![]() |
wyszukiwarka cos nawala - nie wiem dlaczgo - nie, posty nie zginely - to na 100%,
|
fajne to podswietlanie zawartości pierwszego postu w wątku
chyba tego nie bylo |
motyw z narodową flagą jest git!
niechaj flaga pozostanie na zawsze |
co do wyszukiwarki: widocznie nie wszystkie posty zostaly zindeksowane - zapuszcze na noc indeksacje....
Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
|
Cieszę się, że ktoś spostrzegł flagę. Dzisiaj ważny dzień, więc czemu go nie uczcić choć takim drobnym symbolem.
|
ta flaga to tylko dziś będzie?
jestem za tym, żeby się ostała na wieki |
Tylko dzisiaj do 24, az do konca naszego swieta, bez obaw, w kazde wieksze swieto cos wymysle ;)
|
ja tez jestem za tym zeby flaga zostala - wyglada swietnie :)
ps. moj styl juz nie odrzuca :) jesli ktos ma ochote mi pomoc wylapywac bledy - zapraszam panel/ustawienia/styl polski_sid |
Flaga według mnie może być. Czasem, gdzieś tak co drugi otwarty post wyskakuje mi coś takiego jak na obrazku poniżej.
|
Nie wiem czy sie czasami nie powtarzam.
Ale chodzi mi o to aby dorobic numerek gadu na wersji bulletin. Ta wersja najbardziej mi odpowiada bo jest przejrzysta i pewnie najszybsza a numerek gadu by sie przydal. Bo aktualnie w tej wersji forum numerek gadu kryje sie pod jakas inna ikonka tzn innego komunikatora. |
Cytat:
ten zolty kolorek miedzy postami troche ropraszajacy jest... albo moze tylko mi przeszkadza ;) inna sprawa, jest mozliwosc zlepienia tego do offline ?? http://forum.cdrinfo.pl/archive/index.php |
archiwum wylacze wogole - przy tej ilosci postow jego istnienie nie ma sensu
ten link zaraz zniknie co do kolorkow - konsultacje trwaly dlugo - i ostatecznie zostal zaakceptowany - niebieskiego mialem dosc - wygladal jak wyprany recznik, a ze tej przerwy miedzy postami nie umialem wywalic (zabawne - ale zaden z nas nie znalazl skad sie ona bierze :D) to zrobilem z niej takie cos :) ale przyciemnie go jeszcze pewnie - choc to narazie sprawa marginalna - trzeba pousuwac takei krzaki jak to archiwum czy dotlumaczyc komunikaty systemowe |
I jeszcze jedno nie wiem czy o tym ktoś pisał
PODCZAS EDYTOWANIA POSTA NIE MOŻNA GO USUNĄĆ |
wczoraj to ju zpoprawilem - byla wylaczona opcj akasowania wlasnych postow - ale nadal nie mozna kasowac wlasnych tematow
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:29. |