![]() |
Program do nagrywaia nie gra za bardzo roli... ...
Korzystaż może ze SwapMagic'a (lub innego bootCD)? Maja problemy z częścią gier... ... |
Problem z gierka na PS2
Witam wszystkich serdecznie mam problem z przegraniem jednej gierki na dvd na ps2 ktora porzyczylem od kolesia gierka cholernie sie przycina czesto pojawia sie lodig disc wiec i to tak na kilku konsolach wiec chciałem ja na grac rzeby było dobrze i narazie mi sie nie udaje jak przegrywam nero to sie nagrywa gra sie wczytuje dema sie nie zacinaja a jak wezme start game to ni wchodzi jak przegrałem game jackiem o.4 (590) to to samo gra wchodzi nawet postarcie jest fajnie tylko jak sie toczy jakoms wlke to sie zacina w game jacku zaznaczyłem opcje kopiowanie raw optymalizacja efm emulacja zbezpieczen moze złe opcje zaznaczyłem niewiem nieznam sie na tym jeszcze tylko nie próbowałem alkocholem ma nagrywarke lite-on sohw1213s oem+so a kilka gierek juz przegrałem i chodziły spoczko fakt ze one był dobrze nagrane i nic sie znimi nie działo a z ta niemoge sobie poradzic .Wiec prosze o pomoc najchetniej tych kturzy sie na tym doskonale znaja ale tkrze wszystkich kturzy cos wiedza w tym temacie.
Pozdrawiam. |
Obraz do nagrania
Witam wszystkich jestem nowy w temacie nagrywania gierek na ps2 ale juz co nieco przegrałem wiec ostatnio pojwiłł mi sie mały problem.A dokładnie sciagnołem sobie obraz płyty dvd zajmuje jakies 4,5gb i nagralem ja nero i nie chodzi wczytuje sie tylko znaczek ps2 a wczesniej sciagniete gierki tez nagrywałem nero i chodziły bez problemu wszystkie nagrywałem na tdk dvd-r i niewiem czy cos z obrazem jest nie tak czy innym programem spróbowac tylko nie mówcie ze alkocholem a jak on ni zadziała mam nagrywarke liteon sohw1213s oem+so.
|
Cytat:
Cytat:
|
WItam. Przeczytałem sobie wasze odp. I mam dwa pytanka. Czy jak nagram obraz na płytke dvd-/+RW to play mi ja odczyta? Drugie pyt. Co powiecie o LiteOn LDW-851S dam rode cokolwiek na pleja tym nagrać czy lepiej sobie podarować?
|
Ilość załączników: 1
Masz to bo niepamiętam (wklejone z innego forum)
|
[FONT=Arial Black]Sory ale po to jest forum żeby sobie pomagać i dawac gotowe linki do programów(przynajmniej ja tak mysle) A nero kupiłem wiec chciałbym go używać [/FONT] :D
|
Cytat:
|
A miales przez to potem problemy? Sadze ze po prostu Alcohol dziala tez na zasadzie scannera i po prostu wykrywa plyte dla PS2 i automatycznei ustawia dla niej profil - u mnie zawsze dziala ;-D
|
M@X.666 Sorry że wtrące ale możesz mi powiedzieć dlaczego jak kiedyś próbowałem zgrać oryginał w Alcoholu to nie miałem możliwości wyboru profilu?
|
Spokojnie nagrywaj X2, tez pojdzie. Uzyj Alcohol 120% z profilem PS 2 i markowych nosnikow. Oczywiscie konsola musi byc przerobiona!
|
wypalanie gierek PS2
Witam, jak i czym mam zgrać z oryginalnego nośnika PS2 grę a potem ją wypalić na DVD? Mam nagrywarkę liteona 1633s. Wiem że trzeba nagrywać z prędkością x1 w związku z tym pytanie - czy moja nagrywark a może nagrywać z prędkością x1?
|
@Jelcz
Skoro już przegrałeś grę na PSX/PS2 to po co Ci ustawienia dla Nero? PS: A co do twojego podpisu: p2p albo google -> troche wysiłku... ... |
Ja też mam lite on dosyc nowe bo kompa składałem pod koniec września ale miałem problem z wybranie programu np; w nero trzeba coś poprzestawiac(podobno) mógłbyś sie odezwac na gg i dac pare rad:) pozdrawiam.
|
No Connect
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:45. |