![]() |
Cytat:
Problem musi leżeć gdzie indziej... ... Przedstawię Ci moją sytuację (zakręconą): Mam dwa TV w chałupie. TV "A" jest rodziców (21* Philips '01), a TV "B" stoi umnie (14* Elemis ~'90).
Kalejdoskop panie... I bądź tu mądry ??? Dodam, że konsola modowana R2G (+rgb fix) |
Nba Street działa dzieki desden bez ciebie byłoby cięzko. Pozdro
|
tak zmieniłem w opcjach też a obraz skacze i jest czarnobiały. Może tv nie obsługuje ntsc i jakiś konwerter potrzebny czy coś ??
|
Cytat:
Jeśli to nie pomoże, to może faktycznie masz coś z TV. A obraz skacze, jest zielony czy czarnobiały (tudzież wszystko naraz)? |
problem
Mam RGB kabel nawet ten z pozłacanymi końcówkami i dalej to samo mi sie dzieje:( da sie z tym coś zrobić?? Czy TV inny trzeba:(??
|
Dzieki za patcha desden wreszcie go mam :)
|
|
Cytat:
|
Desden zrobiłem tak jak napisałeś ale sciągnął mi sie jakiś plik php (userfile.php) to chyba nie to. Czemu na tamtą stronę nie można sie zarejetrować już dwa dni piszą mi sorry ale..... :'( I jeszcze jedno da sie to jakoś zrobić bez patcha, żeby działało??
|
Cytat:
Oczywiście prócz obrazu w kolorze zapewni czy wyższą jakość obrazu (im większyTV tym lepiej to widać)... Polecam i sam korzystam z takowego. Aby uniknąć zielonego obrazu (tak mi się coś kojarzy) w Browser'rze w konsoli przestaw opcje (nazwy nie kojarzę) na RGB. |
Problem
Witam.
Mam problem bo mam konsole ps2 z USA i nie działa mi na moim starym TV jak podłanczam ją przez video. Czy to przez to że konsola jest w systemie NTSC a telewizor nie odbiera takiego czegoś?? Jest może jakiś kabel lub coś takiego co to załatwi i będzie wszystko działać?? Prosze o pomoc... |
@alcocholl czasami mają przerwy techniczne i forum nie działa,ale ściągać można ;)
Więc ->tu<- masz linka którego przekopiuj do FlashGet'a i zassysaj patch'a :D |
Potrzebuje patcha do NBA Street Vol.3 na ps2 do wersji NTSC nigdzie nie moge go znaleźć jeśli ktoś go ma proszę o przesłanie mi go na maila alcochol@wp.pl lub jeśli ktoś zna dokładny adres gdzie moge znaleźć byłbym bardzo wdzięczny
|
@RaVek
Nic nie chcę mówić, ale to naprawdę stare tematy. :) Po więcej info polecam zajrzeć w poniższy link: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...18&postcount=1 PS: SM nie jest "specyficznie wypalany", nie o to się rozchodzi :) |
działa, działa, mam wersje 3.6 i jak narazie każda gra chodzi.
Musisz kupić oryginała np. na allegro, nagranie obrazu płyty nic Ci nie da, ponieważ SM jest wypalany w specyficzny sposob. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:44. |