Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole (https://forum.cdrinfo.pl/f104/)
-   -   Nagrywanie / kopiowanie gier na PS2 (https://forum.cdrinfo.pl/f104/nagrywanie-kopiowanie-gier-ps2-54391/)

galism24 30.09.2004 13:02

Ja tez mam obraz w formacie gi i nie wiem czym to wypalic ktos ma jakis pomysl

imola 30.09.2004 13:37

Cytat:

Napisany przez qba01
Witam
Mam pytanko, jakim programem wypalić obraz płyty w formacie .gi ?
Ani nero, ani alkohol go nie widzą?
Dodam, iż jest to obraz gry na ps2.
dzięki za pomoc

Jak juz pisałem w innym poście prassi primo dvd ,sonic record now , darmowy dvd decrypter. SZUKAJ, było kilkanascie razy.

P.S. moz by ktos z moderatorów zajął się postami na ten sam temat, jakies połaczenie czy cos?

Scarface 03.10.2004 01:34

Nagranie plyty DVD na PS2

Witam all mam pytanie chcialem sobie zrobic kopie gry z ps2 i przegrac na czysta plyte DVD programem alcohol 120% ale jak chcialem kopiowac gre to wyskakuje ze za malo jest miejsca na plycie dvd jak plyta ma 4.7. GB a gra 3.99GB nie wiem moze innym programem nalezy przegrywac gry ps2 z gory thx za wszelka pomoc!!!!!!

Berion 03.10.2004 22:48

Cytat:

Napisany przez Scarface
Witam all mam pytanie chcialem sobie zrobic kopie gry z ps2 i przegrac na czysta plyte DVD programem alcohol 120% ale jak chcialem kopiowac gre to wyskakuje ze za malo jest miejsca na plycie dvd jak plyta ma 4.7. GB a gra 3.99GB nie wiem moze innym programem nalezy przegrywac gry ps2 z gory thx za wszelka pomoc!!!!!!

A jaka to gra? Część jest na DL
PS: Trzeba było zadać pytanie w stosownym topic'u :P

sol 05.10.2004 13:19

Jak zrobic poprawny obraz plyty DvD z gra na Ps2

Witam serdecznie mam maly problemik niewiem jak zrobic obraz płyty DVD na ps2 uzywalem cdgen ps2 ale nic z tego nie wyszło . Mam gierke Star Ocenie 3 ktos mi nagrał ale sie strasznie zacina wiec postanowiłem nagrac ja jeszcze raz chciałem zrzucic pliki zrobic obraz i usunac błedy ale niewiem jak sie do tego zabrac a moze jest jakis prostrzy sposób.
Bym był bardzo wdzieczny za pomoc.

Pozdrówka dla całej redakcj.

legion 05.10.2004 13:55

programem ultraISo lub alkohol120%(taki program nie flaszka :D)

M@X 05.10.2004 22:44

Ale flaszka tez mozna wiele zdzialac, np. majac znajomego hurtownika gier na konsole i udajac sie do niego z takowa flaszeczka ;-D

legion 06.10.2004 13:31

:sylwek:tak ale na drugi dzien moze byc niezle po piciu :matrix:

non1.0 10.10.2004 18:43

;) odp
1. ultraiso(serial znajdziesz na stronie /www.serials.ws/
2. clonecd 5.0.0.0 beta lub 5.0.2.4 serial na stronie /www.serials.ws/

legion 10.10.2004 18:48

uuuu seriale regulaminu:mruga: sie nie czytalo:D
szybki jestes niech cie:)

sol 11.10.2004 15:01

Cytat:

Napisany przez legion
uuuu seriale regulaminu:mruga: sie nie czytalo:D
szybki jestes niech cie:)

Legoion o co ci chodzi nie siedze na kompie 24 na dobe nie mam na to czasu dzieki za rady ale mam pytanie jak dobrze nagrac gierke ktura jak jest nagrana to sie troche przycina chce nagrac jesz cze raz zeby było dobrze

sol 11.10.2004 15:04

dziki za rady zobaczymy czy sie sprawdzi

VIZZARD 11.10.2004 16:12

Cytat:

Napisany przez sol
Legoion o co ci chodzi nie siedze na kompie 24 na dobe nie mam na to czasu dzieki za rady ale mam pytanie jak dobrze nagrac gierke ktura jak jest nagrana to sie troche przycina chce nagrac jesz cze raz zeby było dobrze

Stefan!

Nie dziab!

Nikogo to nie obchodzi, że przy kompie nie siedzisz 24godz/dobę

A o co chodzi legionowi sprawdź w Regulaminie:

§ -8-

Redakcja serwisu CDRinfo.pl zabrania użytkownikom zamieszczania i publikowania treści niezgodnych z prawem, reklam, spamu, a w szczególności numerów seryjnych, kluczy programowych, c r a c ków, czy tzw. 'wspomagaczy', 'poprawek', 'łatek' etc. umożliwiających nielegalne użytkowanie komercyjnych aplikacji. Użytkownicy nagminnie nie stosujący się do niniejszego postanowienia mogą liczyć się z konsekwencjami - z czasowym zablokowaniem dostępu do Forum dyskusyjnego oraz wykluczeniem z grona zarejestrowanych użytkowników włącznie.

Więc daj se na wstrzymanie chłopie! :taktak:

I radzę się z nim zapoznać bo może ci się przydać :tak!:

I trochę zejdź z tonu miszczuniu

Bo ledwo co wlazłeś a już pyszczysz :klnie:

VIZZARD 11.10.2004 16:16

Cytat:

Napisany przez non1.0
;) odp
1. ultraiso(serial znajdziesz na stronie /www.serials.ws/
2. clonecd 5.0.0.0 beta lub 5.0.2.4 serial na stronie /www.serials.ws/

A tobie się chłopie dziwię :O

Ferment tylko siejesz, a nic konstruktywnego

Masz to zresztą w odpowiedziach na twoje posty :czytaj:

A z tymi crackami to już twój drugi wybryk :tak!:

Aż sam się dziwię, że jeszcze się moderatorzy tobą nie zainteresowali :glaszcze:

Turboni 11.10.2004 17:03

wiesz do trzech razy sztuka i kolega bedzie sobie odpoczywal przez kilka dni a moze dluze :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:56.