![]() |
emule,google,wyszukiwarki ftp'ów,fora psx'owe zagraniczne i się wszystko znajedzie ;)
|
To Jak W Końcu Zrobić Tą Składanke Na Psx
Kawał dobraj roboty? no nieźle, na necie nie znalazłem żadnego programu, który jest potrzebny do zrobienia składanki na PSX oprócz ISO BUSTER podajcie linki do programów: Multisession Exe Loader, PSx CD-Gen, DXF2RSD, PSXBootScreenEditor. Jeżeli nie znacie linków :) to podajcie jakieś ich odpowiedniki :'( PLEASE!!
|
Kawał dobraj roboty? no nieźle, na necie nie znalazłem żadnego programu, który jest potrzebny do zrobienia składanki na PSX oprócz ISO BUSTER podajcie linki do programów: Multisession Exe Loader, PSx CD-Gen, DXF2RSD, PSXBootScreenEditor. Jeżeli nie znacie linków :) to podajcie jakieś ich odpowiedniki :'( PLEASE!!
|
thx
|
Cytat:
Dla pewności raz jeszcze zapodam,jakby ktoś przeoczył: http://www.gratisweb.com/digidance/ML_v1.41.zip |
poszukuje Multi Loadera do PS2
wczesniej ktos pisał ze jest na http://www.alucard.cc ale tam niestety nie znalazłem może ktos ma inny link lub zna strone domowa na Google nie znalazłem |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
NIE MA dzialajcego GT 4 na jednej plycie CD. Wersje na 1 DVD-R nie dzialaja do konca poprawnie (nie ma trybu arcade itd.). Jedynie pelna wersja nagrana na DVD-DL z patchem toxic os zapewnia bezproblemowe dzialanie!
|
O to jet bardzo ciekawe co tu piszecie poniewaz tez chce nagrac znajomamu gre na konsole PS2 (Grand turmismo 4 ) sciagnołem z neta(P2P) i jest na 1 płycie chyba??
I jak mu nagrałem raz z pretkoscia 8x w Alcohol to weszła gra do pewnego momentu.Jak pokazały sie napisy to odmówiła dalszego czytania płyty.Czemu???teraz kupiłem CD-RW i chce mu nagrać.Nagrywałem z pretkością 4x ale plejka letko poczytała płyte i koniec nieweszła gra.Niwiem czemu tak sie dzieje a ma konsole przerobaną perfekcyjnie.ale to juz stara konsola ma z 5 lat.alaser jak czyta płyty to tak fajnie skrzecz a raczej skacze ale czyta.Dziwne a niepowinien wogule. A i oco chodzi z tym Chip Modem co to dokładnie jest takiego.to czenśc która sie wymienia w konsoli???Czy jakis programik???jak programik to gdzie go znajde. |
Cytat:
To jest argument ! Ale ja nie mam znajomych z konsolami , więc o tym nie pomyślałem . Pozdrawiam !! |
W takim razie wytlumacz mi : dlaczego nie patchowac, jesli patch sprawi ze gra bedzie dzialac na wiekszej liczbie konsol (pozyczanie itd.)?
|
ok, już jest ok, rozwiązałem sprawe inną wersją programu....dzięki za pomoc :P
|
A ma do rzeczy bo Ripper 3.2 ma dodaną obsługę płyt DVD9 oraz zdejmuje zabezpieczenie w czasie odczytu płyty.
Na forum konsola.pl kilkoro użytkowników wypalało obrazy płyt DVD9 bez patchowania i na Riperze 3.2 działa a na 3.1 nie. Pozdrafka !! |
Pfff... A co to ma do rzeczy wytlumacz mi? Tak czy owak musisz obraz spatchowac przed wypaleniem - umiejetnosc odczytu plyt DVD9 wynika z softhacka zaimplementowanego przez toxic w ich patchu!
|
Witam !!
Wszyscy tak palą się do pomocy że sam sobie odpowiem ! Żeczywiście sesja pozostała otwarta i tu z pomocą przyszedł Roxio Easy Media Creator 7.5 !! Tym programem zamkłem sesje i wtedy pojawiła się zawartość płyty. Wrzuciłem ją do PSTWO gra się zaczęła uruchamiać , założyłem profil , zapisałem na karcie pamięci i dupa zaczyna się wczytywać ale czekałem kilka minut i nic czarny ekran !! Pewnie obraz płyty jest do kitu !! Dodam tylko że go nie patchowałem bo w konsoli mam rippera 3.2 !! Pozdrafka !! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:44. |