![]() |
Pytanie czy te obrazy maja juz zmodyfikowany default.xbe. Jesli jednak sa to obrazy tworzone z kopii zapasowych, a podejrzewam ze sa, to wowczas tak jest. Nagrywaj na dobrych plytach w DVD Decrypter z predkoscia 2x i bedzie dobrze! Poza tym zerknij do tutoriala, zaopatrz sie w programy i na przyszlosc nie grzesz ;-D!
|
nagrywanie z iso gier na xbox'a
cze mam problem ,posiadam kilka obrazów iso gier na xbox'a ,tylko jest jeden problem nie wiem jak je teraz nagrac.Prubowalem juz alkoholem 120%,decryptorem,i ostatnio Nero aczkolwiek ten ostatni juz zatrybil ,ale tylko jeden raz na Doom 3,a nastepne kicha ,juz nie wiem co robic ,bo marnowanie plyt dvd juz mnie rujnuje.Tak wiec bede bardzo wdzieczny o pomoc w tak trywialnej procedurze jak nagrywanie plyt,aczkolwiek jestem poczatkujacym jezeli chodzi o n :pisze: :pisze: :pisze: agrywanie gier gier na konsole.
|
Jeśli xISO nie daje rady to sprubójcie Quix'a. Ponoć xISO może mieć problemy z nowszymi grami...
Nie wiem. Zaniedługo kupóję ten "złom Bill'a". Się zacznie :] A... i byłbym zapomniał: @ari WYŁĄCZ "KAPSLOKA" :) kiedy coś piszesz. |
@ari_el12 tutaj: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...18&postcount=1
jest tutorial o przegrywaniu gier na konsolę. I weź wyłącz klawisz o nazwie Caps-Lock bo za***iście źle się czyta takie posty!!!!!!!!!!!!!!! |
Przegranie płytek na XBOX poprzez xISO
WITAM WSZYSTKICH CZTAJĄCYCH TE FORUM ORAZ MÓJ POST.. !!
NO WIĘC CZY KTOŚ MI POMOZRE PRZEGRAĆ GIERKĘ NA XBOX BO JA NIE UMIEM :blee: BĘDE BARDZO WDZIĘCZNY MAM JUŻ WSZYSTKIE PROGRAMIKI DO PRZEGRANIA ALE NEISTETY JAKOŚ NIE MOGE WCZYTAĆ PŁYTKI POPRZEEZ XISO !!!! |
Cytat:
przypomne ze chodzi o przegranie orginalnej płyty na x-box |
Cytat:
Trochę wysiłku... ... |
Cytat:
|
Sprobuj Qwix'a rzeczywiscie... Po zrobieniu wiekszej ilosci testow faktycznie xISO nie radzi sobie ze wszystkimi plytami dostepnymi na rynku...
|
@dexi
Pociągnij Quix'a i spróbój. xISO ponoć może mieć problem z częścią gier... Nie wiem. Nie mam "klocka". Napewno jak się pojawi M@X napisze coś wiecej ode mnie... ... |
Cytat:
|
Cytat:
- xISO - xISOxFer - Quix I jaka to gra? PS: I tego typu pytania prosiłbym o zadawanie w tym miejscu: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...5&page=1&pp=20 Po to ono powstało. Jest przyklejone i każdy kogo interesują "tematy konsolowe" tam zajrzy. Ręczę Ci za to :) |
Mam problem kiedy klikam na programie do wykrycia plików z płyty dvd z x-boxa wyskakuje komunikat ze włozona płyta nie jest z x-boxa mam naped plextora i win xp-sp2 wgrane najnowsze sterowniki aspi niewiem wczym jest problem dzieki.
|
Cytat:
I czego ty się boisz? Zrozumiałbym jeszcze gdyby to chodziło o PS2, ale X-Box? ??? Mod dla X'a to SAME ZALETY [!] |
Jezeli chcesz grac na kopiach zapasowych to nie masz wyjscia - przerobka jest nieunikniona. Ale to akurat zaleta :-D!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:31. |