![]() |
Dla mnie był problem :> bo wcześniej sie w to nie bawilem :rozwal:
|
Nagrywarka
Mialem podobny problem .
Rozwiazalem go zamieniajac nagrywarke na inna i po problemie. Wczesniej nagrywalem na dvd najlepszych firm 2x a zdarzaly sie buble. Teraz nawet na najtanszych DVD 4x i no problem. Nagrywam na Liteon 1633 Kolega ma TDK i tez bez problemu. |
No Connect
|
Ja też mam lite on dosyc nowe bo kompa składałem pod koniec września ale miałem problem z wybranie programu np; w nero trzeba coś poprzestawiac(podobno) mógłbyś sie odezwac na gg i dac pare rad:) pozdrawiam.
|
@Jelcz
Skoro już przegrałeś grę na PSX/PS2 to po co Ci ustawienia dla Nero? PS: A co do twojego podpisu: p2p albo google -> troche wysiłku... ... |
wypalanie gierek PS2
Witam, jak i czym mam zgrać z oryginalnego nośnika PS2 grę a potem ją wypalić na DVD? Mam nagrywarkę liteona 1633s. Wiem że trzeba nagrywać z prędkością x1 w związku z tym pytanie - czy moja nagrywark a może nagrywać z prędkością x1?
|
Spokojnie nagrywaj X2, tez pojdzie. Uzyj Alcohol 120% z profilem PS 2 i markowych nosnikow. Oczywiscie konsola musi byc przerobiona!
|
M@X.666 Sorry że wtrące ale możesz mi powiedzieć dlaczego jak kiedyś próbowałem zgrać oryginał w Alcoholu to nie miałem możliwości wyboru profilu?
|
A miales przez to potem problemy? Sadze ze po prostu Alcohol dziala tez na zasadzie scannera i po prostu wykrywa plyte dla PS2 i automatycznei ustawia dla niej profil - u mnie zawsze dziala ;-D
|
Cytat:
|
[FONT=Arial Black]Sory ale po to jest forum żeby sobie pomagać i dawac gotowe linki do programów(przynajmniej ja tak mysle) A nero kupiłem wiec chciałbym go używać [/FONT] :D
|
Ilość załączników: 1
Masz to bo niepamiętam (wklejone z innego forum)
|
WItam. Przeczytałem sobie wasze odp. I mam dwa pytanka. Czy jak nagram obraz na płytke dvd-/+RW to play mi ja odczyta? Drugie pyt. Co powiecie o LiteOn LDW-851S dam rode cokolwiek na pleja tym nagrać czy lepiej sobie podarować?
|
Cytat:
Cytat:
|
Obraz do nagrania
Witam wszystkich jestem nowy w temacie nagrywania gierek na ps2 ale juz co nieco przegrałem wiec ostatnio pojwiłł mi sie mały problem.A dokładnie sciagnołem sobie obraz płyty dvd zajmuje jakies 4,5gb i nagralem ja nero i nie chodzi wczytuje sie tylko znaczek ps2 a wczesniej sciagniete gierki tez nagrywałem nero i chodziły bez problemu wszystkie nagrywałem na tdk dvd-r i niewiem czy cos z obrazem jest nie tak czy innym programem spróbowac tylko nie mówcie ze alkocholem a jak on ni zadziała mam nagrywarke liteon sohw1213s oem+so.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:53. |