![]() |
witam przegrałem sobie grę z płyty tdk- na płytę tdk- w pedkości 2x w alkoholu120 na nagrywarce samsunga i lipa, no i mam pytanie czemu gra mi się źle przegrała?
|
Albo w***322;***261;czy***263; Pokazywanie Rozsze***380;e***324; :D
|
Nie rozumiem, dlaczego tak wiele osób ma problem z rozpakowywaniem iso...jeżeli faktycznie tak trudno spojrzeć najpierw, co rozpakowujesz, możesz wyłączyć skojarzenie WinRARa z ISO. Żeby to zrobić, kliknij prawym klawiszem myszy na plik iso, wybierz Właściwości. Obok "Otwieranie za pomocą" kliknij w przycisk "Zmień" i wybierz jakiś inny, najlepiej jakiś z jaskrawą ikonką, żebyś drugi się nie pomylił ;)
PS. Desden, doceń, że komuś chciało się napisać te kilkanaście znaków więcej, zamiast odsyłać do tutoriali :) . Forum służy do wzajemnego pomogania sobie, nie odsyłania do tych samych linków ;) Tutoriale to margines, jesli temat z podobnym pytaniem(i odpowiedzią na nie) lezy troche nizej... - dop. DD |
Cytat:
|
jesli rozpakowales iles tam archiwow rar, to otrzymales *.iso, ktory jest otwierany przez winrara, wiec tu tkwi blad, wypal to 4,5 archiwum.
|
ech.juz chyba zaczynam dochodzic do tego gdzie sie walnąłem.poprostu zle rozpakowałem i ot cała polityka.a przynajmniej tak mi sie wydaje :-).
|
Za daleko to zaczyna zachodzić :ysz: Regulamin mości panie.
Nie chciałem tego pisać wprost, ale ehh... rozpakowałeś obraz płyty i tyle. Tu nie ma co mędrkować. Cytat:
BTW: Nie możesz nauczyć się pływać jeśli nie wiesz czym jest woda ;) Poszperaj po forum, naucz się najpierw wypalać płyty dla PC itd... Zasady są takie same. |
było iles tam czesci rar które poprostu rozpakowałem.co w takim razie powinienem zrobic?
|
Stary, co ty ***347;ci***261;gasz? Albo co robisz po ***347;ci***261;gnieciu? Z tego co si***281; orientuje, to na ka***380;dym p2p gry, filmy i reszta s***261; albo w *.iso albo w *.rar podzielone na ile***347;tam cz***281;***347;ci. Wi***281;c co, wypakowa***322;e***347; iso czy jak?
Przy okazji: DVD Decrypter/Img Burn. Nero do nagrywania obraz***243;w taki sobie jest. |
data zajmuje 1,92 gb co ciekawe sciagniete by***322;o w rar,po rozpakowaniu rozpakowa***322;o znowu w rar tyle ze zajmujacy 4,5 giga i to po rozpakowaniu zaje***322;o znowu 1,92 giga.dziwne dziwy!!!
|
DATA,SYSTEM,SLES_537.96 (plik96),IOPRP300.IMG - to z gry fifa street
|
Cytat:
|
qrde,ciesze sie ze ktos zareagowa***322; na moje wo***322;anie o pomoc,jednak nawet po przeczytaniu nic mi to nie da***322;o.wypalam na tdk poprzez nero i nie idzie plik***243;w tych wypalic jako obraz,idzie to tylko zrobic jako pliki na dvd,jednak ten nieszczesnik nie widzi zadnej gry tylko zapodaje ciemny obraz.Moze wyt***322;umacz mi jak prostemu ch***322;opkowi (przy najblizszej okazji stawiam piwo :-D ) co mam zrobic.jak to nagrac?wiekszosc ludk***243;w z kt***243;rymi gada***322;em pali tylko iso ja dotychczas mam tylko giery z kilkoma plikami(jesli trza wymienie je wszystkie jeszcze raz)HELP ME!!!!!
|
Cytat:
Verbatim only, takie jest moje zdanie. Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/tutoriale-i-...tkuj-cych.html |
hmm.spr***243;buje jeszcze kupic inna p***322;yte bo po***322;asi***322;em sie na hawka a czytam ze s***261; na psa nieciekawe.co do przer***243;bki to ma cipa :-) a nie swapa.ale rozumiem ze og***243;lnie to co mam to jest to pe***322;na p***322;yta,bo obrazem to nie jest.czy w tym momencie nagrywam to normalnie nero jako zwyk***322;e pliki??????
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:10. |