![]() |
pomiedzy thread subs.. a ocen te dysk... jest attatch files
klikasz na manage attatchments - i juz... troche to skomplikowane - zmieni sie:) |
gdzie sie teraz dodaje zalaczniki ??
bo grzebie i nie moge ... |
Cytat:
|
Hmm.. zmniany
Niestety mam pare bugów... Musze sie logować za każdym razem gdy wchodzę na forum . Cookies nie działają widocznie..... Forum chodzi mi wolno jak nigdy. Zobaczymy jak bedzie jutro ..:) Pozdrawiam |
Nie...chodzi mi o ten tekst z matrixem na off topiku. Zamiast pewnych słów jest *i ładodniejsza wersja ;). na niektórych forach niekiedy wajnie to wychodzi. Np zamiast "ty ch***..." jest "ty mój przyjacielu na wieki" :D:D:D:D
|
Cytat:
akurat tego nie sprawdzalem, wiec nie to mialem na mysli chodzilo mi ogolnie o ilosc opcji w panelu, a jest ich naprawde sporo :) |
Są problemy z edycją textu a konkretnie z wstawianiem Smilies-ów, wyboru czcionki, rozmiaru, koloru oraz stylu czcionki (BIU). Za każdym razem stronka wedruje mi do góry.
|
ps. kropeczki wrocily - dziekuje autorowi tej zmiany :)
|
mozesz jasniej?
|
widze ze doszła cenzura ;) chyba ze to było celowe w tekście i tak wyszło...
|
Cytat:
ale musze powiedziec, ze jest fajny i naprawde baaaardzo rozbudowany |
panel jest 'all new' - bananki nam gnija powoli wiec nie wiem nawet - ale to sie sprawdzi przy nastepnym przyplywie dobrego humoru
kropeczki wroca - ikonka z tematu posta - poglebiajaca chaos - zniknie - tworze nowy styl, prawdopodobnie bedzie opcjonalny, kto bedzie chcial wybierze sobie nowy, kto nie - bedzie jechal na starym |
A, że się tak zapytam:
Sid, w panelu administracyjnym coś nowego doszło ? Może jakieś nowe wersje bananków ;) |
Cytat:
Nie bijcie? :boks: ;) * pojawia sie nastepny problem: nie dzialaja Smilies, jak sie je klika to sie nie wstawiaja, tylko przenosi do goru strony |
Ogólnie zmiana poszła na dobre.
Jest więcej dodatkowych opcji więc jeszcze we wszytim się gubie ale to pewnie kwestia czasu. Brakuje mi tej zielonej kropki przy topikach. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:22. |