![]() |
Jelcz... on już chyba to wypalił nie?
data postu ! |
Bin prawdopodobnie trzeba to przerobić na ISO za pomocą ULTRA ISO programu :> Pozdrawiam
|
Cytat:
|
mam problem z gierą na sp2 ,soul calibur, po wypaleniu gierka mi się nie chce odpalić na konsoli ???? używałem alcohola 120% 1.9.2.1705 i nakładkę alcoholera kopiowałem przez ten profil lybrcrypt wykryte zabezpieczenie to libCrypt/psx inne gierki z tym samym zabezpieczeniem i na tym samym profilu chodzą bez problemu a to ni ...... próbowałem tez kopiowania decrypterem i dalej to samo pomocy mój nr gg 6823455 majnman@op.pl
|
Siema, dzięki Berion za pmoc, trzeba nagrywac poprostu gry na PS2 na dobrych nosnikach np.Verbatim, TDK. Osobiście nagrywam na Verbatimach z prędkością 2x, programem DVD Decypter. Oto cała filozofia . :D:D:D
|
Cytat:
|
Mam wersje trial Alcohol120% tutaj naforum przeczytałem że można nim przegrywać gierki na ps2.Wie ktoś skąd moge ściągnąć pełną wersje tego programu lub nawet jakiegoś innego byleby tylko przegrywał gierki na ps2
|
Cytat:
|
Dziekuje jesdej osobie ze szczecina która udzieliła mi pomocy
|
Co za ludzie nikt nie chce mi pomóc !!!!!!!
|
@skwaros
Pokiego grzyba napisałeś jeszcze raz to samo? ??? A co do podanego przez Ciebie email'a -> chcesz dostawać więcej spam'u ? |
Cześć, mam problem z nagrywaniem gier na ps2 oczywscie na dvd, mam nagrywarke dvd liteona, kolega kupił na giełdzie gre DBZ Budokai 3, chciałem ja sobie przegrac, zrobiłem pierw obraz Alcoholem, a później nagrałem na płytke Hit ( kosztuje ona 1,20 zł), profilu w alcoholu nie moge wybierac (ale są na pewno), nagrywam z predkoscią 2x, w konsoli mam chipa Rippera 2, gra nagrywa sie bez problemu gorzej jest z odpaleniem na konsoli (poprostu jej nie czyta) prubowałem tez u innego lolegi i to samo. CZEGO MOZE TO BYĆ WINA ?JAKIM PROGRAMEM NAJLEPIEJ WYPALAĆ ? Z JAKĄ PRĘDKOŚCIĄ ?? NA JAKICH PŁYTKACH ?? PROSZĘ POMÓŻCIE PROSZE ODPISYWAC GG 5671069
Z GÓRY DZIĘKUJE |
Cytat:
Cytat:
Ripper3 lub DMS4 + zabezpieczenie LA (cefka przy laserze). To wg. mnie najrozsądniejsze wyjście. Niewielki pobór mocy (co ma znaczenie dla MOBO) i możliwość wyłączenia mod'a kiedy grasz na oryginałach... ... Niewspominając nawet o trybie Dev.olution Mode, obsługę nieoryginalnych HDD (PC'towych), zgrywania save'ów na HDD, "grania z HDD", boot'owania progsów z HDD jak i memorycard'a itp... ... Czego chcieć więcej? :piwo: @skwaros Ustawień dla Nero nie znam... ... Pociągnij ClonyXXL, wybierz libcrypt i "w kulke wstaw" exe'ka od Nero. Na którejś stronie jest obrazek w tym temacie... ... A Alcohol nie łyka *.nrg? Coś mi się wierzyć nie chce... ... |
Ściagam gre z sieci Driv3r, jest to obraz w nero, w jaki sposub bede miał go wypalić na płytke, nie jest to żaden dvd rip tylko gull dvd , 2800 mb.
|
Berio, dzięki za pomoc, jutro wypale na Verbatimach i zobaczymy.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:53. |