![]() |
no tak, to wydaje się w oczywiste.
to w takim razie pozostaje mi nagrywać x4 i liczyć na to, iż ps2 to odczyta... |
@wYpor
Bez paniki... To nie jest jakaś killerska prędkość. Ja tak nagrywam i jest wszystko w porządku... Byle nie więcej - naprawdę ... PS: Poszukaj danych odnośnie prędkości nagrywania (choćby i na CDRInfo - "niedawno" był test tej nagrywarki). Będzies wówczas pewien (bo mnie się wydaje, że możesz i x2) |
poszukam, dzięki
|
faktycznie 832S nagrywa dvd x2, jednakże nic mi po tym skoro nie wiem jak to ustawić. Jeszcze jedno BERION, nie wiem czemu, ale podczas nagrywania obrazu dvd na płytę nie mam możliwości wyboru profilu (alco)? Mogę wybrać jedynie opcje "ignoruje błędy odczytu" lub "kopiowanie w locie".
|
@wYpor
Nic nie zaznaczaj, wypalaj... ... |
Pd2
Mam mały kłopot mam dostep do obrazow gier na play station 2 mam swap magic jak nagrywam płytki do wchodzi az do momentu jak mam już grac może znacie jakieś programy co nagraja mi płytke gdzie na ps2 pójdzie majac swap magica acha kiedyś kupowałem gry i wszyskie działały a teraz jak ja nagrywam to jakoś nie chca działać wiec coś da się zrobić..Prosze o pomoc ważne.Dzieki.
|
@Whatsgoingon
Zależy od wersji SwapMagic'a, ale generalnie gry (obrazy) trzeba patch'ować (jeśli przegrywasz z oryginała) aby współpracowały ze SM (oczywiście nie dotyczy wszystkich)... Piraty działają, bo korsarze już je s'patch'owali... ... PS: Po co Ci ten SM? Wiesz jaki to syf? Niszczy tackę konsoli... ... Ja bym polecał mod-chip + zamiennik LA, mniej gimnastyki z grami itp... |
Dzieki wiesz ja nie mam swap magica tylko mój kupel a jak mozna s'patchowac gre i w jaki programie.
|
????
dobre jeszce raz.mam nagrywarke dvd+r-dvd-r , plytke 4.7 tdk dvd+r i prtzerobiona konsola.W nero nagrywam obraz .iso na DVD na najniższej prędkości...powinno działać??
pzdr :> |
@Whatsgoingon
Nie wiem... nigdy się tym nie interesowałem, nie było mi potrzebne (mam R2 "na pokładzie" :D)... ... Po'google'ój, może coś znajdziesz... ... PS: Obraz się patch'uje (oczywiście mowa o kopii z oryginała, piraci najczęściej już o to zadbali) kiedy: 1.Chcemy grać za pomocą SwapMagic'a 2.Chcemy grać przez sieć (numer DNAS, inaczej zostaniesz z'ban'owany na serwerze) 3.Chcemy grać z HDD (nie w każdym przypadku) @erix http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...8&page=2&pp=20 zrób tak jak na obrazku... ... |
[QUOTE=Berion]@Whatsgoingon
Nie wiem... nigdy się tym nie interesowałem, nie było mi potrzebne No to może teraz musisz się troche zainteresować mam jeszcze jedno jaka jest najlepsza nagrywarka do kopiowania płyt na ps2 a jak mam ściągnienty obraz płyty z neta to tak samo nagrywać? |
Cytat:
Cytat:
Pinonier, NEC, LiteOn etc. ... ... zajrzyj do działu DVD. Tematy "co kupić?" pojawiajają się raz na tydzień :D |
spoko bo kupuje liteon dwówarstwoa opis nagrywarki (jedna z njalpeszych nagrywarek która pchuje i nagrywa płytki juz bez zabezpieczen ) wiec moze beda gry działały na psa na swap magic a jak nei to przerobie sobie konsole.
|
Cytat:
Wiesz... to nie nagrywarki łamią zabezpieczenia tylko progsy :] (ale, spoko wiem o co tobie chodziło -> no może poza pierwszym wyrazem) Cytat:
"psa" - a co to za konsola? Jakiś nowy model PS2 :P A konsole "przerób" - R3/DMS4 (obecnie najlepsze mod'y) |
Cześć, mam problem z nagrywaniem gier na ps2 oczywscie na dvd, mam nagrywarke dvd liteona, kolega kupił na giełdzie gre DBZ Budokai 3, chciałem ja sobie przegrac, zrobiłem pierw obraz Alcoholem, a później nagrałem na płytke Hit ( kosztuje ona 1,20 zł), profilu w alcoholu nie moge wybierac (ale są na pewno), nagrywam z predkoscią 2x, w konsoli mam chipa Rippera 2, gra nagrywa sie bez problemu gorzej jest z odpaleniem na konsoli (poprostu jej nie czyta) prubowałem tez u innego lolegi i to samo. CZEGO MOZE TO BYĆ WINA ????JAKIM PROGRAMEM NAJLEPIEJ WYPALAĆ ???? Z JAKĄ PRĘDKOŚCIĄ ????? NA JAKICH PŁYTKACH ????? PROSZĘ POMÓŻCIE ?????? PROSZE ODPISYWAC GG 5671069 lub Z GÓRY DZIĘKUJE
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:10. |