![]() |
Dzienki.
Ok dalo sie wypalic ale po wypaleniu na plycie jak by nic nie bylo znaczy po wlozeniu jej do nagrywary niema zadnych folderow ani plikow normalnie czystka czemu? Moze mam jakis trefny obraz plyty bo sciaglem dziada z neta. Amoze tak ma byc albo cos w tym Alcohol trzeba po ustawiac a ja niewiem co bo jestem za glupi. Bardzo prosze o pomoc |
Po pierwsze żeby umieścić jakiś obrazek najlepiej jest go wysłać na jakimś serwerze a nie na swoim dysku. Nie wiem jak ty ale ja widze coś takiego:
Cytat:
Pozdrawiam. |
Xbox
wienc tak mam obraz plyty na xbox w formaciemdf noi chce to nagrac na cd tak aby tagierka chodzila na xbox.
Probuje to nagrac programem factory cd ale dupa wywala mi cos takiego. [IMG]C:\Moje dokumenty\Moje obrazy\1.jpg[/IMG] Moze ktos wie jak to nagrac albo jaka jest przyczyna. |
Przerobiony X na pokladzie. Ale przegrywalem tylko z kopii na kopie i zero zastrzezen!
|
jestem ciekawy czy udało ci sie zrobic chodzacą kopie?
(czy masz przerobionego IXA?) zdrowionka papapp |
nono wielkie dzieki :) :piwo:
|
|
oki wielkie dzieki sprawdze to i dam znac czy dziala :)
ps. a gdze znajde ten program na www.google.pl nie ma go :( |
Po pierwsze zaopatrz sie w Yurosft xISO (polecam 1.9.1). Potem wkaldasz plyte do czytnika, wybeirasz naped z plyta i klikasz ikonke obok. Pokazuje ci sie lsita ze struktura katalogow plyty xDVD. Dajesz extract all i wypakowujesz ja do dowoolnego folderu, po czym klikasz ikonke "Make xISO" i jako zrodlo wskazujesz owy folder. Po zapisaniu tak gotowe ISO wypalasz Nero koniecznie w trybie Track-At-Once. Sprawdzane na "kopiach zapasowych" - nie znam XBOX'a na tyle dobrze zeby zareczyc, ze w pliku default.xbe (cos jak gra.exe) nie siedzi zabezpieczenie weryfikujace nosnik badz jego typ, jak to mialo miejsce w PlayStation 2 (plik CNF)...
|
no własnie tez nie wiem jak to zrobic moze ktos pomoze
|
pytanie
tak mysle, ze dolacze sie do tego watku bo po co pisac nowy...
Wiecie moze co zrobic ze zaarchiwizowana plyta xboxa w formacie .iso zeby ja jakos nagrac i puscic na emulatorze albo tylko pusicic ? Bede wdzieczny za odpowiedzi ;) |
sposob musi byc, bo w necie pelno obrazow gier pod xboxa,
alcohol i clonecd bezapelacyjnie wysiadaja ?? Obraz moze sie robic nawet przez godzine. |
xbox copy games
Ma ktos poiencje jak kopiowac orginalne xbox gry z napendu DVDrom. Problem jest taki ze dane cd ma ukryty folder kturego DVDrom nie morze znalesc.Urzywalem wszelkich programow i sposobow.Wiem tylko ze plyta jest zabespieczona przez "MICROSOFT"
Czy morzecie nato cos poradzic??? |
THX !!!
|
Po co zaraz dwa formaty? Spokojnie wystarczy DVD-R np. Pioneer 105.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:11. |