![]() |
Cytat:
Powinno pójść... ... Cytat:
Czy to się opłaca? Musiałbyś sprawdzić tą konsolę katując z 10h non-stop. Czy FMV się nie tną, czy gry się szybko wczytują, za którym razem sie boot'uja itp... ... Na giełdzie nie masz takiej możliwosci, więc sam rozważ czy Ci się opłaca... PS: SCPH-39004, a nie 390004 8 ) |
Bergion zrobilem tak zanim przeczytalem Twoja odpowiedz Dziala wszystko Dzieki mam kolejne pytanie skoro mowimy o robaczkach seryjnych to powiedzcie mi bo nie znam sie na tym kompletnie co oznacza numer 50004
|
Czy da się podłączyc HDD do PS2 SLIM a jeżeli tak to jaki i w jaki sposób? :smutny:
|
Cytat:
Tak naprawdę to niewiele. To tylko numer seryjny, jeden z kilkudziesieciu... ... Oznacza przedewszystkim jaką płyte główną itp. posiada konsola (co każda seria jest zmieniany rozkład ścieżek na MOBO -> zabezpieczenie antypirackie, które zostaje złamane w tydzień ;)) Cytat:
|
Cytat:
|
Alcohol 120
|
znowu Playstation2
Witam, nowy jestem :D
Wiem, ze bylo wiele razy pisane o PS2. Ale nic w ciagu ostatniego miesiaca. Sprawa wyglada nastepujaco: Mam kilka gierek na PS2. Niestety juz sie na tyle porysowaly, ze nie zawsze sie poprawnie czytaja. Postanowilem je skopiowac i uruchamiac kopie kozystajac z SwapMagica. Jestem zupelnym laikiem jesli chodzi o DVD. Przegladalem CDRinfo i forum i dowiedzialem sie zeby nagrywac jak najwolniej na firmowych nosnikach. Nie jednak wiem jaki sprzet kupic i jakich plyt uzywac (chodzi mi o format). -- pozdrawiam Michal Przekopowski |
Kwestię sprzętu pozostawiam tobie. Nie chcę się wtrącać bo zaraz powiedzą że entuzjastą BenQ'a jestem :D (taka delikatna sugestia)
Format płyty (+ albo -) nie ma znaczenia o tyle, o ile kupisz nagrywarke z obsługą bit-settingu. Chodzi o to że po zmianie powiedzmy DVD+R na DVD-ROM przez bit-setting konsola będzie myślała że w napędzie jest tłoczona CD i nie będzie problemu z odczytem :) |
hm ... pisalem, ze jestem laikiem
kombinowalem na rozne sposoby, ale co to jest BenQ? :| Jesli konsola bedzie myslala, ze to DVD-ROM tzn. ze nie trzeba juz zadnych przerobek i swap'ow? |
BenQ - firma produkująca napędy optyczne, monitory i inne...
Model o który mi chodzi to model BenQ DW1620 którego jutro stanę się posiadaczem. Naczytałem się wiele dobrego na temat tej nagrywarki i dlatego mój wybór padł na nią :taktak: Cytat:
|
wtrące się i powiem że konsolka ps2 od modelu v.9 czyta dvd+r i rw :)
pozdr |
dziękuję za info :) będę pamiętał
moja konsola to była v1, później v2, a na końcu v3. na tym się skończyło więc wybacz moją nieznajomość tematu :piwo: |
Myslelem wczesniej o NEC'u, ale teraz mam dylemat.
Widze ze OEM DW1620 jest w porownywalnej cenie do Liteon'a i NEC'a 1szy raz slysze o tej firmie, ale faktycznie duzo dobrego o niej pisza. Nie pomyslalem jeszcze o jedym: mam Mandrake'a 10 (taki linux). To chyba nie problem? Wielkich czarow nie chce robic - tylko kopie gier |
na Mandrake'u powinno działać. u kolegi na Aurox'ie działają bez problemu wszystkie napędy, łącznie z nagrywarką DVD więc inny linux nie będzie sprawiał problemu :)
|
chyba sie zdecyduje, znalazlem za 250, 2 lata gw door-to-door
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:48. |