![]() |
Cytat:
To screen z zawartości płyty (ISO zajmował ok. 1,8GB) http://img138.imageshack.us/img138/7396/15ad4.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam mam problem odniosnie przegrywania gier na PS2 posiadam PLAYSTATION II W WERSJI PSTWO (SLIM) NAJNOWSZY MODEL 75004 (V-14 DO V16) WRAZ Z NAJNOWSZ***260; PRZER***211;BK***260; H2O gry przegrywam zazwyczaj Alcohol 120% nagrywam na nagrywarce LG GSA-4166B a problem dotyczy tego iz np gdy juz skopjuje gre i odpale ja na ps2 to po pewnym czasie(nie we wszystkich grach)zatrzymuje sie obraz i postacie wykonuja ciagle ta sama czynnosc mam tak np w FFX a jak podmienie dvd kopje z orginalem wszytko idzie dalej i nie mam pojecia co zrobic :( z gory dzieki za pomoc !!
|
Rozumiem, że gra się zawiesza?
|
Tak, ale jak sie wsadzi orginalna dvd to rusza dalej :)
A moze to wina plyty:( jest roznica pomiedzy plusem a minusem ?? |
Cytat:
Kup cos mocnego Verbatimki,esperanzy itd. wypalaj 1x-x4, jak to nie pomaga postaw konsole pionowo, odbuduj iso? - tylko po co masz chip'a....ehh mozna wymieniac mozliwości dowoli :D |
nie to chyba nie kwestja dobrania plyty bo palilem na verbatimach+ wszytko co dotychczas nagrywalem chodzilo dobrze ,filmy gry pc ale gry na ps2 jak przegram to sie zawieszaja( nie wszystkie) np w FFX kopia sie zawiesza a jak wyjme koie podczas grania wloze orginala(kopia innej kopi) i gra od tego samego miejsca rusza dalej bez problemu ;)
|
Standard - wina płyty.
Okropne te PS2 :D jak w PS3 napędy też będą takie wybredne to... ... |
Witam ponownie mam gr***281; na PS2 Fifa Street 2 DVD FULL i nie mog***281; zgra***263; na p***322;yt***281; bo nie ma jednego pliku (taki spakowany powinien by***263;) czy mo***380;na jako***347; samemu taki plik dopisa***263;???? ( sprawdza***322;am na innych grach , kt***243;re dzia***322;aj***261; i taki plik jest w ka***380;dej wi***281;c my***347;l***281; , ***380;e i tu powinien by***263; a go nie ma). Pozdrawiam
|
Cytat:
|
Witam Ponownie sie odzywam bo mam problem!!Wlasnie tworze obraz p***322;yty a alcohol120% i powiedzcie mi czy go wypalic na plyte bo czytalem kiedys ze musze zaznaczyc jakis profil Playstation2???Czy tylko to wypalic a bede wypalal na Verbatimie DVD-R!!!Pozdro dziekuje za szybka odpowiedz
|
Zobacz w tutorialu.
|
Jak można nagrac gre na pd2 w formacie iso??
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:38. |