![]() |
Experymentowalem troche ze spoz***261;dzaniem kopi gier na Xa i wiem juz ze najwiekszym problem stwarzaj***261; nagrywarki LITEON z seri 16xxx.Sam posiadam takow***261; i nie moge skopiowac ***380;adnej plyty.Co prawda nosnik zostaje zapisany ale X nie odczytuje jej.Poszedlem wko***324;cu do kumpla kt***243;ry ma palnik LG i ku mojemu zaskoczeniu kopie spo***380;***261;dzone na jego nagrywarce(przy u***380;yciu DVDDecryptera) hulaj***261; bez najmniejeszego problemu.
Znalaz***322;em na innych forach poswi***281;conym Xowi podobne opinie.Wymieni***322;em wiec swego LITKA 1673S na LG H20l i problem z wykonaniem kopi 1:1 znikn***261;***322;. |
pomóżcie
jak nagrać gre z neta na płytke DVD żeby weszło na xbox'a potrzebne sa jakies programy czy wystarczy zwykłe nero Potrzebne sa jakies programy... Naucz sie szukac, czytac i kupowac oryginalne gry! - dop. M@X |
pytalem jak nagrac a nie gdzie kupic-wiec inaczej mowiac masz problem z formulowaniem odpowiedzi na temat widze ...poducz sie troche przyda ci sie
A ty, na Boga milego, poczytaj regulamin... Ostrzezenie! - dop. M@X] |
Cytat:
|
Nagrywanie Gry spakowanej rar'em
Wie ktos moze jak nagrac gre na xboxa ktora jest spakowana rar'em i nie ma zadnych obrazow plyty po wypakowaniu tylko pliki gry??
|
Cytat:
powered by CHORZÓW:serdusz: |
@pieron33
Nie ma sprawy. Jak widzisz połączyłem tematy... Nie ma sensu mnożyć tych samych zagadnień. Jeśli chodzi o progsy to wrzucę pod wieczór. A jeśli chodzi o "obrazki" przy tutorialu to zależy od woli Barteza (jego czasu :) ). |
Cytat:
|
Przepraszam, ale wczoraj mnie nie było. Postanowiłem wypocząć trochę na łonie natury (więcej polygon'ów, lepsze tekstury :D).
Co do plików z tutoriala na X'a: Programy postaram się jeszcze dziś umieścić na serwerze, niestety obrazków nie dam rady (nie mam takich uprawnień). Jedyne co mogę obiecać to męczyć Barteza :D o to... ... @pieron33 Prosiłbym nie podawać e-mail'i i GG (można umieścić w swoim panelu / edycja profilu). Dlaczego? Po to jest właśnie forum, żeby na jego łamach sobie pomagać. To nie jest lista ogłoszeń :) Kiedy ktoś w przyszłości będzie mieć podobny problem (ehh... było już na ten temat nie raz) to niczego więcej się nie dowie niż to co jest napisane w naszych postach... PS: nie, nie... nie gniewam się. Jeno tylko informuję :pisze: - Witamy na forum |
Cytat:
|
Bedzie poprawione, mowilem wladzy zeby te pliki przeniesc na serwer cdrinfo.pl bo konto LYCOS'a zostalo usuniete - juz sie za to zabieram!
|
Cytat:
|
Do ps2 poczytaj sobie w tutorialu informacje, tam jest wszystko dla początkującego ;)
|
Co do PS2 to odnosi sie tylko zasada dobrych nosnikow - reszta jest diametralnie inna. Sciagnij uwzgledniony w tutorialu plik XBOXCrk.exe i przy pomocy xiso (instrukjca w tutku) wypakuj default xbe i potraktuj go tym plikiem. Jesli wysiwetli cos w stylu "Nothing to do" to znaczy ze plik jest juz odbezpieczony. default.xbe to taki "EXE" dla xboxa... Napisales jednak ze obrazy sa spakowane RAR'em - zakladam wiec ze sciagnales kopie zapasowa legalnie posiadanej przez siebie gry - wowczas nie musisz nic robic, a jedynie wypakowa i nagrac dvd decrypterem obraz *.ISO!
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:14. |