![]() |
Ja tez mam obraz w formacie gi i nie wiem czym to wypalic ktos ma jakis pomysl
|
Cytat:
P.S. moz by ktos z moderatorów zajął się postami na ten sam temat, jakies połaczenie czy cos? |
Nagranie plyty DVD na PS2
Witam all mam pytanie chcialem sobie zrobic kopie gry z ps2 i przegrac na czysta plyte DVD programem alcohol 120% ale jak chcialem kopiowac gre to wyskakuje ze za malo jest miejsca na plycie dvd jak plyta ma 4.7. GB a gra 3.99GB nie wiem moze innym programem nalezy przegrywac gry ps2 z gory thx za wszelka pomoc!!!!!!
|
Cytat:
PS: Trzeba było zadać pytanie w stosownym topic'u :P |
Jak zrobic poprawny obraz plyty DvD z gra na Ps2
Witam serdecznie mam maly problemik niewiem jak zrobic obraz płyty DVD na ps2 uzywalem cdgen ps2 ale nic z tego nie wyszło . Mam gierke Star Ocenie 3 ktos mi nagrał ale sie strasznie zacina wiec postanowiłem nagrac ja jeszcze raz chciałem zrzucic pliki zrobic obraz i usunac błedy ale niewiem jak sie do tego zabrac a moze jest jakis prostrzy sposób.
Bym był bardzo wdzieczny za pomoc. Pozdrówka dla całej redakcj. |
programem ultraISo lub alkohol120%(taki program nie flaszka :D)
|
Ale flaszka tez mozna wiele zdzialac, np. majac znajomego hurtownika gier na konsole i udajac sie do niego z takowa flaszeczka ;-D
|
:sylwek:tak ale na drugi dzien moze byc niezle po piciu :matrix:
|
;) odp
1. ultraiso(serial znajdziesz na stronie /www.serials.ws/ 2. clonecd 5.0.0.0 beta lub 5.0.2.4 serial na stronie /www.serials.ws/ |
uuuu seriale regulaminu:mruga: sie nie czytalo:D
szybki jestes niech cie:) |
Cytat:
|
dziki za rady zobaczymy czy sie sprawdzi
|
Cytat:
Nie dziab! Nikogo to nie obchodzi, że przy kompie nie siedzisz 24godz/dobę A o co chodzi legionowi sprawdź w Regulaminie: § -8- Redakcja serwisu CDRinfo.pl zabrania użytkownikom zamieszczania i publikowania treści niezgodnych z prawem, reklam, spamu, a w szczególności numerów seryjnych, kluczy programowych, c r a c ków, czy tzw. 'wspomagaczy', 'poprawek', 'łatek' etc. umożliwiających nielegalne użytkowanie komercyjnych aplikacji. Użytkownicy nagminnie nie stosujący się do niniejszego postanowienia mogą liczyć się z konsekwencjami - z czasowym zablokowaniem dostępu do Forum dyskusyjnego oraz wykluczeniem z grona zarejestrowanych użytkowników włącznie. Więc daj se na wstrzymanie chłopie! :taktak: I radzę się z nim zapoznać bo może ci się przydać :tak!: I trochę zejdź z tonu miszczuniu Bo ledwo co wlazłeś a już pyszczysz :klnie: |
Cytat:
Ferment tylko siejesz, a nic konstruktywnego Masz to zresztą w odpowiedziach na twoje posty :czytaj: A z tymi crackami to już twój drugi wybryk :tak!: Aż sam się dziwię, że jeszcze się moderatorzy tobą nie zainteresowali :glaszcze: |
wiesz do trzech razy sztuka i kolega bedzie sobie odpoczywal przez kilka dni a moze dluze :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:56. |