis.

Yahol 28.08.2002 23:06

Dyskusja zwekslowala sie w ciekawym kierunku. Ja czerwone wytrawne z lodem (moze byc Sofia Merlot).
A tak dla spokoju sumienia:
podlaczyl bym ta cholere do zupelnie czystego, innego kompa i tam probowal instalacji od poczatku. Ew. trybem tajniaka do serwisu. Coby sie dorosli nie dowiedzieli!

bas 28.08.2002 22:38

tak wam sie tylko zdaje heinekonowcy!!! najlepszy jest pilsner!!!!
PILSNEROWCY WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ

murt 28.08.2002 22:33

HEINEKEN RULEZZZZZ!!!!:P :P :P :P :-D :-D 8-) 8-)

bas 28.08.2002 22:28

miałem na myśli czeskiego pilsnera!! Ale smacznego PILSENERA skądkolwiek on jest

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:47.