![]() |
informuje ze w panelu sterowania w dziale ustawienia mozecie wybierac juz pomiedzy tym a moim stylem forum (polski_sid)
staram sie tam umieszczac najwazniejsze poprawki rzeczy ktore mnie osobiscie irytowaly zachecam do testowania i komentowania - kazde nawet bardzo zgryzliwe uwagi mile widziane |
Cytat:
.bmp nie jest w ŻADNYM stopniu formatem "dla internetu", czego wyrazem jest brak jego obslugi przez IE :glaszcze: |
Nowy wygląd jest nawet ciekawy.
Chociaż przyzwyczajenie robi też swoje, ale jeśli chodzi o szybkość to u mnie na Neo+ chodzi jak burza! Pozdro;) |
wszystkich kozystajacych z mojego stylu chce przeprosic za chwilowe braki rozsadku w wygladzie - niestety czesc opcji musze sprawdzic 'w boju'
nie ma to NIC wspolnego z postami itp - nie grozi to destabilizacja forum |
SID - moim zdaniem ten zielony powinien byc troche jasniejszy bo trudno jest odczytac date wyslania postu. Czcionka daty jest mala i kolory sie zlewaja.
|
ten zielony to chwilowy wybryk - choc nie powiem bardzo mi sie spodobal - dopracuje to - macie moje slowo - to jest bardzo zagmatwane - zmianilem rozmiar tej czcionki z data i zmienilo sie w 14 innych miejscach - musze jakies kompromisy robic :)
a narazie wychodze - wieczorem forum3:rewolucje ostateczne starcie :) |
OK, to czekam bo ten zielony kolorek tez mi sie podoba :)
|
i jeszcze jedno - po wybraniu jezyka pl_sid bedziecie otrzymywac powiadomienie juz w jezyku polskim (narazie caly mail bez polskich liter - ale to mam nadzieje da sie zeminic - bo to nie jest kwestia mojego lenistwa)
|
Dalej ładnie śmiga ale za każdym razem musze się logować.
Pisane było że działało , nie działało ale u mnie nie działa. |
Nie ma co narzekać jest OK i do wszystkiego da się przyzwyczaić
|
mi sie podoba zawsze coś nowego
|
Cytat:
|
ja nic nie chce mowic, ale juz wiekszosc maili w polish_default jest przeniesiona z poprzedniego forum, moze mi ktos wyslac PM'a jednego ?
|
Cytat:
|
Czy są jakieś problemy z wyszukiwarką? Chciałem odszukać post z Off Topic o wyborze banku internetowego. Był taki topic na 100% ale teraz wyszukiwarka daje 0 odpowiedzi??? Hasła "mBank" "inteligo" - bez rezultatów.
A może posty zaginęły? Miłego dnia |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:08. |