![]() |
no przydalo by mu sie :) ja tez kiblowale 3 dni:D
a vizzard :spoko: :piwo: |
pro evolution 4 dvd ps2. jak to nagrac?
kiedy rozpakowuje rara z ta gra pokazuje mi sie plik pro-evo4.gi
co to za rozszerzenie? kiedy wrzucam do alcochola, kreator nagrywania, wybierz plik z obrazem (pokaz wszystkie pliki) i chce ustawic profil playstation 2 pokazuje mi sie, ze zrodlo nie zawiera info o RMPS i nagrywanie z uzyciem profilu jest niemozliwe. do tego minimalna predkosc nagrywania do wyboru jest 19X. jak to rozwiazac? |
sproboj jeszcze w ultraIso
|
Miałem ten sam problem :), pewnie gre ściągłeś z torrentbits :). To jest rozszerzenie global image, czyli do tego potrzebujesz recordnowmax i będzie po kłopocie
|
Kiedyś było coś takiego jak ORMO panowie na pewno by się do niej nadawali ...
|
Cytat:
Potem trudno się dzwić, że kradzieże, rozboje, narkotyki, itp. To domena polskiego społeczeństwa :smutny: Pewnie! Co wy chcecie? Przecież to normalne! Idź sobie ściągnij cracka A potem se walnij cracka, najlepiej w dymku :sciana: Fakt, że to aprobujesz - zachowaj dla siebie :tak!: Tutaj niestety musisz się pogodzić z pewnymi regułami Bardzo prostymi, choć jak widać Dla niektórych zbyt prostymi by to zrozumieć :idea: Rozumiem, że jak ktoś zwróci uwagę gówniarzowi na ulicy Żeby nie kopał kota :nie: A potem poinformuje o tym rodziców To też do ORMO :glaszcze: |
Cytat:
|
Nagrywanie
undefinedundefinedundefinedWitam wszystkich kożystajcie z rad Grzes07 to niezły spec od palenia :D plyt na play station2 polecam sam skożystalem z jego postów.Pozdrawiam :3msie:
|
@Jelcz
To akurat rzeczywiście wielka sztuka... ... Hmmm... Jakby to chodziło o SAT albo Amiga CD-TV, ale PSX/PS2? :D |
ultraiso czy recordnow max do nagrywania na ps2?
czy ktorys z tych programow ma przewage jesli chodzi o nagrywanie na ps2 (image .gi)? czy trzeba cos zmieniac w ustawieniach jak jest w przypadku alcohola (profil ps2)?
|
ultraISO raczej nie wymaga specjalnych opcij by nagrac .gi
|
Dziewczynki nie gryscie sie o pierdoły i co ztego ze non1.0 podaje stronki które nie wszyscy akceptuja podł spoko nie podał tez spoko przeciesz nie musze z nich korzystac a wy robicie jakis szum od kiedy to wszyscy zrobili sie tacy legalni nie jestem za piratctwem ale zapominacie ze żyjecie w polsce tu sie spotyka piratcwo na karzdym kroku.Podał na swoja odpowiedzialnosc.
Vizzard przy okazj nie jestem zaden Stefan chłopie. |
Dziewczynki nie gryscie sie o pierdoły i co ztego ze non1.0 podaje stronki które nie wszyscy akceptuja podł spoko nie podał tez spoko przeciesz nie musze z nich korzystac a wy robicie jakis szum od kiedy to wszyscy zrobili sie tacy legalni nie jestem za piratctwem ale zapominacie ze żyjecie w polsce tu sie spotyka piratcwo na karzdym kroku.Podał na swoja odpowiedzialnosc.
Vizzard przy okazj nie jestem zaden Stefan chłopie |
Cytat:
Cytat:
Szkoda! :smutny: Ale rozdwojenie jaźni to chyba się ma, co chłopczyku? :O Ty! A może ten drugi to Stefan, co? ^_^ |
ps2/ zrób pirata lub graj na kompie
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:29. |