Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Komentarze zwiazane z nowa wersja forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/komentarze-zwiazane-nowa-wersja-forum-27412/)

-Sid-The-Rat=> 10.11.2003 20:58

pomiedzy thread subs.. a ocen te dysk... jest attatch files

klikasz na manage attatchments - i juz... troche to skomplikowane - zmieni sie:)

Patrix 10.11.2003 20:53

gdzie sie teraz dodaje zalaczniki ??
bo grzebie i nie moge ...

mr_spock 10.11.2003 20:23

Cytat:

Napisany przez tomgoo
Hmm.. zmniany
Niestety mam pare bugów...
Musze sie logować za każdym razem gdy wchodzę na forum . Cookies nie działają widocznie.....
Forum chodzi mi wolno jak nigdy.
Zobaczymy jak bedzie jutro ..:)
Pozdrawiam

To logowanie to chwilowy problem chyba byl, tez mailem tak, potem wcale sie nie moglem zalogowac. Teraz juz jest ok

tomgoo 10.11.2003 20:17

Hmm.. zmniany
Niestety mam pare bugów...
Musze sie logować za każdym razem gdy wchodzę na forum . Cookies nie działają widocznie.....
Forum chodzi mi wolno jak nigdy.
Zobaczymy jak bedzie jutro ..:)
Pozdrawiam

Ziele 10.11.2003 19:55

Nie...chodzi mi o ten tekst z matrixem na off topiku. Zamiast pewnych słów jest *i ładodniejsza wersja ;). na niektórych forach niekiedy wajnie to wychodzi. Np zamiast "ty ch***..." jest "ty mój przyjacielu na wieki" :D:D:D:D

Bartez 10.11.2003 19:42

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
mozesz jasniej?

Ziele chyba ma na mysli, ze baaardzo rozbudowany znaczy to, ze mamy jakies nowe mozliwosci w banowaniu itd

akurat tego nie sprawdzalem, wiec nie to mialem na mysli
chodzilo mi ogolnie o ilosc opcji w panelu, a jest ich naprawde sporo :)

MacGyver 10.11.2003 18:39

Są problemy z edycją textu a konkretnie z wstawianiem Smilies-ów, wyboru czcionki, rozmiaru, koloru oraz stylu czcionki (BIU). Za każdym razem stronka wedruje mi do góry.

-Sid-The-Rat=> 10.11.2003 18:16

ps. kropeczki wrocily - dziekuje autorowi tej zmiany :)

-Sid-The-Rat=> 10.11.2003 17:56

mozesz jasniej?

Ziele 10.11.2003 17:52

widze ze doszła cenzura ;) chyba ze to było celowe w tekście i tak wyszło...

Bartez 10.11.2003 17:45

Cytat:

Napisany przez MacGyver
A, że się tak zapytam:
Sid, w panelu administracyjnym coś nowego doszło ? Może jakieś nowe wersje bananków ;)

z panelem to ciekawa sprawa, bo przypadkowo zostal przetlumaczony prawie caly na polski :)))

ale musze powiedziec, ze jest fajny i naprawde baaaardzo rozbudowany

-Sid-The-Rat=> 10.11.2003 17:40

panel jest 'all new' - bananki nam gnija powoli wiec nie wiem nawet - ale to sie sprawdzi przy nastepnym przyplywie dobrego humoru

kropeczki wroca - ikonka z tematu posta - poglebiajaca chaos - zniknie - tworze nowy styl, prawdopodobnie bedzie opcjonalny, kto bedzie chcial wybierze sobie nowy, kto nie - bedzie jechal na starym

MacGyver 10.11.2003 17:27

A, że się tak zapytam:
Sid, w panelu administracyjnym coś nowego doszło ? Może jakieś nowe wersje bananków ;)

mr_spock 10.11.2003 17:25

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
nie bijcie, ale usuniecie kropeczek to byl moj "kosmetyczny" pomysl :jezyk: :peace:
a to tylko dlatego ze juz inna ikonka nas inforuje o tym o czym informowala nas kropeczka ;)
nie wazne czy kropki beda czy nie, mi to nie robi roznicy :)

Nie bijcie? :boks:
;)

* pojawia sie nastepny problem: nie dzialaja Smilies, jak sie je klika to sie nie wstawiaja, tylko przenosi do goru strony

MacGyver 10.11.2003 17:11

Ogólnie zmiana poszła na dobre.
Jest więcej dodatkowych opcji więc jeszcze we wszytim się gubie ale to pewnie kwestia czasu.
Brakuje mi tej zielonej kropki przy topikach.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:22.