Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Ordery dla forumowiczów tak czy nie? (https://forum.cdrinfo.pl/f10/ordery-dla-forumowiczow-tak-czy-nie-32562/)

.::piotrek::. 16.03.2004 21:53

Dobry pomysl, mi sie podoba, tylko te ordery trzeba by dopracowac, ale tak to jest super.

Pedros 17.03.2004 01:01

Cytat:

Napisany przez bgn
...nie ja pisałem takie bezeceństwa - tylko Pedros ZBEREźnik pod nieobecność Brzuszka.

Jam Ci. A bo odkąd Brzuszek zmienił avatara to go nawet pokraką nie można nazwać ;)
Cytat:

Napisany przez bgn
... 6. Pijaństwa _ tyż nie

Hmmm... no tego się nie spodziewałem ;)
A jak Ty sobie wyobrażasz grzybobranie u Brzuszków? Na czczo?

Cytat:

Napisany przez Majonez
heh za dużo już ostatnio było "obojętności" na tym forum czas się w końcu zdecydować - swoją drogą ciekawie wyglądały by wybory do sejmu np., 100 miejsc dla lewicy 100 dla prawicy a 200 dla "jest mi to obojętne" - ciekawe ilu polityków zmieniło by przynależność hehehe

Niektóre tematy w stylu "wybory" lub "pożegnania" wymuszały niejako taką postawę.
A z tymi wyborami to Ty reformator jesteś :) Byłoby to "znaczące przetasowanie sił na szachownicy sceny politycznej" czy jakoś tak ;)
A do wprowadzenia orderów potrzebna jest większość kwalifikowana czy wystarczy zwykła ? he he :D
No dobra, my tu gadu, gadu - nabijamy sobie liczniki, a propozycji orderów jakoś niewiele...

bgn 17.03.2004 09:23

Cytat:

Napisany przez Majonez
przecież sama ksywka mówi, że tak
biorę gandzię nieraz

/edit/ to taki joke :)

narkotyki doktorze - też NIE
Majonez
ech myślałem, że już wszystko wiesz - przecież pisałem,że pierś mam kształtną
bgn to od
bARDZO gŁUPI nIELOT

Ps
PS.wiesz co ciągle marudzisz o tej skrzynce, jak chcesz założę Ci jakąś na o2 będziesz mógł swój plan z reputacjami wykonać .
nie marudze tylko informuje Pedrosa i Nola - bo znimi mialbym sprawy na 'skrzyneczce'.
Dziekuje za dobre checi na o2 - do swojego konta jestem bardzo przywiazany
i nie sadze, zebym na warunkach jakie posiadam mogl miec lepiej.
( no moze jak wykupilbym domene - to w koncu 200 zl ) ALE NAWET TAKI GLUPI NIELOT NIE JEST TAKIM SNOBEM.
No tosmy sobie popisali - ide po kartofle do MAc G.

andrzejj9 19.03.2004 14:12

A mi, powiem szczerze, pomysl niespecjalnie sie podoba. Z jednej strony zalozenie moze byc sluszne - nowe osoby na forum od razu beda widzialy, kto najskuteczniej pomaga i na czyjej odpowiedzi moga z gory polegac (zakladajac, ze w ogole bede wiedzieli, o co z tym calymi odznaczeniami chodzi - ja na przyklad nie mam pojecia co oznaczaja te kropki (gwiazdki?) przy ilosci postow), ale tez znowu zaczniemy na forum wprowadzac nowe, wedlug mnie zupelnie niepotrzebne, wyroznianie niektorych uzytkownikow - rodzaj hierarchii. A przeciez, przynajmniej w zalozeniu, wszyscy jestesmy tutaj sobie rowni. Czy taki dodatkowy podzial rzeczywiscie jest potrzebny?

eloise 19.03.2004 16:48

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
... wszyscy jestesmy tutaj sobie rowni.

Wszyscy jesteśmy równi ale niektórzy są równiejsi...

To wiadomo od dawna.

Majonez 19.03.2004 17:40

andrzej nie chodzi o tworzenie hierarchii ani nic w tym stylu
po prostu kilka osób byłoby odznaczonych takimi orderkami za swój trud
nie ma w tym żadnej dotkryny (a tak jak to Ty powiedziałeś to aż pod faszyzm można podciągnać te ordery :) )
wszyscy są sobie równi
ale niektórzy chyba zasługują na taki mały gadżet
póki co liczba głosujących nie powala ale najprawdopodobniej wprowadzimy na okres próbny te ordery - jeżeli się przyjmą to za jakiś czas zostaną odznaczone po prostu kolejne osoby jeżeli nie to w 5 min znikną z forum

andrzejj9 19.03.2004 18:02

Cytat:

Napisany przez Majonez
(a tak jak to Ty powiedziałeś to aż pod faszyzm można podciągnać te ordery :) )

Nooo, az tak to nie chcialem ;)

Cytat:

wszyscy są sobie równi
ale niektórzy chyba zasługują na taki mały gadżet
póki co liczba głosujących nie powala ale najprawdopodobniej wprowadzimy na okres próbny te ordery - jeżeli się przyjmą to za jakiś czas zostaną odznaczone po prostu kolejne osoby jeżeli nie to w 5 min znikną z forum
W porzadku. Ja nie jestem specjalnym przeciwnikiem. Po prostu z przykroscia patrze, jak co chwila ktos sie z kims na forum kloci, czesto z powodow bardzo blahych i nie chcialbym, aby te ordery staly sie zaczatkiem kolejnych, niepotrzebnych sporow.

