![]() |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=39734 |
jezeli masz problemy z programem Nero wykonaj kopie poprzez inny program jak np. RecordNow Max lub Game Jack 4.0 rowniez sa w tym dobre
p.s a czy masz ustawiony w programie Nero nosnik DVD? |
Problem z nagraniem płyty na PS2!!
Witam mam nastepujący problem kupiłem sobie na giełdzie gre (pod tytułem Silent Hill 4 ale to chyba mało wazne) jest ona nagrana na nośńiku DVD firmy Magnetik syf jakich mało ja ze dbam o swoja konsole kupiłem płyte TDK i chcem nagrac na nia ta gre uzywajac programu Alcohol (uzywałem tez DVD Decryptera ale to samo)chcem zgrac gre na dysk i tu sie zaczynaja kłopoty gdy dochodzi do 39% wyskakuje mi bład jakis i nie da sie przegrac płyty gdy zaznaczam w programie "Ignoruj błędy odczytu" Troche tych błełdów sie pokazuje i dochodzi 100% czyli wszystko niby jest ok.Teraz tak gra orginał (czytaj ta płyta z giełdy) chodzi ok w konsoli co prawda słychac ze meczy sie troche laserek ale chodzi nie zacina sie nawet ale nie wem czy doszedłem do tego miejsca na płycie co jest tyle błedów.I teraz czy te błedy moga powodowac tylko tyle ze po prostu własnie laser sie meczy czy te błedy raczej moga mi uniemozliwic pózniejsza gre i nie iwem własnie czy jest sens przegrywania tego na TDK??!!
|
Jak nagrać SWAP MAGIC ?
Jak nagrać obraz SWAP MAGIC`a żeby PS2 czytał?
|
1. Żeby uruchomic "pirata" Swap Magic potrzebujesz modchipa.
2. O ile mi wiadomo do Swap Magic potrzebny jest SlideCard do wysuwania tacki, bez naciskania przycisku EJECT, aby podmienić płyty. No chyba, że wymyślono inne patenty...a wiadomo Polak potrafi... ^_^ Dzisiaj ...zakwitła nowa dyskusja o SM. http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=40026 |
Nagranie płyty na PS2
Nikomu się pewnie niechce czytac bo za długie.Ale moglibyście pomóc!!bo nie wiem co zrobić ???
|
sprobuj przegrac go alcoholem 120% z profilem do PS2
|
Problem
Ekhm a czym go zgrywam??!!
|
Cytat:
ups nie doczytalem :zawstydz: to moze zapusc cloneCD, moze sie uda, ja tak walczylem z problematycznymi CD-kami P.S. czlowiek taki zaspany z ranca :spie: i co do plytki to wal na gielde i "zloz reklamacje" :mruga: teraz chyba musza walczyc o klienta - bo spory odsetek ludzi ma juz nagrywarki |
Problem
Zapuszcze jeszcze Clone DVD (bo CD to już troszku przezytek) i zobaczymy ale pewnie bedzie to samo tak chyba oddam to wpizdu i niech nową daje!! :spoko:
|
Jak chcesz pograc bez meczenia lasera to Network Adaptor+HDD min. 40 GB + Hdloader. Zrzucasz gre na dysk i grasz bez obaw o laser!
|
Problem
To daj mi kase na takie coś :piwo:
|
Koniec Problemu
Ok już sobie poradziłem z tym problemem (może nie do konca bo płytka do wyżucenia) dziękuje wszystkim za rady :spoko:
|
czym wypalić?
Witam
Mam pytanko, jakim programem wypalić obraz płyty w formacie .gi ? Ani nero, ani alkohol go nie widzą? Dodam, iż jest to obraz gry na ps2. dzięki za pomoc |
Alkohol wypala obrazy na PS2 - profil Playstation.
A rozpakowałeś do końca ? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:43. |