![]() |
Cytat:
Sprawdź ją na innym kompie, jak nie zadziała to do saerwisu i po problemie:cool: |
Cytat:
WITAM ! Co do "witam" to tak z grzeczności a co do nagrywarki to service musi ją przyjąć potrzymać ze dwa tygodnie pod pretekstem testowania i - albo ją wymienia na nową Hurrraaa ! - albo ja naprawia - albo ja naprawią i każa zapłacić bo powiedzą ze uszkodzenie nastąpiło podczas nieumiejętnego lub niezgodnego z przeznaczeniem uzytkowania . Ja na twoim miejscu najpierw porozumiał bym się z właścicielem sprzętu bo co oddasz go do servisu bez żadnych papierów gw etc. wiem co to za ból jak oddawałem swoja to się doczepili ze w pudełku była instrukcja po CHIŃSKU papier A4 a teraz jej nie ma musałem zapialać 50 KM po ten papier ! |
Witam !
Ekkmłaaa ! kurde ja se smacznie śpie po wczorajszej nocy / PILSENER RULEZ / a tu kurde sąsiad wział sprzęta i balustrade szlifuje myślałem ze mu urwię tego czego nie ma ! A tak na serio to jush się wypowiedziałem jedynie przed serwisem bym sprawdził u jakieś bratniej duszy czy jest ok jak nie to do Komputer Service ... |
Ostatnio po finladii nie miałem kaca, chciało mi się troche spać, ale to chyba przez absoluta(jak brakło finlandii to zamówiliśmy absoluta).
|
No niewiem coś co wynikło z mojej nie wiedzy, i nawet nie zdaje sobie sprawy że mogło to być przyczyną uszkodzenia sprzętu. Poprostu chce się dowiedzieć co się mogło z nią stać, bo wątpie by tak sama nagle przestała działać. :(
|
Z jakiej winy? Oddajesz uszkodzony sprzet w normalnej exploatacji.
A moze wodeczka z ryzu!(nie jakies okropne Sake) normalny destylat! CUDO! Poa jak najbardziej odpowiednia, a i rano glowa po tym nie boli (dozwolone od 18 lat!):-D :P || |
A niby co Ty zrobiłeś, że ma to być Twoja wina??? Rzucałeś tą nagrywarką???
|
Ekhm... Laser ile jeszcze jesteś w stanie (w ciągu jednego kwadransu) napisać "witam"? przy każdym swoim poscie :P.
Co do piwa... CZESKI PILSNER JEST NAJOBLEŚNIEJSZYM PIWEM JAKIE W ŻYCIU PIŁEM (sama gorycz)!!!!! Dobra wracając do tematu jak wam się wydaje czy wyminią tą nagrywarkę na gwaranji? czy będe musiał kupić nową (jeżeli przestała działać z mojej winy)? :( |
Ostatnio wychaczyłem w carrrouforze finlandie po niecałe 60 PLN za 1litr
|
Cytat:
|
Dyskusja zeszła w jak najwłaściwszym kierunku zważywszy na porę. Niemam nic przeciwko jasiowi na lodzi ewentualnie martini bianco(też z lodem).
Co do nagrywarki to moim zdaniem pozostaje serwis. |
Dyskusja zwekslowala sie w ciekawym kierunku. Ja czerwone wytrawne z lodem (moze byc Sofia Merlot).
A tak dla spokoju sumienia: podlaczyl bym ta cholere do zupelnie czystego, innego kompa i tam probowal instalacji od poczatku. Ew. trybem tajniaka do serwisu. Coby sie dorosli nie dowiedzieli! |
tak wam sie tylko zdaje heinekonowcy!!! najlepszy jest pilsner!!!!
PILSNEROWCY WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ |
HEINEKEN RULEZZZZZ!!!!:P :P :P :P :-D :-D 8-) 8-)
|
miałem na myśli czeskiego pilsnera!! Ale smacznego PILSENERA skądkolwiek on jest
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:47. |