![]() |
Bergion zrobilem tak zanim przeczytalem Twoja odpowiedz Dziala wszystko Dzieki mam kolejne pytanie skoro mowimy o robaczkach seryjnych to powiedzcie mi bo nie znam sie na tym kompletnie co oznacza numer 50004
|
Cytat:
Powinno pójść... ... Cytat:
Czy to się opłaca? Musiałbyś sprawdzić tą konsolę katując z 10h non-stop. Czy FMV się nie tną, czy gry się szybko wczytują, za którym razem sie boot'uja itp... ... Na giełdzie nie masz takiej możliwosci, więc sam rozważ czy Ci się opłaca... PS: SCPH-39004, a nie 390004 8 ) |
Jak skopiować gre z PS2??:(
Mam wielką prośbę,proszę o udzielenie porady jak skopiować gre z PS2??
|
Witam mam pytanie czy konsola PS2 SCPH 390004 jest to jedna z gorszych wersji czy jedna z leprzych ???
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
PS: Edytuj swoje posty - nie pisz jeden pod drugim ;) |
Do luppo:
Ze strony www.modchip.pl Pojawiły się fałszywe "Rippery 4" - nie mają one nic wspólnego z Ripperem !! |
Giełda?????
czy na takiej giełdzie gdzie przerabjaja pleje bedzie Ripper3 ??? a który leprzy Ripper 3,1 czy ripper 4. Bo jutro chce jechać zrobić ta przeróbke bo sie plany zmieniły i juz dziś kupiłem pleja.A maoze ktos poda gg kto moze załatwiać gry na ps2 orginalne oczywiście ;)
|
Ja myślę
Ją mysle ze tak jak wcześniej czytałem ze na płyte dvd mozna nagrac normalna nagrywarka na płyte dvd programem alkochol. Tylko z DC++ to strasznie długo idzie moze ktoś z was wie skat mozna nowe gry sciagać szybciej moze jakies ftp
|
@AleX69
Wszystko co podałeś to opis mod'a, trzy ostatnie to progsy... ... Ten cały Matrix to tak jak myślałem zamiennik LA. Wydawało mi się, że R3.1 jest tylko do "PSTwo" [?] @Luppo Ripper 3... ... A jak myślisz? Jak ty sobie wyobrażasz wypalić grę "fullDVD" na CD ??? Chyba, że mowa o DVDRip'ach, ale o nich to lepiej zapomnij. |
jestem w temacie $wiezy ale co nie co juz wiem :mruga:
nowa konsola PS2 'slim' powinna posiadac zestaw >leczniczy< Ripper 3.1 Pełny Autodetect i NoSwap Bardzo mały pobór prądu (zasilanie 3,3V sygnały 2,5V) dzięki czemu konsola jest praktycznie nie obciążona przez układ. Nowe oprogramowanie zabezpieczające układ LA, laser i cewki Współpraca z wersjami PAL i NTSC (amrykańskimi) V1-V11 Pozycjonowanie Loga i Obrazu w grach PSX Współpraca z wszystkimi dyskami twardymi DVD Region FREE. DEV.olution Mode RGB FIX Komunikat informujący o wyłączeniu Rippera MacroVision OFF. ULTRA fast PS2 boot DivX i MP3 Mediaplayer Nowy Ripper3 navigator Nowy Ripper3 MediapPlayer v1.51 Nowy Ripper3 HDLoader i zamontowane zabezpieczenia laser MATRIX INFINITY TEAM zabezpieczenie polega na motazu ukladu ktory ochrania sterownik lasera ... ... przed jego spaleniem oraz uszkodzenie cewki w glowicy lasera |
strona o modchipach...:
http://www.modchip.pl/ |
Witam za jakies 1,5 tygodnia mam zamiar sobie kupic ps2 i jaki chip
Witam za 1,5 tygodnia kupuje konsole i niewiem jaki kazać sobie chip założyć bo oni na giełdach to wałki robia mówią ze dobry a to jakis najgorszy więc prosze o odpowiec tak zeby mi wszystkie pirackie gry chodziły a i jeszcze jedno czy ja potrzebuje nagrywarki dvd zeby nagrywać sobie gry czy tylko alkochol i moją LG . A i jeszcze jedno w jakich cenach był by ten chip który mi zaproponujecie dzieki wielkie ps.Łukasz
|
Cytat:
A teraz ja mam pytanie (może jest ktoś kto odpowie 8 ) ) Dlaczego oryginalne gry na PS są rozpoznawane przez napęd/win'a (nie wiem czego to jest "wina"), a piraty na "tłokach" (czyli pirackie DVD-ROM) nie? ??? |
Ale ja mialem na mysli kopie na DVD (koniecznosc spatchowania default.xbe). Co do Quix'a to podeslij jak mozesz ;-D
|
Cytat:
Spróbój Quix'a... ... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:52. |