Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole (https://forum.cdrinfo.pl/f104/)
-   -   Nagrywanie / kopiowanie gier na PS2 (https://forum.cdrinfo.pl/f104/nagrywanie-kopiowanie-gier-ps2-54391/)

loki7777 02.01.2006 12:50

zle formulujesz zapytanie nie odpowie ci nikt na posta typu sciagnalem, bo to piractow i lamiesz zasady forum i wylecisz za to albo zalapiesz bana:)<banan>:)

michal5 02.01.2006 13:24

Cytat:

Napisany przez loki7777
zle formulujesz zapytanie nie odpowie ci nikt na posta typu sciagnalem, bo to piractow i lamiesz zasady forum i wylecisz za to albo zalapiesz bana:)<banan>:)

mam na dysku pro evolution soccer 5 na Ps2 i cze ją nagrać w alcohol 120% i jak zrobić to krok po kroku

Berion 02.01.2006 13:27

Nie no, trzymajcie mnie XD. Rozumiem, że ktoś może czegoś nie wiedzieć... Ale ZANIM zada pytanie niechaj poszuka, poczyta na forum.

Po pierwsze:
http://forum.cdrinfo.pl/announcement...ouncementid=24

Po drugie:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=54241

Po trzecie:
Nie chcę, po prostu nie chcę tu warezowni (nie chcemy?). Nie interesuje mnie (nas?) skąd masz grę... Ufam, że oryginalną i tak jak każdy, chce zrobić kopię, aby na niej się "mścić" (bo jakbyś nie szanował płyty to i tak zawsze jakieś rysy powstaną).

Jeśli oświadczasz nam, że masz "gre z neta" no to sorry, no bonus.

Wymęczyłem Barteza ;) o ten dział, aby nie zakładać biliarda identycznych tematów we wszystkich pozostałych "segmentach" forum; aby skupić to w jednym konkretnym miejscu; aby każdy kogo interesuje to czy tamto nie musiał zbytnio szukać (bo, jeszcze raz mówię, wszystko jest w jednym miejscu). Druga sprawa: nie na darmo wklepaliśmy 40 000 znaków (tak!) na proste opisy i tutoriale.

Michale5, nie namęczyłeś się z szukaniem. Wiem o tym... Gdybyś chociaż przeczytał pierwszy post tego wątku z 2002 roku, wiedziałbyś gdzie szukać (wyedytowałem go i podałem link do tutoriali).

Chwała Ci tylko za to, że nie założyłeś nowego, tak banalnego tematu :)

Ostatnia kwestia:
Błagam, pisz po polsku.

Cytat:

[...] na Ps2 i cze ją nagrać w [...]
Uff... rozpisałem się. Mam nadzieję, że nie obraziłeś się jak dziecko i zrozumiałeś co chciałem przekazać. Wierz mi, ja też nie jestem ten tkz. "kozak" i nie chcę przypominać jak ja "zaznaczyłem swoją obecność" na forum. Bardzo dobrze się stało, że znalazł się ktoś kto mi zwrócił uwagę w taki czy inny sposób (a było ich wieeeeeelu :D).

To by było na tyle...

michal5 02.01.2006 14:56

FAT32 musi być 4GB a ja mam na dysku C 10GB

Berion 02.01.2006 15:08

Cytat:

Napisany przez michal5
FAT32 musi być 4GB a ja mam na dysku C 10GB

Nie rozumiem o co Ci chodzi ???

loki7777 02.01.2006 15:45

To jest nas dwoch.Pewnie chodzi mu o maksymalny rozmiar pliku w fat 32, ale jak to ugryzc?Moze obraz ma wiecej niz 4 giga

michal5 02.01.2006 15:56

bo zainstalowołem DVD Decrypter pisze błąd drive C: \(FAT32) does not support single files > 4GB

loki7777 02.01.2006 16:13

NO wiec nici z zgrywania ew. alcohol i dzielenie obrazu dvd na czesci, chyba ze dvd decrypter tez to ma:)

michal5 02.01.2006 16:24

Cytat:

Napisany przez loki7777
NO wiec nici z zgrywania ew. alcohol i dzielenie obrazu dvd na czesci, chyba ze dvd decrypter tez to ma:)

a idzie ten błąd naprawić

Berion 02.01.2006 16:24

Cytat:

Napisany przez loki7777

DVD Decrypter sam dzieli kiedy trzeba. Cholera wie o co mu chodzi (a może tylko ja nie wiem?). Tak to jest jak się pisze "po polskiemu".

Człowiek oczekujący pomocy dokładnie opisuje problem czyli:

"co chce zrobić, jak to robi i co się dzieje kiedy to robi" Dobrze by było jakby dodał "czym i na czym to robi". Tak wygląda opis problemu...

ehh... ...

michal5 02.01.2006 18:33

Chce zrobic kopie pro evolution soccer 5 na Ps2 w programie DVD Decrypter zainstaluje ten DVD Decrypter i jest taki komunikat drive C: \(FAT32) does not support single files > 4GB i co teraz mam zrobić

izabellaaleksan 02.01.2006 22:27

Na wszystko jest dobry...alkohol :D

Berion 03.01.2006 11:07

Cytat:

Napisany przez izabellaaleksan
Na wszystko jest dobry...alkohol :D

Zabrzmiało co najmniej dwuznacznie ;)

ee... Iza, namawiam Ciebie na DVDDec. jest darmowy i naprawdę bardzo dobry.

@michal5
Nadal Ciebie nie mogę zrozumieć. Powiem tylko tyle:

Jeśli masz partycję na FAT32 pojedyńczy plik nie może zajmować więcej niż ~4GB.

Oktawian89 03.01.2006 16:40

jezeli masz windowsa XP mozesz zrobic z FAT 32 -> NTFS
fat 32 nie lapie wiekszych plikow niz 4 GB

x:\> CONVERT x: /fs:ntfs
gdzie x to literaz partycji

Banny! 09.01.2006 13:30

Witam! mam problem z utworzeniem obrazu ISO. probowalem juz chyba wszszystkiego co udalo mi sie wyczytac a plytka dalej nie pali w ps2!! Aktualnie probuje nagrac "regionx" (to programik do odtwarzania plyt z innych regionow) Mam 2 pliki- .bin i .cue Co z nimi zrobic zeby konsolka to odpalila??? please help.....!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:07.