Moim zdaniem po prostu nie sa potrzebne, ale byc moze w praktyce sie sprawdza i okaza bardzo przydatne. Wszelkie zmiany bardzo czesto na poczatku wydaja sie chybione, a z czasem niezastapione. Moze tu bedzie podobnie? :)

woitas 20.03.2004 20:17

Cytat:

Napisany przez bgn
Napisany przez bgn
[...]Ja zadowolę się skromnym tytułem Guru Mandarynów, albo Guru Luzaków, albo zgoła innym Guru.
nie ja pisałem takie bezeceństwa - tylko Pedros ZBEREźnik pod nieobecność Brzuszka.
Dopiero byłbym ukarany jakimś tam Góru ( nie poprawic pisowni) zgroza.
Mój pogląd na forum nie zmienił sie i mam program GÓROWATY:
1.seriale - Tak
2.Craki -TAK
3. O Dupie Marynie - tak
4.Bluzgi - NIE
5. POLItyka - NIE
6. Pijaństwa _ tyż nie

Mój pogląd na forum nie zmienił się też:
1. seriale - tak
2. cracki -tak
3. zakazane linki - tak
4. o dupie marynie - tak
5. bluzgi - tak
6. polityka - tak
7. pijaństwa - tak
8. bójki pań w kisielu - tak
9. wazeliniarstwo - nie

Tribunal 27.03.2004 17:27

w sumie pomysł dobry

MacGyver 02.04.2004 12:34

@Majonez na jakim etapie jest już wdrażanie Orderów ??? ;)

Majonez 02.04.2004 16:33

Thanatos kombinuje jak to umieścić w okolicach avatara - nie jest to takie hop siup - poza tym nie możemy tego walnąć na sam avatar bo zasłoni to jego część - ja zmykam teraz na święta do domciu i sprobuję wykombinować kilka propozycji co do wyglądu orderów

brzuszki 07.04.2004 21:12

Cytat:

bgn Brzuszki Guru zbereźnikiem,
no nieeee!
A Grzeniu?
Ale jakimś Guru mogę być :P

grzeniu 07.04.2004 22:59

Ilość załączników: 1
No dobra Panowie, my tu gadu gadu a Majonez moze juz ma te ordery a nasze klaty i klapy nie przygotowane. Trza gangi przeprasowac coby wstydu nie bylo podczas ceremonii. Moge polecic takie cos, z gwarancja dokladnego wyprasowania :zeby:

Krotki opis wynalazku:
Brytyjczycy znalezli sposob by prasowanie stalo sie ulubionym zajeciem mezczyzn. Stworzyli deske do prasowania "Reveal All" (odkryj wszystko) z pokrowcem, na ktorym umiescili obrazek modelki Jordan, slynacej z obfitego biustu. Ale to nie wszystko. Pod wplywem temperatury zelazka rozgrzana Jordan traci bikini. - Mimo ze jeden pokrowiec kosztuje 14,95 funtow (ok 110zl) sprzedalismy ich juz ponad sto tysiecy....itd
No wiec panowie do dziela! :spoko:

andrzejj9 08.04.2004 13:34

Cytat:

Napisany przez grzeniu
No dobra Panowie, my tu gadu gadu a Majonez moze juz ma te ordery a nasze klaty i klapy nie przygotowane. Trza gangi przeprasowac coby wstydu nie bylo podczas ceremonii. Moge polecic takie cos, z gwarancja dokladnego wyprasowania :zeby:

Krotki opis wynalazku:
Brytyjczycy znalezli sposob by prasowanie stalo sie ulubionym zajeciem mezczyzn. Stworzyli deske do prasowania "Reveal All" (odkryj wszystko) z pokrowcem, na ktorym umiescili obrazek modelki Jordan, slynacej z obfitego biustu. Ale to nie wszystko. Pod wplywem temperatury zelazka rozgrzana Jordan traci bikini. - Mimo ze jeden pokrowiec kosztuje 14,95 funtow (ok 110zl) sprzedalismy ich juz ponad sto tysiecy....itd
No wiec panowie do dziela! :spoko:

Ze ubior znika to ja rozumiem, ale dlaczego jeszcze glowa sie przechyla? ;)

grzeniu 08.04.2004 16:34

Przyjmijmy optymistycznie ze cala sie rusza. Widac zalezy w ktorym miejscu zelazkiem przygrzewasz ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:36.