![]() |
No to tym bardziej! Wczesniej ktos mowil ze dopiero V9 czyta DVD-r i DVD+R.
|
No i trzeba bylo tak od razu. Tylko co teraz mam zrobic skoro uzylem WinRara i mam juz ten plik niby rozpakowany a tamto wywalilem do kosza, musze od poczatku sciagnac te gre czy moge to jakos doprowadzic do iso, lub jakiegos innego formatu obslugiwanego przez alcohol?
|
Przywroc z kosza ;-D. A jezeli nie ma w koszu to posluz sie jakims programem do tworzenia ISO na PS2 (Berionowi cos takiego wysylalem zanim wywaliuem)!
|
W koszu nie ma a slowo jakims programem mnie nie ratuje :(
|
No właśnie słyszałem że model v7 ma najlepszy laser, sam nie narzekam, działają mi dobrze nawet płytki słabszej jakości. Tak a propos, w jakim formacie lepiej nagrywać "-" czy "+"? Jak się nagrywa to jest to RAW DAO czy może RAW DAO 96?
|
Program d tworzenia *.cue, to cuemaker lub notatnik.Nie za wielka filozofia
|
Cytat:
RAW-DAO 96 na PSX'ie, a czy na PS2? Napewno RAW-DAO ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeszcze jedno. Sciagnalem FFX-a w 4 czesciach, rozpakowalem go pliki sie ladnie polaczyly jeden moglbym dalej rozpakowywac ale dostalbym ten system i irx-y wiec zostawilem tak. Chcialbym to wypalic ale problem jest tego typu ze rozszerzenie tych plikow to gi. Jak takie cos wypalic???????
|
Cytat:
Nie pamietam czyj to format, ale napewno nagrasz DVDDecrypter'em... ... |
Cytat:
Kup DVR-108D lub DVR-107D (ja taką mam). A jak się boisz to poszukaj na forum opini na jej temat. Naprawdę fajna maszyna :) A tak poza konkursem: jest malutko gier na DL (na PS2). |
Cytat:
Obsługiwane tryby zapisu TAO (track at once)-tak DAO (disk at once)-tak RAW DAO -nie I dla Benq 1620: TAO (track at once)-tak DAO (disk at once)-tak RAW DAO -nie Nie wiem czy się na tych danych opierać, podał je Sławek, są one z testu w Chipie... Berion: co masz na myśli mówiąc "A tak poza konkursem: jest malutko gier na DL (na PS2)."? Tzn że RAW DAO potrzebne jest tylko do nagrywania płyt DL? |
Cytat:
Cytat:
Aż mi się wierzyć nie chce, że takie palary nie obsługują RAW-DAO... ... |
LUDZIE BŁAGAM !!!!
Pomóżcie mi !! Jak skopiować orginalną grę. Berion powiedział mi że w tym temacie cos na ten temat znajde, a jednak po przeczytaniu całości nie wiem czy poprostu tego niezauwazylem czy tak sie pogubilem w tym wszystkim ze nie zrozumiałem w każdym razie BŁAGAM,BŁAGAM doświadczonych o odpowiedzenie mi na pytanie. Jakim programem najlepiej i jak go użyć aby skopiować orginalną gre tak aby chodziła na przerobionej konsoli. Pytam się ponieważ mam do skopiowania między innymi Jaka 2, a do tego nośnik na ktory mam zamiar to nagrać jest Verbatimem od MCC i nie chciałbym go zmarnować. POMOCY !!!!!!!!!!! PS. NAPRAWDĘ BARDZO PRZEPRAZAM JEŻELI PYTANIE SIE POWTARZA !!! :bicz: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:40. |